Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξυπνησε ο Ιγκουανταλα.Εγω βλεπω τους λεικερς με τους σιξερς.10 στα 15 τριποντα εχουν.φαβρι στο δικο μας πρωταθλημα και η ομαδα του Τιμου.Κομπι και Χαουαρντ φοβερο διδυμου.Μπραβο τιμο για την εππιλογη σου.Εχεις και ντεροζαν πιρς,ανεβ=ηκε καπως και ο Τζεραραλντ μια χαρα εισαι.

Εμενα δεν με βλεπω καλα.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Γουάλας μπορεί να ανέβει ακόμα πιο πολύ, όπως και ο ΝτεΡόζαν. Είναι άνετα παίκτες των 20 fantasy points M.O. Όπως επίσης και ο Λί αν συνεχίσει έτσι θα ανεβάσει Μ.Ο γύρω στο 30. Απίστευτος παίκτης. Κόμπε-Χάουαρντ είναι απο την αρχή στανταράκια, και μάλιστα ο Κόμπι είναι ο πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Λόουρι φοβερός αν και μέχρι στιγμής έχει αρκετούς τραυματισμούς. Και ο Ρόμπιν Λόπεζ μου έχει βγεί, και ο Μπα α' Μπούτε που παιχνίδι με παιχνίδι μετά την επιστροφή του γίνεται ακόμη καλύτερος. Ο Mullens που πέρσυ έπαιζε στον Πανιώνιο, είναι η φετινή αποκάλυψη του ΝΒΑ, ενώ ο γερο-Κίντ και ο Πίρς προσφέρουν σταθερά 20 ποντάκια. Ακόμα και ο Μπάρνς στα τελευταία παιχνίδια ρίχνει 20άρες.

Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά το μεγάλο μου λάθος ήταν που έδιωξα τον Blatche και τον Sanders. Αν τους είχα κρατήσει ίσως τώρα να πήγαινα για 7-0.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις τι; Πέρσυ μετά την πρώτη βδομάδα το παράτησα και σταμάτησα να κάνω αλλαγές. Κατέβαινε η ομάδα σε κάθε αγωνιστική όπως να 'ναι. Αν ασχολούμουν σοβαρά με τους παίκτες που είχα τότε θα τα πήγαινα εξίσου καλά.

Δημοσ.

ναι, θυμαμαι, κ περσυ ειχες τον ντουαϊτ εσυ κ σε ψαχναμε να μας μοιρασεις παικτες εδω στο φορουμ :P

τεσπα, θα δουμε, ειναι κ θεμα αποδοσης παικτων τα παντα,

κ εμενα π.χ. επρεπε να γραφουν 40 λοβ & 30 χαρντεν σε καθε παιχνιδι τους, αλλα ... δεν

παλευω με τα λιμα να παρω καμια αγωνιστικη

τεσπα, στα πλεϊ οφφ θα δουμε ποσα απιδια βγαζει ο σακος :P

Δημοσ.

Πέρσυ είχα Χάουαρντ-Λί-Πίρς που τους έχω και φέτος. Ο Λί όμως είναι σε άλλο επίπεδο πλέον, πετάει κυριολεκτικά.

Τον Λι τον ηθελα και εγω.τελευταια στιγμη μου τον εφαγες. :mad:

Δημοσ.

Στην αρχή είχε ξεκινήσει τραγικά ο Λί. Εσύ είχες τον Μπός (τον ήθελα εγώ) που είχε αρχίσει με κάτι 40άρες και τραβούσα τα μαλλιά μου. Ευτυχώς μετά απο 2-3 βδομάδες αντιστράφηκαν οι ρόλοι :P

• Like 1
Δημοσ.

απο 18 μαρτιου μεχρι 1απριλια ειναι τα ημιτελικα,

την πρωτη απο αυτες τις δυο βδομαδες οι lakers εχουν μονο 2 παιχνιδια,

μονο τοτε αν μεινεις εξω εσυ

αντιθετα ο λοβ σε ολη την φαση των πλεϊ οφ εχει 4 παιχνιδια ολες τις εβδομαδες,

αχ, αντε ρε λοβακο βρες την χερουκλα σου κ εχω να ριξω κατι φαπες :P

Δημοσ.

αχχααχχααχ, ωραιος τυπος κ ο andy,

αυθορμητος κ τρελος, σαν κ εμενα,

στην αρχη ελεγα τιν τουτος, μου γκαντεμιασε τον παιχταρα,

αλλα, οκ

μπραβο ρε

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα ρε..πανω που ειχα ελπιδες να νικησω και τον νας..παρτον κατω τον tyreke παρτον κατω και τον lamarcus.. :mad: :mad:

Δημοσ.

νικ θα παιξει ρε ο χιμπερτ, σε καλυπτει αυτο;

Roy Hibbert (bruised thigh) will play in Tuesday's game vs. the Bucks.

It sounds like Hibbert practiced without incident on Monday, and fantasy owners should feel comfortable leaving him in weekly lineups during Indy's four-game slate. Dec 17 - 2:46 PM

Source: Mike Wells on Twitter

Δημοσ.

οκ, 2 η ωρα :P

ποσα πονταλακια μαζωξα ρεεεεεεεεεεεεεε;

πρεπει να εκανα ρεκορ χθες, στα 2 χρονια που παιζω φαντασυ,

200-0 (ή οσο εκανα τελοσπαντων) δεν πρεπει να χωξαναματαδει :P :D

βεβαια τον πινω στα παρακατω ματσαπς, αλλα δεν πειραζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...