nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τη μαμίσαμε δηλαδή.Εσύ Anubus ποιά ομάδα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τη μαμίσαμε δηλαδή.Εσύ Anubus ποιά ομάδα είσαι; Αthens Warriors. Σορρυ ο Tαρατατσου ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 στα team settings παντως εχει ενα nickname, εμενα γραφει drd π.χ., βοηθαει αυτο νικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Nικο, εγω ειμαι οι Diakofto Tsombanides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Kοίτα τους μισούς και βάλε τους καταλαβαίνω.Εντάξει το χω.Μην μασάτε. Μπήκε ο πρώτος παίχτης σε όλους ή θα φανεί μόλις τελειώσει; Έχε πλάκα να βλέπει παοκ αεκ τώρα ο άλλος.αχχαχα Λοιπόν σκκεφτήτε τίποτα για να μην κάνουμε τόση ώρα μετά.Skype έχετε όλοι; Κάντε add όσοι έχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις κανονιστε μην φαμε ολο το βραδυ εδω..εχουμε και εργασιες. Βλεπω τον πρωτο μου παικτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι 9μιση είπαμε.Αυτό το κάνουμε για να ξεμπερδέψουμε λίγο πιο γρήγορα.Κάντε add όσοι έχετε γιατί το chat του ESPN τον παίζει.Άμα έρθει και το παόκι θα ξεσκαλώσουμε.Όλοι online είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μαλιστα. Δεν βλεπω φως στο τουνελ μεχρι τις 9:30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι ο άλλος μου είχε προτείνει να κάνουμε στο skype γκρουπάκι να μιλάμε όλοι μαζί οπότε skype έχει.Κάντε τα κουμάντα σας και οι υπόλοιποι μέχρι τότε για να μην κολλάμε και τότε.Καλά είμαστε μέχρι τώρα.9μιση είχαμε πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Hμίχρονο! D. WADE H επόμενη επιλογή μου αργεί... Αν αργήσω κ άλλο είναι λόγω καθυστερήσεων στο ματς. ΠΑΟΚ ΡΕ επομενος ο νικος το χανούμ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 LaMarcus Aldridge Chris Bosh Διαλλέγει ο taroutatsou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν αργει ρε αγορι, εισαι ο επομενος. Τωρα θα διαλεξει 2 σερι ο Νικος και μετα ξαναδιαλεγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδες οκ με τους αρχικους παιχτες, μετα τι κανουμε; πως θα βρισκουμε ποιοι μενουν κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τους βάζω στο πρώτο πόστ εγώ έναν έναν.Όταν μπούμε skype θα διαλλέγει κάποιος παίχτη θα τον γράφω εγώ εδώ και μετά θα τον βάζω στην ομάδα του και θα γράφω ποιός διαλλέγει μετά να συνεχίζουμε.Θα έχουμε το πρώτο πόστ και θα ανανεώνουμε να βλέπουμε ποιοί έχουν διαλλεχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Nα ρωτησω, δλδ τι θα κανουμε? Θα περιμενουμε αλλες 14 φορες να ερθει η σειρα μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα