nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά όλους τους παίχτες σου μπορείς να τους βάλεις στο IR αρκεί να έχουν παίξει ένα παιχνίδι με την ομάδα σου ή αν δεν έχουν παίξει να είναι μέχρι 5ο πίκ. Αλλά για να μπεί IR πρέπει να τον βγάλει το ESPN Ο. Για μικροτραυματισμούς δεν μπαίνει IR. 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 LeBron James made Slam Dunk (4 PTS), Assist LeBron James (3 AST) ο λεπτος δινει ασιστ στον εαυτο του; αχχαχαχαχ, ελεος ρεεεεεε Εχω θεματακι με τα γκαρντς παντως οριακα τους χωράω στην 8αδα, θελω 1 ψηλο ακομα. Hibbert για Jennings ή Gay πως σου φαινεται;
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Hibbert για Jennings ή Gay πως σου φαινεται; Δεν ειμαι τόσο απελπισμένος Ποτε θα επαιζαν καλα οι buzzers? Τωρα που παιζουν μαζι μου... Μεχρι και το παλτο ο Λιν επαιξε καλά.
patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 τι απελπισμενος ρε; μας δουλευεις; μια χαρα παικτη σου δινω, μην κοιτας τα ποσοστα του τωρα, διαβασε κ την αρχη στην λιγκα μας, μονο 2 μηνες τα τελευταια χρονια ειχε τετοια ποσοστα, τεσπα, οκ, οπως θες, δεν τρελενομαι κιολας
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Βαλε μέσα και καποιον κοντα στο 20, να βάλω κανα Μαριον που επισης εχει χαμηλους αριθμους λόγω τραυματισμων και το συζηταμε
patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Βαλε μέσα και καποιον κοντα στο 20, να βάλω κανα Μαριον που επισης εχει χαμηλους αριθμους λόγω τραυματισμων και το συζηταμε αχαχαχαχ, δεν το θελω το λιμο τον μαριον ρε, χωρια που δεν εχω να δωσω καναν αλλον, αφλαλο που ηθελα να δωσω, δεν τον θελατε, τον πεταξα κ εγω στα σκουπιδια κ ησυχασα χιμπερτις παντως δεν φευγει με την καμια, μονο για κανα trade, λοιπον, χολιντεϊ δινεις; ψηλο για κοντο δεν ειπες; τι θες δλδ; προτιμας χικσον; σου δινω καλο ψηλο κ θελω καλο κοντο, αμα θες ή/και σ' αρεσει κανενας το συζηταμε, χωρις το λιμο παντως, το λιμο βγαλτο ελευθερο ρε
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=395aLMzwAYw Δεν μου αρεσουν και πολύ οι ψηλοι σου για να θυσιάσω ετσι ευκολα τους μοναδικους αξιοπιστους γκαρντ μου. Ο Μαριον δεν ειναι παλτο ρε, μια χαρα παιχτακι ειχε 2 μικροτραυματισμους που του εδωσαν 4-5 αγωνες με περιορισμένη συμμετοχη αλλιως εχει ανετα μ.ο. κοντα στο 18-19. Τον J.R. ισως τον αφησω τώρα που εχω RIcharson στο 2-3.
patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ε ρε εμασες ενα σωρο γκαρντ να πουμε, ειδες που ειπες κ μονος σου οτι δεν μπορεις να τους χωρεσεις; ουτε εμενα μ'αρεσει ο μαριον, οποτε αστο ετσι
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 φελτον θελει κανεις; αλλα βεβαια, καταλαβα τι γινεται, κανενας δεν γουσταρει τους δικους μου, να δω ρε παλιολιμα τι θα λετε οταν σηκωσω την κουπα :lol:
Andy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 φελτον θελει κανεις; αλλα βεβαια' date=' καταλαβα τι γινεται, κανενας δεν γουσταρει τους δικους μου, να δω ρε παλιολιμα τι θα λετε οταν σηκωσω την κουπα :lol: [/quote'] δωστον στον νικο και θα του δωσω λιλαρντ για φελτον μουαχαχα στο σφυρι ο jefferson!!μονο ΠΟΛΥ σοβαρες προτασεις!
Chrisxxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 φελτον θελει κανεις; αλλα βεβαια, καταλαβα τι γινεται, κανενας δεν γουσταρει τους δικους μου, να δω ρε παλιολιμα τι θα λετε οταν σηκωσω την κουπα :lol: Εγω γουσταρω 2-3 αλλά δε νομιζω να τους δινεις Επισης παλι 40αρι ο Lawson, αμα πας σε ομαδα με προπονητη λογικό ειναι να χτυπάς 40ρια.. Περιμενω προτασουλα για τον Jefferson σε πμ, ο Γκριφιν δεν παει πουθενα.
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 καλα, ναι, αν λες love, harden (ο τριτος να υποθεσω ειναι ο parsons;) προφανως κ δεν πανε πουθενα μπα; δινεις al jefferson; ουαου εσυ δεν ειπες οτι ηθελες να διωξεις κοντο για ψηλο; πως κ ετσι αλλαξες τωρα; απο τους δικους μου πληρει κανενας τις προϋποθεσεις σε περιπτωση που τον θελω ή μπα; (εκτος απο love & harden εννοειται), να ξερω αμα ειναι να μην ψαχνω και τελος, γιατι σε pm ρε, πειτε τα κ εδω, το ιδιο ειναι ρε
nikos21aek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αναμενόμενο ήταν να ανέβει. Με μισή καρδιά στον έδωσα αλλά έπρεπε κάτι να κάνω μπας και κερδίσω κανένα παιχνίδι. Που τον βρήκες τον Jefferson και τον δίνεις κιόλας; 1
Andy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αναμενόμενο ήταν να ανέβει. Με μισή καρδιά στον έδωσα αλλά έπρεπε κάτι να κάνω μπας και κερδίσω κανένα παιχνίδι. Που τον βρήκες τον Jefferson και τον δίνεις κιόλας; εμενα εννοει βρε!να του κανω προταση! πατρικ και κρις δεν με ενδιαφερει καποιος απο τους δικους σας!βασικα με ενδιαφερε αλλα μου τους αποκλεισατε! ο tyreke ο μπινες να δω ποτε θα παιξει!!ευτυχως μας εσωσε ο drummond χθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα