Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μωρε το κλειδι ειναι ο παυλαρας, οι αλλαγες που εκανες δεν θα κανουν τπτ, εγω στο λεω,

ολο το ματσαπ ειναι αυτος

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος τη-λε-μα-χος

τιποτα το προσωπικο πατρικ..απλα συμφεροντα! :devil:

Δημοσ.

Εντάξει με παίρνει μια ήττα, γιατί και ο Anubis απ' ότι φαίνεται σήμερα θα χάσει απο τον Chris (ομολογώ οτι δεν το περίμενα οτι θα επανακάμψει έτσι ο Κρίς, στην αρχή νομίζαμε οτι θα είναι σάκος του μπόξ).

Δημοσ.

μετα εχουμε ενδιαφερον ματσακι τηλεμαχε!αν και με κοβω για δευτερη σερι ηττα..με εχει κρεμασει αυτος ο εβανς!

Δημοσ.

Εντάξει με παίρνει μια ήττα, γιατί και ο Anubis απ' ότι φαίνεται σήμερα θα χάσει απο τον Chris (ομολογώ οτι δεν το περίμενα οτι θα επανακάμψει έτσι ο Κρίς, στην αρχή νομίζαμε οτι θα είναι σάκος του μπόξ).

Kαι γω ετσι νομιζα, περιμενα να ειμαι κατω απο το 50%, αφου οι μισες επιλογές έγιναν στο πόδι και αλλες μισες δεν βγηκαν, όπως ο Γκει και ο Γκορτατ που ηταν νο 2 κ 3 στο ντραφτ.. 

Δημοσ.

ειδατε που τα λεγα εγω οτι δεν ειναι τπτ σταθερο κ οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κερδισει τον οποιοδηποτε; ;)

Δημοσ.

καλη χρονια παιδες!!το μονο που ευχομαι ειναι τραυματισμους στους σημαντικους σας παιχτες οταν παιζετε μαζι μου :)

μουαχαχα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Βασιλη, το καλυτερο δωρο για την γιορτη σου σου εκανε ο Vucevic... 20 ποντοι και 29 ριμπαουντ (ρεκορ καριερας και τα 2, ενω εσπασε και το ρεκορ των Magic στα ριμπαουντ)!

Κατα τ αλλα καλη χρονια να εχουμε παιδες... :)

• Like 1
Δημοσ.

ειδατε που τα λεγα εγω οτι δεν ειναι τπτ σταθερο κ οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κερδισει τον οποιοδηποτε; ;)

Ισχυει. Περσι πήγαινα, πιστευω, τραίνο για τον τιτλο έχοντας πολλες φορες και High score αγωνιστικης και στον 1ο αγώνα των π.ο. έχασα τον Love, μετα έφυγε και ο Aldridge και τερμάτισα 4ος και καταιδρωμένος. 

Εχω και πρόταση για του χρόνου, ο 1ος να διαλέγει τελευταιος, ο 2ος προτελευταιος κλπ με όλες τις ομάδες να μπορουν να κρατησουν 4-5 παιχτες, όποιους θέλουν ώστε να μπορουμε σιγα-σιγα να χτίζουμε τις ομαδες μας, αν και δεν με πολυσυμφερει αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

κατσε, τι εννοεις να κρατησουν 4-5 παικτες;

να διαλεγουμε μονο αυτους; τι εννοεις "κρατησουν" γιατι δεν το πιασα :mellow:

εγω παντως βλ οτι βολεψε/βολευει πολυ το ir,

σωστος ο cena/delpiero που το προτεινε ;)

• Like 1
Δημοσ.

Tερματιζουμε, βγαινουν αυτοματως τα ντραφτ αντιθετα απο τη σειρά καταταξης, καθε ομαδα έχει δικαιωμα να κρατησει 4-5 παιχτες απο την περσινη, οσοι μείνουν γίνονται ντραφτ. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι, σωστο αυτο κ ωραιο, μαλιστα ο cena/delpiero μου εγραφε οτι συμμετεχει σε ενα keepers league

στο οποιο κρατας τους παικτες σου καθε χρονια κ ισως κανεις λιγες αλλαγες,

μια χαρα ειναι, μια χαρα ομαδα εχω, θα συμφωνουσα :-D

Δημοσ.

εγω θα λεγα ναι στο keepers αλλα μονο για ενα παιχτη και αυτος ο ενας να εχει μεσο ορο κατω απο 25 ολη τν χρονια!!τα πουλεν μας ας πουμε!βεβαια ειναι η πρωτη

χρονια που παιζω φαντασυ και δεν ξερω πως πανε τα πραγματα στο keepers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...