Andy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ποσο τρομερο ειναι το πουλεν μου??περα απο οτι ειναι πολυ καλος στο φαντασυ ειναι και παιχτουρα ο τυπας!!! δολοφονικο σουτ! http://www.youtube.com/watch?v=rzduINMcW-c 1
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ασε ρε, σιγα μην το δες το ματς, ΚΑΙ μπασιμο εχει ο παιχταρας, εβαλα ξυπνητηρι κ ειδα το μεγαλυτερο μερος του ματσακιου
Andy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον σε επαναληψη θα το δω!!αν θα το δω..αλλα εχω δει πολλα ματς του φετος!!!τρομερος παιχτης!λες και παιζει 4-5 χρονια ειναι.. 1
nikos21aek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Θα το έβαζα στο τόπικ του NBA αλλά μπήκα πρώτα εδώ. Ένας λιγότερο εκρηκτικός Rose. Πολύ ίδιες κινήσεις. Μαμήθηκες πάλι χθές έτσι;
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μην εχετε πολλες ελπιδες για τον Lillard συντομα θα τον χτυπήσει και αυτον η καταρα του Πορτλαντ.
Andy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 κατω τα χερια απο τον λιλλαρντ ρεεεεεεεεεεεεεεε ο τυπος ειναι epic! στην αρχη οταν τον ειδα μου θυμιζε πολυ ροουζ αλλα ειχε ΚΑΙ βρωμοσουτο!μακαρι να παει ψηλα! Θα το έβαζα στο τόπικ του NBA αλλά μπήκα πρώτα εδώ. Ένας λιγότερο εκρηκτικός Rose. Πολύ ίδιες κινήσεις. Μαμήθηκες πάλι χθές έτσι; δεν εχει τελειωσει τιποτα!!
patrickdrd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 νικος & chris εστειλα τα trades, παντως κοιτουσα τις ομαδες, η πρωτη 3αδα για την κανονικη περιοδο εχει κλεισει νομιζω, tilemax, klain & anubis εχουν 2-3 παικταραδες στα τοπ που τους εχουν βγει κιολας, που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα
Andy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 νικος & chris εστειλα τα trades, παντως κοιτουσα τις ομαδες, η πρωτη 3αδα για την κανονικη περιοδο εχει κλεισει νομιζω, tilemax, klain & anubis εχουν 2-3 παικταραδες στα τοπ που τους εχουν βγει κιολας, που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα στοχος ειναι τα play off βρε!!στην παρθενικη μου χρονια και φαντασυ τα παω θεσπεσια!!μπραβο στην ομαδαρα που απο 0-3 το εκανε 4-3!!!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 νικος & chris εστειλα τα trades' date=' παντως κοιτουσα τις ομαδες, η πρωτη 3αδα για την κανονικη περιοδο εχει κλεισει νομιζω, tilemax, klain & anubis εχουν 2-3 παικταραδες στα τοπ που τους εχουν βγει κιολας, που σημαινει οτι οποιος τερματισει απο 6η θεση κ πανω χλωμο να μπει ημιτελικα[/quote'] Λογικά δευτέρα θα εχώ πρόσβαση σε κανονικό πισι για να κάνω accept.
patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 ωραιος, κομπλε, ο νικος που ειναι; δεν τον θελει τον χιμπ;
nikos21aek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Έλα είχα δουλειές σήμερα. Τώρα μπήκα να κάνω accept αλλά τον βλέπω DTD τον Hibbert και δεν θέλω να φορτωθώ τραυματία γιατί έχω μείνει πολύ πίσω. Να τους ανταλλάξουμε την Τρίτη να σιγουρευτώ ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό ή βιάζεσαι;
patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 οχι ρε, οκ, δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο, αλλα ξερεις τι γινεται; ο δικος σου παιζει αυριο γμτ κ δεν θελω να χασω το παιχνιδι του
nikos21aek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 οχι ρε, οκ, δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο, αλλα ξερεις τι γινεται; ο δικος σου παιζει αυριο γμτ κ δεν θελω να χασω το παιχνιδι του Αφού παίξει και ο Hibbert την Τρίτη εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα