Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μείωσες στους 58. Στον πόντο θα κριθεί πάντως από ότι βλέπω όπως το περίμενα από πρίν ξεκινήσουμε. Με πήρε ο ύπνος και δεν έκανα και την αλλαγή που ήθελα χθές που έκανε 17... Έπρεπε να την κάνω πιο νωρίς αλλά νόμιζα ότι θα ήμουν + με Wade και Gortat ούτως ή άλλως. Τι 6 ρε Wade; Και 6.5 o Γκορτάτ. Πιο κάτω δεν γινόταν να πάνε και οι δύο.

Η διοίκηση έχει καλέσει και τους δύο για απολογία. :D

• Like 1
Δημοσ.

Η διοικηση των caterpillars στηριζει τον πρωην αθλητη της ομαδαςTimofey Mozgov Marcin Gortat και αντιλαμβάνεται την κακη διαχειριση του ίδιου του παιχτη αλλά και των υπολοιπων απο τον προπονητη-ιδιοκτητη-στηνωκληρωσειςμετονπατρικ και γι' αυτο προτείνει την επιστροφη του στην αγαπημένη του ομαδα με αντάλαγμα τον νεοαποκτηθέντα και θερελπι νεο απο την πρωην ΕΣΣΔ Timofey Mozgov.

Δημοσ.

Ούτε δυό μέρες δεν κράτησε το ρεκόρ του Z-Bo. 62.5 o Noah χθές.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο patrick είδε ότι η γκρίνια δεν πιάνει και άρχισε τα voodoo..:P

47.5 ο Love, 36.5 o Harden και ο Randolph κάτω από 20 χθές. Πάμε για μεγάλο ντέρμπι στις 2 τελευταίες μέρες. :D

• Like 1
Δημοσ.

παμε ρε πατρικαρε!!!σκιστον!!!!!!!!!σρυ νικο αλλα με συμφερει να χασεις! :-D

δεν σε χαλασε ο johnson χθες

• Like 1
Δημοσ.

Moνο 62.5 επιασε ο Νοα; ΕΙναι που ο Drummond ειναι τερας και δεν τολμουν οι αντιπαλοι να μπουν στην ρακετα όπως μας ελεγαν καποιοι.... :P

Παει και αυτο το γκεημ, χασαμε αδοξα.

Δημοσ.

Moνο 62.5 επιασε ο Νοα; ΕΙναι που ο Drummond ειναι τερας και δεν τολμουν οι αντιπαλοι να μπουν στην ρακετα όπως μας ελεγαν καποιοι.... :P

Παει και αυτο το γκεημ, χασαμε αδοξα.

Θα τον δείς του χρόνου. Είναι κλασική περίπτωση ντραφταρίσματος μου που δεν πάει καλά όταν τον παίρνω αλλά γαμιέται την επόμενη χρονιά. (βλ.Ασικ). Καλά πάει πάντως στην πρώτη του χρονιά αλλά καλώς(για εμένα) ή κακώς δεν παίζουν την πρώτη χρονιά οι rookies κανονικά λεπτά. Τον Μονρό ξεφτύλισε ο Νόα χθες. Για τον οποίο Νόα κάποιοι επίσης έχουμε επισημάνει πόσο παιχτάρα είναι. :P Δεν ξέρω τι έχει πάθει φέτος, δεν χάνει βολή, δεν χάνει σουτάκι από το ύψος των βολών και έχει ξεκινήσει να κάνει και μπούκες επιτυχημένες στο καλάθι. Μάλλον πιάσαν τόπο τα λεφτά που έδωσε στον Hakeem. Τι να πω; Πολύ μεγάλη βελτιώση. Που να ήξερε και μπάσκετ δηλαδή. Αν ήταν τόσο δουλευταράδες ψηλοί με ταλέντο θα σπάγαν όλα τα κοντέρ.

• Like 1
Δημοσ.

47.5 ο Love, 36.5 o Harden και ο Randolph κάτω από 20 χθές. Πάμε για μεγάλο ντέρμπι στις 2 τελευταίες μέρες. :D

θα το παρεις ρε, παραμενεις το ακλονητο φαβορι, η διαφορα δεν ειναι κ μικρη,

εκανα λαλακια που δεν τον αλλαξα απο χθες τον σβεντ (μιας κ γυριζε ο κιρι) με τον στακεϊ,

θα ητανε στο 20αρικο η διαφορα γμτ :devil:

Δημοσ.

θα το παρεις ρε, παραμενεις το ακλονητο φαβορι, η διαφορα δεν ειναι κ μικρη,

εκανα λαλακια που δεν τον αλλαξα απο χθες τον σβεντ (μιας κ γυριζε ο κιρι) με τον στακεϊ,

θα ητανε στο 20αρικο η διαφορα γμτ :devil:

Καλά και εγώ υποτίμησα την μέρα που παίζαμε 2 vs 2 με Wade και Gortat και αν και ήταν προγραμματισμένη μια αλλαγή για τότε προτίμησα να κοιμηθώ από το να πάρω παίχτη. Θα ήταν στο 60άρικο η διαφορά γμτ. :P

Μια χαρά μικρή είναι η διαφορά. Εκτός του ότι είναι φουλ οι επόμενες μέρες με πολλούς παίχτες και 20 τη μέρα δεν είναι τίποτα, έχουμε δει και μεγαλύτερες διαφορές να ανατρέπονται. Ένα monster game του Harden είναι η διαφορά.

παμε ρε πατρικαρε!!!σκιστον!!!!!!!!!σρυ νικο αλλα με συμφερει να χασεις! :-D

δεν σε χαλασε ο johnson χθες

Ναι ξεκίνησε δυνατά ο παιχταράς. Ζεσταματάκι κάνει για την άλλη βδομάδα βασικά. Τον περιμένω ακόμη καλύτερο. :D

Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα. Το μόνο που θα πω είναι ότι εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. :D

Δημοσ.

Βρε ας κερδίσω αυτή τη βδομάδα και σε περιποιηθώ και εσένα. Μην ανησυχείς. Μετά θέλω να σας δω αν θα κάνετε τέτοιους συνασπισμούς, όταν θα παίζετε αντίπαλοι και ο νικητής θα μπαίνει στα πλέι οφ. :D Προέχει η νίκη αυτή τη βδομάδα πάντως και είμαι ακριβώς σύμφωνος με τις δηλώσεις του Dwayne Wade για το επόμενο παιχνίδι:

"Προέχει μόνο ο αγώνας εναντίων του Patrick αυτή τη βδομάδα. Μόλις τελειώσει αυτός θα ασχοληθούμε με τους επόμενους αγώνες. Ένα παιχνίδι τη φορά. Έχουμε δρόμο ακόμη. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή τη βδομάδα θα είμαστε στο 2-4 με 5 ομάδες μπροστά μας στο 3-3 και μια νίκη διαφορά από εμάς. Από τις οποίες, οι 4 θα μπουν στα πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό το ματς απέναντι στον Andy καθώς εκτός του ότι θα μας βάζει στις θέσεις των πλέι οφ, θα μας δίνει και το πλεονέκτημα απέναντί του σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά όπως είπα και πρίν δεν μπορούμε ακόμη να σκεφτόμαστε την επόμενη βδομάδα.. Προέχει η νίκη απέναντι στον Patrick αυτή τη βδομάδα το οποίο θα είναι προϋπόθεση για μια καλύτερη πορεία.."

Δημοσ.

και η ατυχια δεν λεει να σταματησει, τραυματιστηκε λεει ο blair κ ο πρωην δικος μου παικτης επισης tiago splitter

(σιγα τον παικτη δλδ, αλλα λεμε τωρα...) θα παιξει 50 λεπτα αποψε κ θα γραψει rkg 30,

αστα διαλα πραγματικα δλδ :devil:

(κ εχω κ τον αλλον που λεει οτι παλευεται το ματσαπ, δεν μας χ3ζεις ρε μαστορα; με τετοια ατυχια;

αλλα ειπαμε, με μενα βρηκε να ξυπνησει ο νεκρος, καλα μωρε, ναι :devil: )

εντωμεταξυ ψοφσε κ ο παρσονς για την ομαδαρα μας γμτ :devil:

σημαντικοτατη μοναδα κ για την ομαδα μας, αλλα κ για το χιουστον,

κ ενταξει χθες επαιζε με τον αγ αντωνη, σημερα ρε παρσονς με το νταλασακι παιζεις,

τι σκ@τα επαθες;

και τελος, μιλαει ο κυριος για τους ευρωπαιους της ομαδα μας οταν ο ιδιος εχει στην ομαδα του εναν ... αγγλο μπασκετμπολιστα,

αααχαχαχαχααχ, σιγα μην μπεις πλευ οφφ ρε μαστορα, ασε μας ρε :devil:

Δημοσ.

Ιμιτασιόν Άγγλο φίλε. Αράπης μάμα άφρικα σκύλος μπήδηξε τους Νίκς χθές. :P

Πάρσονς 27αράκι χθές. Σπλίτερ 17αράκι χθές. Σε όλα μέσα έπεσες ρε. :P

Όπως επίσης Χάρντεν 50αράκι.

Gortat 9 και από εσένα Batum 3.5 ήταν οι σούπες και των δυό μας. Δεν ήταν και καμιά τρελή διαφορά πάντως χθές. Δες τι γίνεται στο παιχνίδι του Chrisxxx που ήταν μεγαλύτερη η διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...