alexdelpiero Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Xρονια πολλα σε ολους με υγεια... Μαλλον για δευτερη σερι ηττα παω...Ωραια η γνωμη του Chris για κηπερς λιγκ... 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 πες μας ρε εσυ που ξερεις μια γνωμη/ιδεα πως θα προτεινες να γινει; 1
alexdelpiero Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πες μας ρε εσυ που ξερεις μια γνωμη/ιδεα πως θα προτεινες να γινει; Μου επιτρεπεις να σου στελνω πμ?Κατ αρχας θα ελεγα να το ξεκιναγαμε απο φετος αλλα θα αδικηθουν οσοι εχουν επιλεξει παικτες πανω απο 30.Το κηπερς λιγκ πατρικ ειναι πολυ ωραιο.Λεω να κανουμε ενα πολ μεταξυ 6-7 η 8 κηπερς.Ισως πολλους να λεω...Μετα οι παικτες που θα κοψουμε λιγο πριν το επομενο ντραφτ που θα κανουμε θα μπουν σε ντραφτ κανονικα και μαζι με τους νεους παικτες του ντραφτ συν τους νεους παικτες που θα εχουν ερθει απο ευρωπη θα αποτελεσουν τους παικτες που θα διαλεξουμε στο ντραφτ.Γενικα μου φαινεται πολυ ωραια και προχωρημενη η ιδεα του Κρις. 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 φυσικα κ σου επιτρεπω ρε, παντα ... σου επετρεπα
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κάτι θα κάνουμε του χρόνου ώστε ψηλά πίκ να μην ξαναβγούν οι ίδιοι και αυτό με το keepers αν θέλετε το κάνουμε για παίχτες που πήραμε σαν free agents δηλαδή που ήταν στα αζήτητα την προηγούμενη χρονιά και τους καθιερώσαμε στην ομάδα μας. Οι τοπ παίχτες δεν γίνεται να μην είναι στο ντράφτ κάθε χρόνο.
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κάτι θα κάνουμε του χρόνου ώστε ψηλά πίκ να μην ξαναβγούν οι ίδιοι ευκολο ειναι αυτο ρε, θα κανουμε αυτο που ειπε ο chris, θα γυρισουμε την σειρα αναποδα, πως σου φαινεται; και αυτό με το keepers αν θέλετε το κάνουμε για παίχτες που πήραμε σαν free agents δηλαδή που ήταν στα αζήτητα την προηγούμενη χρονιά και τους καθιερώσαμε στην ομάδα μας. Οι τοπ παίχτες δεν γίνεται να μην είναι στο ντράφτ κάθε χρόνο. ε, ενταξει, αυτο δεν εχει κ τοσο νοημα ρε, δεν νομιζω να το θελει κανεις, οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, σε παικτες που πηραμε απ' το draft στηριζομαστε ρε, οπως κ απο ενα draft ξεκινανε ακομα και τα keepers leagues νομιζω ρε, θα μας πει κ ο cena/delpieros που ειναι νομιζω σε ενα τετοιο, για αυτο υπαρχει υποτιθεται ρε το snake στο draft εξαλλου, για να ειναι δικαιο για ολους, π.χ. ο ενας μπορει να παρει το νο1 πικ, αλλα οι απο κατω θα παρουν μαζεμενους πιο δυνατους παικτες για τις θεσεις 2-3 κλπ, τωρα απο εκει κ περα ειναι θεμα επιλογων που κανει ο καθενας μας κ οπως πολυ σωστα το λεει ο κενας, τι "ματι" εχει εντωμεταξυ γιατι τοσα drops ρε στο fantasy μας; τι παιχτηκε; 1
Andy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 λεμπρον και τετοιοι πρεπει να ναι συο ντραφτ!!και τελευταιος να διαλεξει ο ιδιοκτητης του λεμπρον ειναι σαν να διαλεγει πρωτος!!προτιμω να κανουμε κανονικα τ ντραφτ Sent from my iPhone using Insomnia
Basilisc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά. Μετά από μακρά περίοδο χωρίς ίντερνετ επέστεψα. Βέβαια χωρίς ίντερνετ έκανα 3 νίκες οπότε το καλοσκέφτομαι να κόψω κάνα καλώδιο. Εν το μεταξύ σας έχω προσφέρει τα δύο καλύτερα παιχνίδια ως τώρα ρε. Η ομάδα μπορεί να μην πάει καλά αλλά τουλάχιστον προσφέρει συγκινήσεις. Πως τα καταφέρνω πάντως, σε μια αγωνιστική που φαίνεται να σας είχα όλους έπεσα πάνω στον Νας. Κρίμα και είχα ελπίδες για πλέυ αν έπαιρνα και τέταρτη νίκη σερί.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν θελατε Σκολα και Σμιθ, τώρα ο 1ος αρχισε παλι να μαμαει που ξαναπηρε χρονο συμμετοχής και ο αλλος εχει τον Μελο να του γυαλιζει τα παπουτσια πριν το ματς
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αχαχαχ, ναι ρε, δεν εχεις κ αδικο ξεσκιζεται ο 2ος ειδικα, δεν τον περιμενα να ξαναμπει σε τετοιους ρυθμους, αλλα βρηκε ευκαιρια που ελειπε ο μελο κ φορμαριστηκε παλι εντωμεταξυ εντυπωση εμενα μου προκαλει η φαπα που ριχνει ο andy στον τηλεμαχακο
Andy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αχαχαχ, ναι ρε, δεν εχεις κ αδικο ξεσκιζεται ο 2ος ειδικα, δεν τον περιμενα να ξαναμπει σε τετοιους ρυθμους, αλλα βρηκε ευκαιρια που ελειπε ο μελο κ φορμαριστηκε παλι εντωμεταξυ εντυπωση εμενα μου προκαλει η φαπα που ριχνει ο andy στον τηλεμαχακο ε με γ@μας ρε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...το γκαντεμιαζεις και θα κανουν 50αρες αυριο οι υπερπαιχτες του! αν και κραταω μικρο καλαθι γιατι την τελευταια μερα του παιζουν howard kobe αν νικησω τον τηλεμαχο ο στοχος που εχω θεσει απο την αρχη της σαιζον θα επιτευχθει,δηλαδη η εισοδος στα playoff στην παρθενικη μου συμμετοχη! 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε φιλε, δεν θελω να σε γκαντεμιασω, το πατρικατο ειναι μαζι σου (συμφεροντα ) το χεις ρε, δεν φτουρανε οι υπερπαικτες του ρε, σιγα τα ωα
Andy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε φιλε, δεν θελω να σε γκαντεμιασω, το πατρικατο ειναι μαζι σου (συμφεροντα ) το χεις ρε, δεν φτουρανε οι υπερπαικτες του ρε, σιγα τα ωα με ντενβερ την κυριακη θα κανουν παρτυ howard και kobe!
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ο κομπε ναι, μαλλον, τον αλλον δεν τον πιστευω ρε, ειναι πεσμενος φετο, χωρια που εχει τρελο ανταγωνισμο, να σου πω κ το αλλο; αν τωρα καναμε draft προσωπικα δεν θα επαιρνα κανεναν του l.a., αντε καναν κομπε το πολυ
Andy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εγω τον πιστευω τον howard.απλα,κανονικα τωρα θα επρεπε να αρχισει να παιζει και οχι απο νοεμβρη οπως εγινε τελικα..επομενως δεν ειναι ακομα στο 100% πιστευω μεχρι το τελος της σαιζον θα παιζουν μονο howard kobe nash,οι υπολοιποι λιγο πολυ γλαστρες θα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα