alexdelpiero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Kαλα εγω παω για τεταρτη σερι ηττα.Μπραβο κρις...
nash-gf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγω ξεκινησα με 3-0 αλλα παω full για το 3-3... Εκανα και την μαλακια προχτες και ξεχασα να βαλω τον Blatche και εκανε 42αρι...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Το μεγαλύτερο steal της φετινής λίγκας που άφησα τον Blatche ελεύθερο. Παρ' όλα αυτά πάω άνετα για 5-1, αλλά αν τον είχα ακόμα ίσως και να μην έκανα ακόμα ήττα. Ευτυχώς που μου έχει βγεί ο Mullins, o J. Kidd και ελπίζω να ανέβει περισσότερο και ο Mbah a Moute.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αρχισαν να βρισκουν τη φορμα τους οι Γκριφιν και Τσαντλερ όταν έμαθαν ότι υπάρχουν συζητησεις για πιθανη παραχώρηση τους ανέβασαν την απόδοση τους στο 100% για να αποδείξουν ότι αξιζουν να φορανε την τιμημένη φανέλα των caterpillars.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ετσι ειναι, μλκια παιχνιδι, εχεις σιγουρα καλυτερη ομαδα απο κατι λιμα που πηγε κ μαζεψε ο αλλος ο πεθαμενος, ο οποιος επρεπε να ερθει η ωρα να παιξει με μενα για να αλλαξει ολη την ομαδα, προσφεροντας τα λιμα του στους διαφορους, οι οποιοι κ περιεργως πως δεχονται απευθειας κ χωρις δευτερη ερωτηση τα trades του, προφανως ο manager με τις γατες εκβιαζει τους αλλους managers οτι αν δεν δεχτουν τα trades του θα τους στειλει σπιτια τους τις γατες του :lol: αν δεν κερδισω ΚΑΙ τα δυο επομενα ματς, θα παρθουν δραστικα μετρα, ολοι παγκο να τον γυαλισουν καλα καλα κ θα το σκεφτω αν τους ξαναβαλω, αντε να πουμε κοτζαμ λοβ κ χαρντερ 1/10 & 2/10, αντε στα διαλα ρε αααα, ξεχασα να σας πω, χθες δεν επαιξε κι ο dragic, μπουχααχααχχααχχαχαχ, δεν υπαρχει σωτηρια ρε απο πουθενα, απο ολες τις μπαντες ... πιωμα edit: ακυρο, σκεφτηκα καλυτερη τιμωρια: αν δεν παρω και τα 2 επομενα ματς, λοβ κ χαρντεν παγκο επ αοριστο, θα πεσει βουρδουλας, θα παρω κεφαλια, δεν γινεται να χανει η ομαδαρα μου απο τα λιμα, τα πτωματα, τους πουθεναδες
Andy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 μπραβο στην ομαδα μας!!μετα απο ενα τραγικο ξεκινημα με 0-3,εβαλε το κεφαλι κατω,δουλεψε,εβαλε ενεργεια στην αμυνα και δικαωθηκε.. ετσι καταφεραμε να φτασουμε στο 3-3 και να πηγαινουμε για ενα ματς φωτια εναντιον του νικου!
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 1/10 και 2/20 λέει ο άλλος. Ρεεεεεεεεεεεεε άλλού πες τα αυτά. 36 πόντους μέσο όρο είχε απέναντί μου ο Χαρντεν και 28.2 ο Λόβ. Απλά τα υπόλοιπα γατάκια σου δεν άντεξαν την πίεση. Μπατούμ 12.5 Πάρσονς 12.5 Ντράγκιτς 12.6 Όσο για τις ανταλλαγές μην τα ξαναλέμε! Μάρτιν με Τέρνερ είμαι χαμένος, Ντένγκ για Λίν και Νενέ είναι 2 παίχτες του 17 για έναν του 21 και επίφοβος κιόλας για τραυματισμό, Νάς και Lawson για Nelson και Γκορτάτ, ο Γκορτάτ είναι κοντά στο να χάσει τη θέση του βασικού στους Σάνς και o Νέλσον θα ήθελε να είναι παίχτης επιπέδου Νας. Αυτή η ανταλλαγή είναι οριακό αν θα είμαι χαμένος. Κάτσε να δούμε και τον Ρούμπιο αυτή τη βδομάδα. Εμένα κάτι μου λέει ότι θα είναι 20άρης σταθερότατος με 10+ ασίστ ανα παιχνίδι. Για Affalo με Joe Johnson σαν όνομα ναι είναι μεγαλύτερο ο JJ αλλά χθές 2αράκι έκανε. Ο Affalo κάνει 10+ βρέξει χιονίσει και όποτε είναι στη μέρα του βαράει και 30άρια. Και αυτή οριακά είναι το αν θα είμαι χαμένος. Αυτά για την περίπτωσή σου. Καλή συνέχεια στην πορεία. Σειρά έχουν αυτή τη βδομάδα τα γατάκια του Αndy. Λοιπόν τι έχει μαζέψει αυτός για να δούμε... Lillard,Drummond ρούκις, Ασίκ, Hayward, Pekovic τα ασπρουλιάρικα του ΝΒΑ και Landry, Prince αυτιστικοί. Tyreke, Affalo γατιά. Μάλιστα. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τον Jefferson και τον LaMarcus δηλαδή. Με 2 παίχτες περιμένεις εσύ τώρα να μπείς στα πλέι οφ. Έτσι; 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ρε ραπαπα ειχα κ τραυματισμους εγω ρε, το διαβασες π.χ. οτι ο χαρντεν στραμπουληξε τον αστραγαλο του κοντα στο ημιχρονο στο ματς με το νταλας; ετσι οπως επαιζε για 90αρι ρανκ ηταν ρε, θα σε περνουσα απο το σαββατο κιολας, για αυτο κ σου γραφα παρσονς τι επαθες ρε, αυτος ξεκινησε αρνητικοτατος, στην πορεια ανεβηκε, εμ βεβαια, αλλος παει για υπνο κ παιρνει τα ματσακια με κ@λοφαρδιες, αλλος τα παλευει κ παιρνει τα @@ του, τεσπα, μπατουμ επισης, η πλατη του υποφερει ρε μπαγλαμα, ειναι για 3αρακι ο μπατουμ ρε; are you crazy; τα ιδια κ ο χικσον, στην αρχη της εβδομαδας προβληματα, κακη αμυνα, του καρφωσε ο ψηλος της σαρλοτας στην μουρη, παρτον στον παγκο για το υπολοιπο ματς, παντως, οπως τα γραφεις για τα γατακια σου φαινεται ξεκαθαρα οτι εχω καλυτερη ομαδα, θεωρητικα τουλαχιστο
Andy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 1/10 και 2/20 λέει ο άλλος. Ρεεεεεεεεεεεεε άλλού πες τα αυτά. 36 πόντους μέσο όρο είχε απέναντί μου ο Χαρντεν και 28.2 ο Λόβ. Απλά τα υπόλοιπα γατάκια σου δεν άντεξαν την πίεση. Μπατούμ 12.5 Πάρσονς 12.5 Ντράγκιτς 12.6 Όσο για τις ανταλλαγές μην τα ξαναλέμε! Μάρτιν με Τέρνερ είμαι χαμένος, Ντένγκ για Λίν και Νενέ είναι 2 παίχτες του 17 για έναν του 21 και επίφοβος κιόλας για τραυματισμό, Νάς και Lawson για Nelson και Γκορτάτ, ο Γκορτάτ είναι κοντά στο να χάσει τη θέση του βασικού στους Σάνς και o Νέλσον θα ήθελε να είναι παίχτης επιπέδου Νας. Αυτή η ανταλλαγή είναι οριακό αν θα είμαι χαμένος. Κάτσε να δούμε και τον Ρούμπιο αυτή τη βδομάδα. Εμένα κάτι μου λέει ότι θα είναι 20άρης σταθερότατος με 10+ ασίστ ανα παιχνίδι. Για Affalo με Joe Johnson σαν όνομα ναι είναι μεγαλύτερο ο JJ αλλά χθές 2αράκι έκανε. Ο Affalo κάνει 10+ βρέξει χιονίσει και όποτε είναι στη μέρα του βαράει και 30άρια. Και αυτή οριακά είναι το αν θα είμαι χαμένος. Αυτά για την περίπτωσή σου. Καλή συνέχεια στην πορεία. Σειρά έχουν αυτή τη βδομάδα τα γατάκια του Αndy. Λοιπόν τι έχει μαζέψει αυτός για να δούμε... Lillard ROOKIE OF THE YEAR !,Drummond ρούκις, Ασίκ, Hayward, Pekovic τα ασπρουλιάρικα του ΝΒΑ και Landry, Prince αυτιστικοί. Tyreke, Affalo γατιά. Μάλιστα. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τον Jefferson και τον LaMarcus δηλαδή. Με 2 παίχτες περιμένεις εσύ τώρα να μπείς στα πλέι οφ. Έτσι; o tyreke γατι ε????τον κονλευ ξεχασες!εγω μονο randolph και wade φοβαμαι που παιζουν με κατι γατια αντιπαλους!
