Andy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 νικη εκτος προγραμματος!!!μπραβο στην ομαδαρα!!!το προγραμμα που εχω αυτη την εβδομαδα ειναι τουλαχιστον αστειο!
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αντε, τσαμπα αγχωθηκες, κανε μου καλα τον λοβ τωρα με την νικη σου αυτη παντως ειμαστε κ επισημοτατα πρωτοι, εχοντας κερδισει και τον 2ο & τον 3ο, αλλα και το υψηλοτερο σκορ τις τελευταιες 2 ή 3 αγωνιστικες 1
Andy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αντε, τσαμπα αγχωθηκες, κανε μου καλα τον λοβ τωρα με την νικη σου αυτη παντως ειμαστε κ επισημοτατα πρωτοι, εχοντας κερδισει και τον 2ο & τον 3ο, αλλα και το υψηλοτερο σκορ τις τελευταιες 2 ή 3 αγωνιστικες ειναι badass ο λοβ ρε..κανει πουσαπς με τις γροθιες του!μια χαρα θα γινει! πιστευω οτι τα playoff ειναι αρκετα κοντα!!παμε μωρη ομαδα!
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μολις πεθαναν οι lakers, αιωνια τους η μνημη
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=obkhSaTuDhI
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 κοιταχτε τι ματσαπ εχασα για τον βλακα τον μελο: (το ματσαπ ειναι daily draft league με double up που σημαινει στα 100 ατομα οι 50 πρωτοι 2πλασιαζουν το κεφαλαιο τους) ενα καλαθι ρε μαμιολη αντρα, ενα ρε ψοφιε
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστουμε τους Μπακς για την απόλυση του Σκαιλς. Μολις οι Buzzers κερδισαν την καλύτερη ομάδα της Λιγκας άρχισαν να πέρνουν τα πάνω τους.
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 νικος, αμα ισοβαθμισω με καποιον στην κανονικη περιοδο κ εχουμε απο μια νικη, τι μετραει μετα; διαφορα ποντων π.χ.;
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Θέλει ψάξιμο αυτό και βαριέμαι. Κάτσε να φτάσουμε μέχρι εκεί και το βλέπουμε.
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 νικος, αμα ισοβαθμισω με καποιον στην κανονικη περιοδο κ εχουμε απο μια νικη, τι μετραει μετα; διαφορα ποντων π.χ.; Μην ανησυχεις θα εχω παραπανω απο σενα
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αχαχαχαχαχαχαχ, ωραια ανεκδοτα λες κ πρωταθλητα σιγα μην εισαι ρε, εγω θα ειμαι, αλλα λεμε τωρα, σε περιπτωση που τσιμπησεις την ισοβαθμια
3c0r1z Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Tέλος το πρωτάθλημά για εμένα. Πήρα το πούλο οριστικά Πάει η αγαπούλα μας
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ποια αγαπουλα σου ρε; το πικ 10ου γυρου το λες αγαπουλα; εδω χανουμε 1ου γυρου πικ ρε, τι να μας πεις;
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ρε σταδιάλα και οι δυό. Εδώ δεν έχουμε το πίκ του πρώτου γύρου από την αρχή της χρονιάς. 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αχαχααχαχ, αυτο να μου πεις, εσυ επρεπε να απαντησεις πριν απο μενα ρε https://www.youtube.com/watch?v=jZZvEYh_O_Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα