patrickdrd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μωρε το κλειδι ειναι ο παυλαρας, οι αλλαγες που εκανες δεν θα κανουν τπτ, εγω στο λεω, ολο το ματσαπ ειναι αυτος
Andy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τιποτα το προσωπικο πατρικ..απλα συμφεροντα!
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εντάξει με παίρνει μια ήττα, γιατί και ο Anubis απ' ότι φαίνεται σήμερα θα χάσει απο τον Chris (ομολογώ οτι δεν το περίμενα οτι θα επανακάμψει έτσι ο Κρίς, στην αρχή νομίζαμε οτι θα είναι σάκος του μπόξ).
Andy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 μετα εχουμε ενδιαφερον ματσακι τηλεμαχε!αν και με κοβω για δευτερη σερι ηττα..με εχει κρεμασει αυτος ο εβανς!
Anubis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Θα βρω ποιος εβαλε τον νικο να μου δωσει τον ρουμπιο
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 1os apo to telos :lol: καλη χρονια σε ολους μωρεεεεεεε 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει με παίρνει μια ήττα, γιατί και ο Anubis απ' ότι φαίνεται σήμερα θα χάσει απο τον Chris (ομολογώ οτι δεν το περίμενα οτι θα επανακάμψει έτσι ο Κρίς, στην αρχή νομίζαμε οτι θα είναι σάκος του μπόξ). Kαι γω ετσι νομιζα, περιμενα να ειμαι κατω απο το 50%, αφου οι μισες επιλογές έγιναν στο πόδι και αλλες μισες δεν βγηκαν, όπως ο Γκει και ο Γκορτατ που ηταν νο 2 κ 3 στο ντραφτ..
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ειδατε που τα λεγα εγω οτι δεν ειναι τπτ σταθερο κ οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κερδισει τον οποιοδηποτε;
Andy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 καλη χρονια παιδες!!το μονο που ευχομαι ειναι τραυματισμους στους σημαντικους σας παιχτες οταν παιζετε μαζι μου μουαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia 1
nash-gf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Βασιλη, το καλυτερο δωρο για την γιορτη σου σου εκανε ο Vucevic... 20 ποντοι και 29 ριμπαουντ (ρεκορ καριερας και τα 2, ενω εσπασε και το ρεκορ των Magic στα ριμπαουντ)! Κατα τ αλλα καλη χρονια να εχουμε παιδες... 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ειδατε που τα λεγα εγω οτι δεν ειναι τπτ σταθερο κ οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κερδισει τον οποιοδηποτε; Ισχυει. Περσι πήγαινα, πιστευω, τραίνο για τον τιτλο έχοντας πολλες φορες και High score αγωνιστικης και στον 1ο αγώνα των π.ο. έχασα τον Love, μετα έφυγε και ο Aldridge και τερμάτισα 4ος και καταιδρωμένος. Εχω και πρόταση για του χρόνου, ο 1ος να διαλέγει τελευταιος, ο 2ος προτελευταιος κλπ με όλες τις ομάδες να μπορουν να κρατησουν 4-5 παιχτες, όποιους θέλουν ώστε να μπορουμε σιγα-σιγα να χτίζουμε τις ομαδες μας, αν και δεν με πολυσυμφερει αυτο. 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 κατσε, τι εννοεις να κρατησουν 4-5 παικτες; να διαλεγουμε μονο αυτους; τι εννοεις "κρατησουν" γιατι δεν το πιασα εγω παντως βλ οτι βολεψε/βολευει πολυ το ir, σωστος ο cena/delpiero που το προτεινε 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Tερματιζουμε, βγαινουν αυτοματως τα ντραφτ αντιθετα απο τη σειρά καταταξης, καθε ομαδα έχει δικαιωμα να κρατησει 4-5 παιχτες απο την περσινη, οσοι μείνουν γίνονται ντραφτ. 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι, σωστο αυτο κ ωραιο, μαλιστα ο cena/delpiero μου εγραφε οτι συμμετεχει σε ενα keepers league στο οποιο κρατας τους παικτες σου καθε χρονια κ ισως κανεις λιγες αλλαγες, μια χαρα ειναι, μια χαρα ομαδα εχω, θα συμφωνουσα
Andy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 εγω θα λεγα ναι στο keepers αλλα μονο για ενα παιχτη και αυτος ο ενας να εχει μεσο ορο κατω απο 25 ολη τν χρονια!!τα πουλεν μας ας πουμε!βεβαια ειναι η πρωτη χρονια που παιζω φαντασυ και δεν ξερω πως πανε τα πραγματα στο keepers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα