Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχαχα, λεω κ εγω, καλα θυμομουνα ρε οτι ειχα παιξει μ'αυτον, παει τελειωσε,

δεν θα κανω trade ποτε εγω, μ' αυτους που εχω θα φαμε τα μουστακια μας,

δεν ξανασχολουμαι, τελος

Δημοσ.

Αφού θες να διώξεις μέτριο και να πάρεις παιχταρα. Πως να κάνεις τρέιντ έτσι; Πρέπει να συμφωνήσει και ο άλλος. :P

Δίνω Gortat για Hibbert.

Καλή ομάδα έχεις. Μην μασάς. Έτυχε τώρα και θα χάσεις 3 παιχνίδια σερί.

Δημοσ.

με δουλευεις ή με ειρωνευεσαι ρε; :devil:

τι 3 σερι ρε; κι αυτη τη βδομαδα θα χασω;

τεσπα, δεν ειναι ιδιου επιπεδου ρε ραπαπα hibbert με gortat,

δεν ξερω αν διαβασες εσυ εστω το αρθρο τα λεει ολα,

ο χιμπ ειναι 20αρικος παικτης, θα το δειτε σε λιγο καιρο

που θα βελτιωσει τα ποσοστα του, ο gortat τι ειναι ρε;

σκουπιδακι λαϊκης καταναλωσης :lol:

Δημοσ.

Ναι λογικά θα χάσεις και αυτή τη βδομάδα. Έχεις και εσύ πολλούς παίχτες που έχουν λίγα παιχνίδια αυτή τη βδομάδα.

Ε μετά απορείς γιατί δεν ανταλλαζει κανένας. Ο δικός σου είναι 20άρης και ας έχει περάσει το μισό πρωτάθλημα χωρίς να είναι 20άρης. Ο Γκορτάτ που είναι 20άρης είναι λαικής κατανάλωσης. :P

Μήπως θέλεις τον Randolph για το ξυλάγγουρο; :D

Πάντως οι ανταλλαγές κάπως έτσι γίνονται. Δίνεις έναν παίχτη που έχει ψηλότερο μέσο όρο για κάποιον με χαμηλότερο που εκτιμάς ότι θα ανέβει. Δεν δίνεις έναν με 16 μέσο όρο και περιμένεις να σου προτείνουν 20άρη σταθερότατο. :P

Απλά και ενημερωτικά ο Gortat πέρυσι είχε 24 πόντους φάντασι μέσο όρο και τεμάτισε 12ος στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ. Και φέτος έχει πέσει στο 20 επειδή γίνεται ένας χαμός με ψηλούς στους Σάνς παρόλα αυτά είναι στους πρώτους 35-40

edit: και σκουπιδάκι κιόλας! :D

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχααχα, ναι μωρε, αν δεν σε πειραξω λιγο πως θα γινει; :P

δεν μπορω αλλιως, αφου με ξερεις :P

τεσπα, δικιο εχεις για τα trades, οπως κ για τα παιχνιδια κ

μ' αρεσουν οι αναλυσεις σου, το χεις ψαξει το θεμα :lol:

αλλα κι ο αλλος τα ιδια παιχνιδια εχει ρε, μαχη θα γινει πιστευω,

δεν θα παραδωθω ευκολα :D

αν χασω θα χασω δυσκολα,

θα μελετησω κι εγω το δικο σου ματσαπ κ θα σου πω τι θα κανεις κι εσυ :P

Δημοσ.

χαχαχααχα, ναι μωρε, αν δεν σε πειραξω λιγο πως θα γινει; :P

δεν μπορω αλλιως, αφου με ξερεις :P

τεσπα, δικιο εχεις για τα trades, οπως κ για τα παιχνιδια κ

μ' αρεσουν οι αναλυσεις σου, το χεις ψαξει το θεμα :lol:

αλλα κι ο αλλος τα ιδια παιχνιδια εχει ρε, μαχη θα γινει πιστευω,

δεν θα παραδωθω ευκολα :D

αν χασω θα χασω δυσκολα,

θα χασει! :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Θα χάσω λογικά. Είχα λίγες ελπίδες χθές μπας και το κυνηγήσω αλλά του άνοιξε του άλλου. :D

Και γενικά έχω πρόβλημα με τις αλλαγές. Πρέπει να αδειάσω μια θέση στο ρόστερ όπωσδήποτε.

Δημοσ.

Θα χάσω λογικά. Είχα λίγες ελπίδες χθές μπας και το κυνηγήσω αλλά του άνοιξε του άλλου. :D

Και γενικά έχω πρόβλημα με τις αλλαγές. Πρέπει να αδειάσω μια θέση στο ρόστερ όπωσδήποτε.

σε σκοτωσε το πουλεν σου!!

εχω και καλο προγραμμα!!αν γυρισει και ο tyreke σημερα ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

Καλά όχι μόνο το πουλέν. Έκανα και δύο 7άρια που δεν τα περίμενα.

εγω του jordan το περιμενα!του deng δεν περιμενα με τιποτα!περιμενα κανα 20αρι τουλαχιστον!

θα σου κανουν παιχνιδαρες σημερα wade-randolph ομως

Δημοσ.

O Jordan στο μέσο όρο του είναι. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ένα καλό παιχνίδι από αυτόν αλλά παίζει λίγο γιατί κερδίζουν άνετα οι Clippers. Και ο Πατερσον έκανε το μόνο του μονοψήφιο, και ο Pachulia που πήρα αλλαγή έκανε 3άρι. Δεν με πάει καλά αυτή τη βδομάδα και έχεις και περισσότερα παιχνίδια. Τες πα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. :D

• Like 1
Δημοσ.

τον ασικ παλι τον περιμενω ψηλα!!με τα γατακια των γουιζαρντς παιζει!οπως και ο ραντολφ με το τσιρκο των σανς!

Δημοσ.

Na μην με ματιασω αλλα μετα απο ενα μηνα παω για νικη και εγω...Εφαγα μια αλλαγη τζαμπα με τον Αντρε Μιλερ αλλα πιστευω ο γκαρντ των Τζαζ που αφησε ο φιλος ο Αντζυ να βοηθησει.Τον Πατερσον τον πεταξα οχι επειδη δεν ειναι καλος το αντιθατο μαλιστα αλλα επειδη την παρασκευη η το Σαββατο ειχα τοσα πολλα τεσσαρια που δεν χωαραγαν να παιξουν ολοι μαζι με αποτελεσμα να παιξω με παικτες λιγοτερο.

Μια απο τις μεγαλυτερες κινησεις που εχουν γινει στο παιχνιδι την εχει κανει ο Πατρικ με τον Τζορνταν Κροφορντ.Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι εχει κανει χθες επειδη δεν ειδα στατιστηκα αλλα μολις εσπασε το χεριο ο Πραις αυτον πηγα να παρω αλλα δεν προλαβα.Αλλα βολευτηκα με τον Μπιλ που εκανε 23..Ιγκουανταλα ξυπνα γιατι δεν σε βλεπω καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...