Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε ρε, σιγα μην το δες το ματς, ΚΑΙ μπασιμο εχει ο παιχταρας,

εβαλα ξυπνητηρι κ ειδα το μεγαλυτερο μερος του ματσακιου

Δημοσ.

μαλλον σε επαναληψη θα το δω!!αν θα το δω..αλλα εχω δει πολλα ματς του φετος!!!τρομερος παιχτης!λες και παιζει 4-5 χρονια ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Θα το έβαζα στο τόπικ του NBA αλλά μπήκα πρώτα εδώ. Ένας λιγότερο εκρηκτικός Rose. Πολύ ίδιες κινήσεις. Μαμήθηκες πάλι χθές έτσι; :P

Δημοσ.

κατω τα χερια απο τον λιλλαρντ ρεεεεεεεεεεεεεεε

ο τυπος ειναι epic!

στην αρχη οταν τον ειδα μου θυμιζε πολυ ροουζ αλλα ειχε ΚΑΙ βρωμοσουτο!μακαρι να παει ψηλα!

Θα το έβαζα στο τόπικ του NBA αλλά μπήκα πρώτα εδώ. Ένας λιγότερο εκρηκτικός Rose. Πολύ ίδιες κινήσεις. Μαμήθηκες πάλι χθές έτσι; :P

δεν εχει τελειωσει τιποτα!!

Δημοσ.

νικος & chris εστειλα τα trades,

παντως κοιτουσα τις ομαδες, η πρωτη 3αδα για την κανονικη περιοδο εχει κλεισει νομιζω,

tilemax, klain & anubis εχουν 2-3 παικταραδες στα τοπ που τους εχουν βγει κιολας,

που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα

Δημοσ.

νικος & chris εστειλα τα trades,

παντως κοιτουσα τις ομαδες, η πρωτη 3αδα για την κανονικη περιοδο εχει κλεισει νομιζω,

tilemax, klain & anubis εχουν 2-3 παικταραδες στα τοπ που τους εχουν βγει κιολας,

που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα

στοχος ειναι τα play off βρε!!στην παρθενικη μου χρονια και φαντασυ τα παω θεσπεσια!!μπραβο στην ομαδαρα που απο 0-3 το εκανε 4-3!!! :-D

Δημοσ.
νικος & chris εστειλα τα trades' date='

που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα[/quote']

Λογικά δευτέρα θα εχώ πρόσβαση σε κανονικό πισι για να κάνω accept.

Δημοσ.

Έλα είχα δουλειές σήμερα. Τώρα μπήκα να κάνω accept αλλά τον βλέπω DTD τον Hibbert και δεν θέλω να φορτωθώ τραυματία γιατί έχω μείνει πολύ πίσω. Να τους ανταλλάξουμε την Τρίτη να σιγουρευτώ ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό ή βιάζεσαι;

Δημοσ.

οχι ρε, οκ, δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο, αλλα ξερεις τι γινεται; ο δικος σου παιζει αυριο γμτ κ δεν θελω να χασω το παιχνιδι του :P

Δημοσ.

οχι ρε, οκ, δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο, αλλα ξερεις τι γινεται; ο δικος σου παιζει αυριο γμτ κ δεν θελω να χασω το παιχνιδι του :P

Αφού παίξει και ο Hibbert την Τρίτη εννοώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...