Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ρε κατι δεν παει καλα εδω, ο νικος στανταρ τους τα σκαει στα trades, δεν εξηγειται αλλιως, την μια φορα παιρνει μαρτιν, δινει τερνερ, τωρα (κ ενω οταν εγω προσεφερα αφλακο κ ενω του ενος του ξινιζε κ του αλλου του βρωμουσε), δινει αφλαλο κ παιρνει κοτζαμ τζονσον, ελεος ειμαι σιγουρος πλεον πως τα trades συνοδευονται απο τρελα τσιμπουσια στους managers: η δικη μας ομαδα για να φανει ανταγωνιστικη, προσφερει στο επομενο trade: :lol: εχω δει πολλα παιχνιδια του brooklyn και ετσι οπως παιζουν δεν τραβαει ο johnson..γενικα δεν νομιζω να τραβηξει το μπρουκλιν φετος..ο ντερον ειναι στην μετριοτητα(εχει χτυπησει τον καρπο και ειχε κανει και επεμβαση το καλοκαιρι εκει) και το συστημα ειναι η μπαλα στον λοπεζ ενα δυο προσποιησουλες και σουτ..αμα δεν κατσει η μπαλα στον johnson για iso...μακαρι να μην βγω λαθος για την μεταγγραφη!θα δειξει!
patrickdrd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 καλα, ναι, κ εγω το ιδιο εχω δει, η μπαλα στον ντερον ή στον τζονσον ή στον λοπεζ κ μπουγιο κ οτι γινει, απορω πως καναν τοσες νικες, αλλα ξεχασα ρε, ειναι ανυπαρκτοι ρε στην ανατολη, τους τυφλους τους κερδιζουν ρε ανετα, δεν θελουν συστημα
nikos21aek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ρε κατι δεν παει καλα εδω, ο νικος στανταρ τους τα σκαει στα trades, δεν εξηγειται αλλιως, την μια φορα παιρνει μαρτιν, δινει τερνερ, τωρα (κ ενω οταν εγω προσεφερα αφλακο κ ενω του ενος του ξινιζε κ του αλλου του βρωμουσε), δινει αφλαλο κ παιρνει κοτζαμ τζονσον, ελεος ειμαι σιγουρος πλεον πως τα trades συνοδευονται απο τρελα τσιμπουσια στους managers: η δικη μας ομαδα για να φανει ανταγωνιστικη, προσφερει στο επομενο trade: :lol: Δίνω turner ο οποίος έχει 19.5 μέσο όρο τώρα και παίρνω Martin που έχει 16.5 Το γκίνιασες αυτό το trade. Χαμένος βγήκα. Δίνω Affalo 15.5 τώρα και παίρνω Joe Johnson 13.5 τώρα. Κανόνισε να μου το γκινιάσεις και αυτό. Τι να κάνω; Εγώ απλά μια κρούση έκανα τι θέλει για JJ και μου είπε Affalo. Και μετά από ώριμη σκέψη με τον προπονητή της ομάδας καταλήξαμε ότι ένας 6 φορές All star παίχτης και μέχρι πέρυσι all star ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ και όχι γατάκι λογικά θα ανέβει στην πορεία. Ρίσκο. Τώρα αν θα μου βγει δεν ξέρω! Αλλά αφού το άνοιξες το σ#!$στομά σου.. κατάλαβα τι θα γίνει! 1
Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αμα εβλεπα οτι επαιρνε αρκετες προσπαθεις (υπο καλες συνθηκες) δεν θα τον εδινα..αλλα ολο κατι fade away μαλακιες τον βλεπω να κανει..με τον hayward ειμαι προβληματισμενος..καλο παιχτακι αλλα δεν τραβαει μεχρι στιγμης.. ας μην παιξει καλα την επομενη βδομαδα και ασ κανει οτι γουσταρει μετα! 1
nikos21aek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ο ντερον ειναι στην μετριοτητα(εχει χτυπησει τον καρπο και ειχε κανει και επεμβαση το καλοκαιρι εκει) Άμα μου το έλεγες αυτό μπορεί να έδινα και κάτι τις παραπάνω. Δηλαδή σοβαρά υπάρχει περίπτωση να μείνει έξω ο Ντερόν κάποια στιγμή στη συνέχεια του πρωταθλήματος; http://www.youtube.com/watch?v=4GDEsB_Fwy0 Χαζέψτε αυτό μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση! Αναφέρομαι στους αμφισβητίες που ως γνωστών τιμωρούνται. Πρόσεξε Andy παίζουμε μαζί την άλλη βδομάδα ε! Σου έχει αρκετά μαζεμένα ο παιχταράς. Μην τον προκαλείς κι άλλο!
Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Άμα μου το έλεγες αυτό μπορεί να έδινα και κάτι τις παραπάνω. Δηλαδή σοβαρά υπάρχει περίπτωση να μείνει έξω ο Ντερόν κάποια στιγμή στη συνέχεια του πρωταθλήματος; http://www.youtube.com/watch?v=4GDEsB_Fwy0 Χαζέψτε αυτό μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση! δεν νομιζω..απλα σε ολα τα παιχνιδια δειχνει οτι ψιλοποναει!και να βγει ο ντερον για κανα παιχνιδι λογικα θα παρει πολυ χρονο ο c.j watson..παιζει αρκετα καλα
nikos21aek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Οι Lolcats είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Joe Johsnon μετά από ανταλλαγή με τον Arron Affalo. Ο 6 φορές All-star (2007,2008,2009,2010,2011,2012) παρευρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε πριν από μισή ώρα συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών έναντι 10 εκατομμυρίων $. Οι Lolcats εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του Arron Affalo και τον ευχαριστούν για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα. http://www.youtube.com/watch?v=rPaXCZmaJbk Οι πρώτες δηλώσεις του Joe Johnson μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της ομάδας που σπεύσανε για να αποθανατίσουν το γεγονός: "Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου καθώς στην προηγούμενή μου ομάδα υπήρχαν κάποια μικροπροβληματάκια στα οποία δεν θέλω να γίνω πιο αναλυτικός. Ότι έγινε έγινε. Καλή συνέχεια στην προηγούμενή μου ομάδα. Αλλά πλέον ανήκω στους Lolcats. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με τόσα εκατομμύρια φιλάθλους και ευελπιστώ να την βοηθήσω να βγει από την κακή βαθμολογική θέση που συγκυριακά βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να είμαι και στο φετινό all star game. Ξέρω έχω μείνει πολύ πίσω αυτή τη στιγμή αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα ανέβω αγωνιστικά και θα το καταφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον general manager nikos21aek για την ευκαιρία που μου δίνει, που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτησή μου, έδειξε πόσο με θέλει στην ομάδα θυσιάζοντας έναν πολύ φορμαρισμένο παίχτη για την απόκτησή μου, και ευελπιστώ να του το ανταποδώσω με την αγωνιστική μου άνοδο από τα επόμενα κιόλας παιχνίδια. Δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο. Αυτά παιδιά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Να σται καλά"
Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Η καε swansons θα ηθελα να συμβουλεψει τον κυριο johnson να μην πεταει σποντες για την ομαδα που του εδωσε ψωμι να φαει.. Οσο για τα μικροπροβληματακια θα προτρεπαμε τον κυριο johnson να ασχοληθει με την (κατηφορικη) καριερα του!
nikos21aek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EAb9Zkvv_Vg&feature=youtu.be 1
Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EAb9Zkvv_Vg&feature=youtu.be χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
alexdelpiero Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ρε κατι δεν παει καλα εδω, ο νικος στανταρ τους τα σκαει στα trades, δεν εξηγειται αλλιως, την μια φορα παιρνει μαρτιν, δινει τερνερ, τωρα (κ ενω οταν εγω προσεφερα αφλακο κ ενω του ενος του ξινιζε κ του αλλου του βρωμουσε), δινει αφλαλο κ παιρνει κοτζαμ τζονσον, ελεος ειμαι σιγουρος πλεον πως τα trades συνοδευονται απο τρελα τσιμπουσια στους managers: η δικη μας ομαδα για να φανει ανταγωνιστικη, προσφερει στο επομενο trade: :lol: Eνταξει δεν μπορεις να πεις ο Τερνερ σουπερ μου παει εδω και δυο εβδομαδες.Δεν μου ξεκινησε πολυ καλα αλλα στα τελευταια ματς πεταει. Κατι Ιγκουανταλα και Μπισλευ που μαλλον τι μαλλον δηλαδη σιγουρα θα φαει φυσημα μετα την σημερινη μερα.Εκτος αμα μου κανει κανα 20ακι εστω. Παντως μαγκες την εχω βρει πολυ με το πρωταθλημα μας.Ολοι ενεργοι.Πολυ μ αρεσει. Το λεω και τωρα που ειμαι στα κατω μου και δεν παω καλα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πάω για 1000άρι αυτή τη βδομάδα μου φαίνεται. Ανταλλάσω τον Gerald Wallace btw..
Andy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 εγω ελπιζω να το παρω το ματσακι και να μην γινει καμια μαγεια τελευταιο ματς που παιζουν 7 δικοι του και 3 δικοι μου
nikos21aek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μιλάει ο Πατρίκιος σήμερα που κάναν Wade και Gortat μονοψήφια. Μόνο όταν κάνει 20άρι αντί για 35άρι ο Λοβ και 15άρι αντί για 25άρι ο Χάρντεν. Ποιός ξέρει τι έχει τάξει στον Wade κάτω από το τραπέζι για να συνεχίζει αυτές τις εμφανίσεις απέναντί του.
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αχαχαχαχχα, δεν ασχοληθηκα ρε, αφου πηγε 100αρα η διαφορα αντε γεια λεω, τελειωσα, ουτε το χθεσινο σκορ δεν ξερω να φανταστεις, ουτε την ματσαρα δεν ξυπνησα να δω (κουραστηκα ολο το απογευμα ευρωλιγκα ), ουτε το σκορ εβαλα να δω το πρωι, αφου δεν εχουν ορεξη τα παιδια, το οτι εκαναν μονοψηφια αυτοι που λες τι να λεει ρε; μειωσα; στους ποσους; στους οσους κ να μειωσα με 2 παικτες δεν νομιζω να γυρναει, κ ακομα κ αν εκανε ρε ραπαπα ενα παιχνιδι μονοψηφιο τι να λεει, εμενα παιζουν επανειλλημενα χαλια χαρντεν κ λοβ τι να λεμε; εχασα ανετα απο τον andy κ θα χασω ανετα κ απο σενα, δυο ματσαπς που τα ειχα ανετα κ ευκολα πιστευα κ θα παιζα μετα με τα θηρια κ παω να τα χασω κ τα δυο κ με περιμενουν τα δυσκολα πιο κατω, την γμσα με λιγα λογια, δεν μαμιεται, οταν κανουν τοσο τραγικες εμφανισεις 1/10 ο ενας κ 2/10 ο αλλος που εγραψα προχθες που να παω; και ο λοβ ειναι τραγικος στα σουτ απο τον τραυματισμο κ μετα, αντε να δουμε ποτε θα βρει το μαμηδι το χερι του μπας κ παλεψουμε κανα ματσαπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα