Andy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Jrue Holiday will miss his fourth straight game on Tuesday due to his lingering foot injury. The Sixers are at Houston on Wednesday and owners should expect another game-time decision from Holiday for that one. Nick Young has been blowing up in his absence. ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Anubis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 αχχχααχααχ, δεν εχω ρε, δεν παρακολουθω στοιχηματικα εδω κ λιγο καιρο το nba,και καλυτερα να σου πω ρε, πολυς κουβας καραδοκει καταλαβαινω, εχουν παει κατα διαολου κατι ματς τωρα τελευταια 1
Andy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 μας χτυπησε η γκαντεμια ρε πουστη μου!εκει που ελεγα οτι το χω το ματσακι με τον νας εξω και ο aldridge..
patrickdrd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 οντως, κριμα ρε, με τον νικο τι θα γινει; τον θελει τον χιμπ;
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έλα ρε είχα δουλειές και ξεχάστηκα. Παρά 10 το είδα και δεν πάτησα accept μην μείνεις χωρίς παίχτη. Αλλά για να πω την αλήθεια κάποιες αμφιβολίες για την υγεία του Hibbert έχω ακόμη οπότε αύριο πρωί να ξέρεις ότι θα πατήσω accept (κατά 90%) ή reject.
patrickdrd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι ρε ο χιμπ, κομπλε,μπηκα το πρωι browser, αλλα δεν ανοιξα mail ρε κ τωρα ειδα το trade proposal που εστειλες, αλλα θα το κανω accept το απογευμα ρε, γιατι δεν μπορω να μπω απο δω
Andy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 αρχιζει και καταρρεει η ομαδα...φταινε και οι τραυματισμοι...κρατατε παληκαρια!!!!!!
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εγω αλλο δεν καταλαβα: πως γινεται ο glen davis να ειναι out 4-5 weeks κ να μην δινεται "out" αλλα dtd; dtd ειναι αυτο; ή "μικροτραυματισμος"; μην χ3σω μεσα τπτ
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πανω που θα γκρινιαζα ότι οι αντιπαλοι παιζουν καλα οταν ειναι αντιμέτωποι μαζί μου οι παιχτες μου ξεσκιστηκαν
Andy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 al jefferson στο σφυρι!μονο σοβαρες προτασεις!
Tilemaxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ο αθεόφοβος ο Lee έκανε triple-double χθές. Μακράν το κορυφαίο τεσσάρι στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Φούλ για all-star πάει.
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ναι, καλα, 6 ματς εχει κι αυτος τις 2 βδομαδες των ημιτελικων, μωρε αν φτασεις ως εκει την εχεις ασχημα, ακου με που σου λεω
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείτε να δείτε κανονικά NBA τώρα στο OTE SPORT HD2? γιατί εμένα μου κανεί συνέχεια σπασίματα η εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα