Andy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 πλειστηριασμος παει; εγω δινω: το βλεπω και κανω raise Ναι ρε παιχταράς είναι ο Lillard. Μην ψαρώνεις. Τυροπιτούλα ε; Να σου πω.. Πεινάω και λίγο τώρα. Βλέπω Dexter να πάρω ιδέες και επιστρέφω να σχεδιάσω τον τρόπο που θα σε σφάξω αυτή τη βδομάδα γιατί για αρχή δεν μου βγαίνουν οι μέρες. Θέλει σκέψη πως θα χρησιμοποιήσω τις αλλαγές μου. το δα το σημερινο!μην ξεχασεις να δεις το τραιλερ του επομενου!!!της πορνης λεμε!! 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 J.R. Smith Και Marion στο σφυρι, σπεύσατε. 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 χρησταρα στο ξαναλεω αργησες λιγο, οταν ηταν στα ντουζενια του επρεπε να τον πουλησεις ακριβα, τα site τουλ αυτο συμβουλευαν, πουλατε τωρα που μπορειτε, τωρα που εφτασε το 30% ευστοχια κ επιστρεφουν αμαρε κ σου, αστον ελευθερο ρε, χθες π.χ. ηταν τρελη ευκαιρια ο πατερσον που αφησε ο αλλος, θα τον επαιρνα κ εγω, αλλα πρωτον εχω πολλους pf, δευτερον εχω ηδη δυο του χιουστον, οποτε δεν θα με βολευε να κανω καλη διαχειριση του ροστερ μου
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Gortat και Kevin Martin ανταλλάζονται και οι δύο μαζί με ENAN παίχτη. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πάρε κόσμε
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Marion για Gortat χρησταρα στο ξαναλεω αργησες λιγο, οταν ηταν στα ντουζενια του επρεπε να τον πουλησεις ακριβα, τα site τουλ αυτο συμβουλευαν, πουλατε τωρα που μπορειτε, τωρα που εφτασε το 30% ευστοχια κ επιστρεφουν αμαρε κ σου, αστον ελευθερο ρε, χθες π.χ. ηταν τρελη ευκαιρια ο πατερσον που αφησε ο αλλος, θα τον επαιρνα κ εγω, αλλα πρωτον εχω πολλους pf, δευτερον εχω ηδη δυο του χιουστον, οποτε δεν θα με βολευε να κανω καλη διαχειριση του ροστερ μου Toν εβγαλα και στα καλα του αλλά δεν ειχα καλες προτασεις, εντάξει δεν το επηρεάζει ιδιιατερα η επιστροφη του Αμαρε. ισως μαλιστα ευνοηθει γιατι θα μειωθουν τα πολλα και τρελα πολλες φορες σουτ που παιρνει. Εχω θεματακι με τα γκαρντς παντως οριακα τους χωράω στην 8αδα, θελω 1 ψηλο ακομα. 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εμ, για αυτο σου λεω, πατερσον ηταν ταμαμ για σενα ρε, ο αλλος δεν ξερω γιατι τον αφησε, μαλλον δεν θα ησουνα online
Andy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 νικολα σημερα ετοιμασου!!παω για μεγαλα πραγματα!σημερα..για τις υπολοιπες μερες δεν ξερω
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό σκέφτομαι τώρα αν πρέπει να κάνω αλλαγή σήμερα ή όχι.
3c0r1z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Πότε είναι το trade line; Μετά από κάθε αγωνιστική την μισή ομάδα θέλετε να αλλάξετε. Κουράστικά μόνο που τα διαβάσω. Στα δικά μας τώρα. Από ότι είδα αυτή η αγωνιστική εκτός απρόοπτου είναι του Τηλέμαχου. Την μια γωνιστική παίζουν 3-4 και την άλλη και οι 12 μαζί. Δύσκολα θα κλέψουμε την νίκη. Είδωμεν
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα θράσος. Έχουν γεννήσει και τα κοκόρια του, έχει κάτσει αραχτός στον αυτόματο και είναι 5-1 και κουράστηκε κιόλας. Λοιπόν Gortat+Martin για Josh Smith. Τι λες;
3c0r1z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τελευταίος διάλεγα στο draft. Δεν φταίω εγώ. Μετά από αυτή την αγωνιστική θα είμαι 5-2. Για χαζώ με βαστάς; Σου δίνω Thornton για Martin. Και αμα θες
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τον δίνω μόνο του. Gortat(19.0) +Martin(16.6) πακέτο για έναν παίχτη πάει. Θέλω να αδειάσω μια θέση στο ρόστερ.. Σαν παίχτες δεν με χαλάει κανένας από τους δύο.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 νικος πως θα γινει ρε να ριξω τον μπατουμ στο ir; ειναι εκτος σημερα και ειναι 4th round pick, για κανε κουμαντο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα