patrickdrd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρα λες τώρα ότι πέρασε και μπροστά; Όντως πάντως όταν πήγα να τον πάρω είδα ότι τον είχες πάρει εσύ και ξενέρωσα και δεν περίμενα να τον αφήσεις. Με κλειστά τα μάτια τον πήρα. 66 ποντάκια σε 3 παιχνίδια. Και όταν έπαιζα με εσένα πάλι τέτοια βδομάδα ήταν χωρίς ψηλούς οι Lakers και είχα τον Jamison να κάνει όργια. αρα jamison με νικο μαζι = φονιαδες των γιγαντων δεν πειραζει, αφου πηρες μ' αυτον την πρωταθληταρα μας, δεν με χαλασε καθολου, εγω πηρα καλυτερο παικτη εξαλλου, κλαρκ ρε, ολα τα λεφτα, θα μαμησει προσεχως (ποιος τον ακουει τον πρωταθληταρα μας που θα την φαει παλι απο δευτεροκλασσατο λιμνανθρωπο ) Νικολακη θα σε κυνηγαω απο εκει που εισαι μεχρι το ΟΑΚΑ με τον παπαρα το Ρουμπιο.. Κανονικα το randolph επρεπε να ζητησω για αυτο που πηρες.. κατσε ρε, ο νικος φταει που ο ρουμπιος ακομα αναρρωνει;
Andy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 οποιος θελει landry ας στειλει πμ!δεν ψαχνω ιδια θεση!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πεκοβιτς θέλουμε τα παλτά σου να τα κρατήσεις για το χειμώνα
Andy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ο πεκοβιτς θα γινει ηγετικη φιγουρα της ομαδας μετα τον τραυματισμο του λοβ!!δεν παει πουθενα πουθενα πουθενα εδω θα μεινει!
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 κατσε ρε, ο νικος φταει που ο ρουμπιος ακομα αναρρωνει; Κατι παραπανω ξερω για να το λεω.. Με λιγοτερους παικτες και -1 σας κοντραρω γατακια...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παραλιγο να την πατησω και εγω, ημουν αναμεσα σε Ρουμπιο και Νας και ενω ειχα αποφασισει Ρουμπιο τελευταια στιγμή επέλεξα τον Νας.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν φταίω. Το έλεγα κιόλας ότι μεταξύ Ρούμπιο και Νας αν μπορούσα να κρατήσω έναν θα ήταν ο Νας. Αλλά για έναν περίεργο λόγο οι περισσότεροι προτιμούσατε τον Ρούμπιο. Εν πάση περιπτώσει σύντομα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και αυτός. Όταν θα πετάει τα 30άρια ο Ρούμπιο στα πλέι οφ να δω τι θα λες.
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν φταίω. Το έλεγα κιόλας ότι μεταξύ Ρούμπιο και Νας αν μπορούσα να κρατήσω έναν θα ήταν ο Νας. Αλλά για έναν περίεργο λόγο οι περισσότεροι προτιμούσατε τον Ρούμπιο. Εν πάση περιπτώσει σύντομα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και αυτός. Όταν θα πετάει τα 30άρια ο Ρούμπιο στα πλέι οφ να δω τι θα λες. Δε πειραζει ρε τον πατρικ ετσι κι αλλιως θα τον δειρω αυτη την εβδομαδα οποτε χαλαρα!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ολοκληρώθηκε τρειντ που θα ταράξει τα νερα στην Ανατολικη περιφέρεια, μπορει να μενουμε λίγο πίσω στον σημερινο, σημαντικό αγώνα αλλά πιστευουμε οτι η ομαδα θα ειναι ετοιμη στα π.ο.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Με συνέφερε γιατί πλέον έχω 2 ισάξιες εξάδες και αυτό είναι το σημαντικότερο πιστεύω. Για να δούμε τι θα δούμε απο εδώ και πέρα.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τηλέμαχε αν δεν έχεις εσωτερικές πληροφορίες ότι ο Lee θα σπάσει κανένα πόδι μέχρι τα πλέι οφ, έκανες μλκία. Έδωσες έναν παίχτη των 28 πόντων που όταν έχει 4 παιχνίδια τη βδομάδα είναι 120 πόντοι μόνος του, και ο καλύτερος που πήρες είναι του 18. Σκέψου ότι Σκόλα και Γκέι μαζί κάνουν 35 πόντους και σου τρώνε δύο θέσεις και ο Λί κάνει μόνος του 28 και έχεις μια θέση ελεύθερη για να βάλεις κάποιον free agent. 1
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Επιστρέφει ο Μπόγκουτ οπότε λογικά θα πέσουν να νούμερα του. Και στα play-off νομίζω κάποιος είπε οτι στα ημιτελικά έχει μόνο 2 παιχνίδια.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν το έχεις ψάξει τόσο μακροπρόθεσμα και έχεις δεί πόσα παιχνίδια έχουν οι παίχτες στα ημιτελικά πάω πάσο. Αλλά έπρεπε να πάρεις έναν παίχτη πάνω από 20 σε πρώτη ανάγνωση και δεν πήρες. Βέβαια αν πάει σε καμμιά βρακοομάδα ο Gay και στηθεί όλη η επίθεση πάνω του υπάρχει μια περίπτωση να είσαι πολύ ΟΚ.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι ακριβώς ετσι, εγω ειχα αρκετα καλους παιχτες αλλά περα απο Τσαντλερ κ Γκριφιν κανένα σταρ, αντιθετα ο Τηλέμαχος ειχε 3 κοντα στο 30, 2-3 κοντα στο 20 και μετα το χαος, αυτη η ανταλλαγη τον βοηθαει να φτιαξει πιο δυνατο ροστερ και να μην στηριζεται σε 3 μονο παιχτες. Εμενα παλι περα απο το προφανες ανοιγει χώρος στο ροστερ μου να κανω αλλαγες γιατι πριν ηταν γεματο. Επίσης θεωρω ότι αν ο Γκει παρει την μεταγραφη που τόσο καιρο ψαχνει ανετα φτάνει τα 22αρια που ειχε στις αρχες της σεζον, οπως και ο Σκολα τώρα που αρχισε να εχει ξανα πιο ενεργο ρόλο ανετα εχει 20π μ.ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα