Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω τον πιστευω τον howard.απλα,κανονικα τωρα θα επρεπε να αρχισει να παιζει και οχι απο νοεμβρη οπως εγινε τελικα..επομενως δεν ειναι ακομα στο 100%

πιστευω μεχρι το τελος της σαιζον θα παιζουν μονο howard kobe nash,οι υπολοιποι λιγο πολυ γλαστρες θα ειναι!

μπα, χλωμο ρε, παιζει κ γκαζολακος στην εξισωση, μην τον ξεχναμε

Τον τσιμπησαμε και τον Καρντάσιαν. :-D

τον ποιον;
Δημοσ.

μπα, χλωμο ρε, παιζει κ γκαζολακος στην εξισωση, μην τον ξεχναμε

τον ποιον;

φευγατο τον κοβω..η να βολοδερνει στην περιφερεια σαν αγκουρι και να βαραει τριποντα!μακαρι να ειναι στα βασικα πλανα παντως γιατι δεν του αξιζει να τον βγαζουν ετσι στην σεντρα!

Δημοσ.

Δεν κανει διαφορα με αυτον που ειχες.

Ξερω, απλως τους κραταω μηπως καποια στιγμη αρχισουν να αποδιδουν. Αφου λογικα θα ειμαι στα π.ο. πρέπει να αρχισω να κοιταω πιο ψηλα. 

Δημοσ.

Πως τα καταφέρνω πάντως, σε μια αγωνιστική που φαίνεται να σας είχα όλους έπεσα πάνω στον Νας.

Κρίμα και είχα ελπίδες για πλέυ αν έπαιρνα και τέταρτη νίκη σερί.

Ειχες την ατυχια να εχει 4 παιχνιδια ο Λεμπρον αυτη την εβδομαδα... :P  Κι εχει ηδη κανει 2 πενηνταρες.  :devil:

Δημοσ.

μα δεν ειχε μονο αυτη την ατυχια, αλλα κ την ατυχια οτι επαιξε κ δυο φουλ ανταγωνιστικα ματς

(δεν ηταν blowouts),

αλλα και παρατασεις, αρα μαζωξε κι απο εκει

στο πρωτο τον ειχα κ εγω σε ενα ημερησιο draft διαγωνισμο που παιζω με λεφτα,

τωρα τελευταια ξεκινησα, εχω 3 μερες κερδισμενος κ 1 χαμενος :)

Δημοσ.

κρατατε ωρε swansonsssssssssssssssssssss

αποψε η πιο δυσκολη βραδια!tonight we dine in hell swansons!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :P

Δημοσ.

damn you patrick!!!damn you!!!!!!!!!!!!!!αν νικησω θα νικησω στην κοψη..αλλα και παλι δυσκολα!θα μειωθει και αλλο η διαφορα αυριο.. :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

μη βριζεις ρε κ πιανουν οι καταρες σου :devil:

σαββατογεννημενος εισαι ρε; :devil:

παει παλι... το κ@λοχερο :devil:

αχχαχαχαχαχαχαχα!!αμα κερδισω τον τηλεμαχο δεν θα τον ξαναβρει κανενα κακο τον κεβιν...αν δεν τον κερδισω ομως...prepare yourself.. :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

derbyl.jpg

+7 πόντους μισό λεπτό στους πίστονς, και 2 λεπτά στους σάνς, 3ποντο ο stuckey, 2/2 βολές ο Gilchrist, ριπάουντ ο Ράντολφ και είμαι στο +2. Μένουν μόνο 38 δευτερόλεπτα στο Γκρίζλις,Σάνς... Θα κάνει 2-3 πόντους μείον ο Ράντολφ τώρα ή όχι;;;; :D

Επεξ/σία από nikos21aek
  • Like 1
Δημοσ.

Έβλεπα live τα τελευταία λεπτά. Πότε ήμουν εγώ +0,5 πότε ήταν ο άλλος +0,5 ώσπου μπήκε μέσα ο Ράντολφ στην 4η περίοδο περίπου στα 9 λεπτά πρίν το τέλος, πέταξε ένα 7άποντο τσακ μπαμ και πήγα στο +7 μείωνε στο 3,5 ξαναπήγαινα 7 κτλ κτλ ώσπου σε μια φάση έγινε αυτό που έγραψα πρίν. Έχουν μείνει 30sec στο ένα ματς και 2 λεπτά στο άλλο, πετάνε ένα 6άποντο οι παίχτες του στο παιχνίδι που τελειώνει, παίρνει και ένα ριμπάουντ ο ράντολφ και είμαι +2 με 17 δευτερόλεπτα στο ένα και 1μιση λεπτό στο άλλο. Τελειώνει το ένα χωρίς να βάλει κανένας πόντο, και έμενε ένα λεπτό στο άλλο που παρακαλούσα μην κάνει κανένα μείον ο Ράντολφ και γίνει καμιά στραβή.

Έτσι και έχανα θα το έσπαγα. Σοβαρά ήμουν +7 30 sec πρίν λήξει το παιχνίδι και έγιναν απανωτά 3ποντο και 2/2 βολές. Ίσα ίσα για να πάει η καρδιά στην κούλουρη. Και η πλάκα είναι ότι είχα κάνει και την φούστηκη αλλαγή στις 19:59 αλλά δεν υπολόγισα ότι αυτός που πήρα έπαιζε στης 8 και δεν πρόλαβα να τον βάλω. Νόμιζα θα έπαιζε το βράδυ. Έτσι και έχανα για λιγότερο από το μόλις 3,5 που έκανε θα τρελαινόμουν! :D

Εντωμεταξύ πήρε ματσάρα στο 3ποντο και ο Βασίλης ο οποίος έκανε την 4η σερί νίκη και όπου να ναι επιστρέφει και ο Wall!! Από 0-6 4-6 και πάει βούρ για πρωτάθλημα! :D

Και ο σέντονερ έχασε δικό του παιχνίδι. 2 αλλαγές των 5-6 πόντων αν έκανε θα κέρδιζε. Ήταν +100 χθές. Έπαιζε με κανέναν παίχτη εναντίων 6

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...