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 για να μην πω για το λιμο τον μαρτιν σου που μονο κανα ποντο στην επιθεση αμα βαλει, δεν κανει τπτ αλλο στο παρκε, αλλα βλεπεις τα χαν τσεπωσει χθες τα κορακια απο τους οκλαχομες κ αερακι να του φυσαγες του μαρτιν, φαουλ λεγανε, ωραιος ρε χωρια που ξεκ@λιαστηκε το @ κι αυτο κ δεν εχανε ουτε σουτ απο την αρχη o tyreke γατι ε????τον κονλευ ξεχασες!εγω μονο randolph και wade φοβαμαι που παιζουν με κατι γατια αντιπαλους! μην δινεις σημασια ρε, ολους λιμα θελει να μας βγαλει, νιωθει καλυτερα ψυχολογικα ετσι αμα ειναι ρε νικολακη να στο δωσουμε απο τωρα το πρωταθλημα να παιξουμε οι υπολοιποι για την β θεση;
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 RΟΟΚΙΕ of the year. Μέχρι το παίχτης περιωπής έχει μεγάλη διαφορά. Του χρόνου-παραχρόνου κάτι θα είναι. Δύσκολο παιχνίδι πάντως. Έχω παίχτες με λίγους αγώνες. Πίνω έναν καφέ και ετοιμάζω την στρατηγική του αγώνα απέναντί σου. Από ότι βλέπω μάλλον θα χρειαστεί να αμολύσω τον DeΑndre πάνω στον LaMarcus να τον παίξει ένα καλό αράπικο μαν του μαν γιατί ψιλοασπρίζει λίγο ο Aldridge. Πιστεύω μπορούμε να τον περιορίσουμε. Με τον Jefferson θα έχουμε πρόβλημα. για να μην πω για το λιμο τον μαρτιν σου που μονο κανα ποντο στην επιθεση αμα βαλει, δεν κανει τπτ αλλο στο παρκε, αλλα βλεπεις τα χαν τσεπωσει χθες τα κορακια απο τους οκλαχομες κ αερακι να του φυσαγες του μαρτιν, φαουλ λεγανε, ωραιος ρε χωρια που ξεκ@λιαστηκε το @ κι αυτο κ δεν εχανε ουτε σουτ απο την αρχη Ο Κέβιν χθές είχε 26 πόντους φάντασι στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά τελείωσε με 22. Αρνητικός στο δεύτερο ημίχρονο. Κρίμας που ο προπονητής των Θάντερ τον θέλει για παγκίτη αλλιώς θα σου έλεγα! Έχει γίνει άπειρες φορές αυτό φέτος. Πάνω που πιάνει ρυθμό ο άλλος τον πετάει στον πάγκο ίσα ίσα για να τον κρυώσει. Αλλά όταν ο παίχτης είναι σουτέρ τι να λέμε τώρα; Ένα τσακ κάνει και πετάει 30 πόντους. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kevin Martin και Marcin Gortat διαθέσιμοι για ανταλλαγές.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 μλκιες λες, σορυ, επαιξε παρα πολυ στο 1ο ημιχρονο κατα πρωτον, κατα δευτερον χρεωθηκε με 3 φαουλ νωρις νωρις και κατα τριτον κ βασικοτερο δεν παιζει αμυνα καθολου ρε, τι να τον κανει τετοιο παικτη; κ last but not least, ο τυπος δεν φτουραει, μονο ποντους, τπτ αλλο, σιχαμενος παικτης, ουτε ασιστ, ουτε ριμπαουντ, ουτε αμυνα, ουτε τπτ, εγω αν ειχα ομαδα παντως αυτον δεν θα τον επαιρνα σιγουρα
Andy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ο lillard για τον πικ που τον πηρα τα παει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..ο τυπος θα γινει παιχτουρα!τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια!παρα πολυ καλος.. θελω γκορτατ!! και δινω 1
nikos21aek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ρε παιχταράς είναι ο Lillard. Μην ψαρώνεις. Τυροπιτούλα ε; Να σου πω.. Πεινάω και λίγο τώρα. Βλέπω Dexter να πάρω ιδέες και επιστρέφω να σχεδιάσω τον τρόπο που θα σε σφάξω αυτή τη βδομάδα γιατί για αρχή δεν μου βγαίνουν οι μέρες. Θέλει σκέψη πως θα χρησιμοποιήσω τις αλλαγές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα