Andy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ευτυχως πηραμε διαφορα χθες για να την χασουμε σημερα!!δεν μου βγαζουν και Ο τον evans να παρω κανεναν αλλον... :mad:
alexdelpiero Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Nικο πρεπει να σου εχω στειλει ισα με 4 πμ απο το πρωι και δεν εχεις παρει κανενα μου φαινεται δεν ξερω γιατι.Εχεις email h facebook.Οποιος αλλος θελει να του δωσω το e,mail moy h το facebook για κουβεντα για τρειντ η γενικα για κουβεντουλα και πλακιτσα σχετικα με το παιχνιδι δεν εχω κανενα προβλημα να τα γραψω δημοσια. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2012 από alexdelpiero
Andy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Nικο πρεπει να σου εχω στειλει ισα με 4 πμ απο το πρωι και δεν εχεις παρει κανενα μου φαινεται δεν ξερω γιατι.Εχεις email h facebook.Οποιος αλλος θελει να του δωσω το e,mail moy h το facebook για κουναντα για τρειντ η γενικα για κουβεντουλα και πλακιτσα σχετικα με το παιχνιδι δεν εχω κανενανα προβλημα να τα γραψω δημοσια. πρεπει να εχει προβλημα το ινσομνια!εμενα δεν μου μπαινει απο κινητο.. 1
alexdelpiero Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 εγω δεν μπορουσα να ποσταρω καν.τωρα που εγραψα απο εξπλορερ ομως ποσταρα κανονικα.Θα προσπαθησω να στειλω πμ με ξπλορερ.Για να δουμε.
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 τι εκανες εκει ρε; κ γιατι τον εδωσες πισω;
Andy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 επειδη σε συμπαθω!!και για να μου εισαι αιωνια υποχρεος!!μουαχαχα
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 αχχαχαχχαα, αντε ρε, οχι ρε, πατσισαμε που με γκαντεμιασες στην αρχη κι εγω σε συμπαθω ρε, αλλα δεν σε ξερω αν θα εξακολουθουσα να σε συμπαθω αν τον κρατουσες λαλακια εκανα παντως η αληθεια ειναι, μου αξιζε να την φαω την νιλα δεν λες καλα που πηγα ξανα να τσεκαρω, ειχα παει στους free να βρω κανα pg, φαντασου π.χ. να τον επαιρνε κανας αλλος, ο anubis π.χ. σιγα μην τον εδινε αχχαχαχαχ περα απο την πλακα, οκ, καλο ειναι να μην παιρνουμε τους παικτες αλλων νομιζω, δεν θα το κανα ουτε εγω ρε, σιγα
Andy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 για να σου δωσω ενα μαθημα το κανα!χαχαχα οπως και να εχει,και να τον κραταγα θα ειχα 4 pg!τι να τους εκανα τοσους? αμα αφηνες κανα dragic,parsons κτλπ δεν θα ειχε συμπαθειες!!θα ηταν pure business!
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 διαβασε κ παραπανω, εκανα edit αχααχαχαχ, ετσι ε; ε, λογικο δεν ηταν να αφησω τον λιγοτερο καλο παικτη ρε; πως εκατσε εντωμεταξυ η κ@λομερα κ παιζουν ολα τα "μπαζα" σημερα αντε, για να ανταποδωσω, θα κοιταξω να παιξω αμυνα στον λεπτο στο ματς που αρχιζει σε λιγο (κ θα δουμε)
Andy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 ευτυχως εσφιξε τα δοντια ο πεκ και θα παιξει!!θα τις φαω βεβαια σημερα απο τον νας αλλα τουλαχιστον θα εχω τον πεκ για bodyguard!σημερα πρεπει να μαζεψει και μπολικα επιθετικα!! και παρσονς να αφηνες θα στον επαιρνα και λογικα θα τον κραταγα για την βδομαδα!μετα θα στον εδινα!
Anubis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 δεν λες καλα που πηγα ξανα να τσεκαρω, ειχα παει στους free να βρω κανα pg,φαντασου π.χ. να τον επαιρνε κανας αλλος, ο anubis π.χ. σιγα μην τον εδινε αχχαχαχαχ Τσαντιζεις τον πρωταθλητη πατρικακο!
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 χααχααχχα, καλα ρε πρωταθλητακο, το παιρνω πισω 1
Anubis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 χααχααχχα, καλα ρε πρωταθλητακο, το παιρνω πισω Μπορει και να σε συγχωρεσω αμα δωσεις κανα καλο προγνωστικο για νβα
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 αχχχααχααχ, δεν εχω ρε, δεν παρακολουθω στοιχηματικα εδω κ λιγο καιρο το nba, και καλυτερα να σου πω ρε, πολυς κουβας καραδοκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα