Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως ο μέσος όρος του Wade θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω. Τώρα που πλησιάζει και το all star αναμένουμε μερικά 40άρια από αυτόν. Και κυρίως αυτή τη βδομάδα να σου κάνει λίγο love γιατί του άρεσε η αφιέρωση. :D

Πάντως ο Χάρντεν και ο Love είναι παίχτες που σουτάρουν. Απέναντι σε καλές άμυνες θα χάνουν πολλά. Έτυχε τώρα. Νομίζω θα το αποκαταστήσουν στα επόμενα παιχνίδια. Μην τα θέλεις και όλα δικά σου. Δεν έχουμε και Βynum. Μας πήγε και ππα κλο τόσες βδομάδες με Wade 2 παιχνίδια και Randolph 2 παιχνίδια. Έχω χάσει και 2 παιχνίδια στο 10άποντο.

Το ξέρεις ότι σαν καλός μάνατζερ έβλεπα αυτό που έρχεται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Μπάινουμ είναι πιθανό να χάσει τη σεζόν, τα έπαιξα όλα για όλα μπας και μπω στα πλέι οφ με την ελπίδα να γυρίσει κάποια στιγμή ο Bynum και να προσθέσει άλλους 100 πόντους τη βδομάδα. Έπρεπε κάτι να κάνω μπας και γίνω λίγο ανταγωνιστικός. Δυστυχώς για εσένα δεν θα είμαι εύκολο θύμα αυτή τη βδομάδα.

Δημοσ.

Δυστυχώς για εσένα δεν θα είμαι εύκολο θύμα αυτή τη βδομάδα.

μωρε ναι, ολοι ασελγησανε στο πτωμα σου, με μενα βρηκες να ξυπνησεις :lol:

εκτος αυτου να μην πω για τον γκαζολ που ψοφησε κ ξεσκιζεται κ ο jamison,

τεσπα, τι να πρωτοπιασεις;

εντωμεταξυ εγω στο ειπα κ σε προηγουμενο μηνυμα,

δεν πιστευω πως εχεις ελπιδες για μενα να μπεις πλεϊ οφφ,

ειναι τρελος ο ανταγωνισμος στην κορυφη, πολλες καλες ομαδες κ

εχεις μεινει ηδη παρα πολυ πισω, αυτο που καταφερες (ή εισαι ετοιμος να καταφερεις)

ειναι να με παρεις στο βουρκο μαζι σου :lol:

Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχαχ ε ναι ρε, δεν τα χουμε ξαναπει; γινεται νβα χωρις τρας talking; :lol:

εμενα πως με βλεπεις?θα μπω playoff? :ph34r:

Δημοσ.

μωρε ναι, ολοι ασελγησανε στο πτωμα σου, με μενα βρηκες να ξυπνησεις :lol:

εκτος αυτου να μην πω για τον γκαζολ που ψοφησε κ ξεσκιζεται κ ο jamison,

τεσπα, τι να πρωτοπιασεις;

εντωμεταξυ εγω στο ειπα κ σε προηγουμενο μηνυμα,

δεν πιστευω πως εχεις ελπιδες για μενα να μπεις πλεϊ οφφ,

ειναι τρελος ο ανταγωνισμος στην κορυφη, πολλες καλες ομαδες κ

εχεις μεινει ηδη παρα πολυ πισω, αυτο που καταφερες (ή εισαι ετοιμος να καταφερεις)

ειναι να με παρεις στο βουρκο μαζι σου :lol:

Ναι νομίζεις τυχαία τον πήρα τον Jamison. Για τον οποίο θυσίασα τον Sanders τον οποίο γεύεσαι εσύ τώρα. Έτσι μου ήρθε πάνω στην τρέλα και λέω δεν αφήνω έναν παίχτη με 17 μέσο όρο για έναν παίχτη με 8; :P

Έτσι λειτουργούν οι καλοί οι μάνατζερ. Όχι μας έκατσε ο Χάνρτεν από παίχτης του 20 να γίνει του 25, ξεκολώνονται και τα γατάκια τα Ευρωπαία, έχει εκμεταλευτεί και το κενό του Χάουαρντ τόσο καιρό ο Γκλέν Ντείβις που με τόσα λεπτά που παίζει από στιγμή σε στιγμή αναμένετε να στραβοπατήσει και από το βάρος του να σπάσει κανένα πόδι, και επαναπαυόμαστε.

Εγώ πάντως βλέπω ότι υπάρχουν 2-3 θέσεις διεκδικήσημες στα πλέι οφ. Δεν θέλω να μιλήσω ονομαστικά πάντως δεν εννοώ εσένα. Μπορείς να κοιτάξεις τα ρόστερ και να κρίνεις. Αλλά βλέπω ομάδες που αναμένεται να ξεφουσκώσουν. Υπάρχουν και 2-3 φαβορί για το πρωτάθλημα. Δεν εννοώ εσένα πάλι. Όχι γιατί δεν έχεις καλή ομάδα αλλά γιατί έχεις μαζεμένα πολλά γατιά και αντί να κάνεις κάτι για αυτό επιμένεις. :P Και στα πλέι οφ όλες οι ομάδες είναι έναν τραυματισμό ή ένα κακό ματσάπ από το να χάσουν από οποιονδήποτε. Και να μην μπούμε στα πλέι οφ θα το παλέψουμε τουλάχιστον. Αν γυρίσει τον Γενάρη ο Μπάινουμ πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.

Δημοσ.

αχαχαχχα, αυτο σκεφτομουνα, εχεις 2-3 εσυ τωρα ε; κι αμα παρεις κι αυτο 3-3;

εχεις πιθανοτητες εσυ ρε, μια νικη μακρυα θα εισαι απο την 2η θεση ας πουμε (αυτους με τις 2 ηττες),

σου δινω κανα 30% ας πουμε χοντρικα, ο αλλος που να παει με το 1-4;

κ εντωμεταξυ περσυ ειμασταν 5-6 που ασχολουμασταν κ ο συναγωνισμος ηταν μικρος,

φετο γινεται της τανας ρε, ολοι παιζουν το παιχνιδι πολυ σοβαρα,

για αυτο κ το αποκλειω ο νικος να τους περασει ολους αυτους για να μπει playoff,

τεσπα, για την νικη παιζουμε ουτως ή αλλως, αν μπουμε μπηκαμε, δεν μαμιεται

Όχι μας έκατσε ο Χάνρτεν από παίχτης του 20 να γίνει του 25, ξεκολώνονται και τα γατάκια τα Ευρωπαία, έχει εκμεταλευτεί και το κενό του Χάουαρντ τόσο καιρό ο Γκλέν Ντείβις που με τόσα λεπτά που παίζει από στιγμή σε στιγμή αναμένετε να στραβοπατήσει και από το βάρος του να σπάσει κανένα πόδι, και επαναπαυόμαστε.

κατσε ρε, για αυτο επιλεχτηκαν αυτοι οι παικτες, ο χαρντεν ας εβγαζε 20 οπως περσυ,

αλλα το εβγαζε το 20 σταθερα, τωρα στο χιουστον σε αρκετα ματς ειναι τραγικος κ λογικο,

πεφτουν ολοι οι αμυντικοι πανω του

ο γκλεν επισης για αυτο επιλεχτηκε ρε, γιατι θα παιρνε κ παιρνει παιχνιδι,

αν θυμαμαι καλα κ εσυ τον ηθελες, αρα; :P

τα ευρωπαια γατακια μαμουν κ δερνουν κ

δεν τα δινω ποτε, οτι κ αν λες,

εγω ακομα θυμαμαι περσυ που επαιζα φλεβαρη-μαρτη τελευταιες αγωνιστικες κ

ηταν κυριακη κ τσιμα τσιμα το ματσαπ κ ο αλλος ειχε μπατουμ κ εγω χικσον κ

να γινειται μαχη σωμα με σωμα, ποντο ποντο

Δημοσ.

κ εντωμεταξυ περσυ ειμασταν 5-6 που ασχολουμασταν κ ο συναγωνισμος ηταν μικρος,

φετο γινεται της τανας ρε, ολοι παιζουν το παιχνιδι πολυ σοβαρα,

για αυτο κ το αποκλειω ο νικος να τους περασει ολους αυτους για να μπει playoff,

τεσπα, για την νικη παιζουμε ουτως ή αλλως, αν μπουμε μπηκαμε, δεν μαμιεται

Ναι αλλα ο Νίκος έπαιζε από την αρχή με δύο τραυματίες χωρίς τον Μπάινουμ κιόλας και έχασε 2 παιχνίδια το ένα στο 10ποντο και το άλλο στους 2 πόντους. Τα οποία έναν τραυματία λιγότερο να είχε ή τον Μπάινουμ θα τα κέρδιζε και τα 2 πολύ άνετα και θα ήταν στο 3-2 τώρα. Και μια βδομάδα που είχε 1 τραυματία μόνο είχε τον Wade και τον Randolph να παίζουν μόνο δύο αγώνες. Για αυτό άλλωστε πέταξε λευκη σημαία πολύ γρήγορα και επένδυσε σε τραυματίες εκείνη τη βδομάδα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει την αλήθεια και θα δείς σύντομα ποιές ομάδες θα ξεφουσκώσουν. Έχει 17 αγωνιστικές το πρωτάθλημα φέτος. Έχουμε ακόμη δρόμο.

• Like 2
Δημοσ.

μωρε εβγαλες γλωσσα που κινηθηκαν σε πολυ ρηχα νερα λοβ κ χαρνετ,

ας επαιζαν συφωνα με την αξια τους, 40 ο ενας & 30 ο αλλος,

κ δεν σε σωνε ουτε η 60αρα του χοντρου ουτε ο μπαϊνουμ,

ουτε ο ... τζορνταν :lol:

Δημοσ.

μωρε εβγαλες γλωσσα που κινηθηκαν σε πολυ ρηχα νερα λοβ κ χαρνετ,

ας επαιζαν συφωνα με την αξια τους, 40 ο ενας & 30 ο αλλος,

κ δεν σε σωνε ουτε η 60αρα του χοντρου ουτε ο μπαϊνουμ,

ουτε ο ... τζορνταν :lol:

Ναι ε; Θες να προσθέσουμε 25 μέσο όρο στον Μπάινουμ όχι 30-35 που θα ήταν φέτος; 4 αγώνες 100 ποντάκια. Μια χαρά κανονικά παίζει ο Χάρντεν. Εσύ νομίζεις ότι εγινε Τζόρνταν. Έμαθες να πούμε 2 χρονιές με νο3 στο ντράφτ κώλε.

Δημοσ.

Ναι ε; Θες να προσθέσουμε 25 μέσο όρο στον Μπάινουμ όχι 30-35 που θα ήταν φέτος; 4 αγώνες 100 ποντάκια. Μια χαρά κανονικά παίζει ο Χάρντεν. Εσύ νομίζεις ότι εγινε Τζόρνταν. Έμαθες να πούμε 2 χρονιές με νο3 στο ντράφτ κώλε.

ε ναι ρε, γιατι να μην εγινε τζορνταν; για αυτο δεν τον πηραν εκει στο χιουστον;

λες να μην ξερει ο mchale κ ξερεις εσυ καλυτερα;

μηπως να τον απολυσουν κ να προσλαβουν νικολακη που ειναι μανατζεραρα; :lol:

αντε ρε 1-10 να πουμε, τραβα αγορασε καναν τραυματια να πουμε που μου μαθες οτι υπαρχουν κ ... ζωντανοι παικτες

(αληθεια ποιος στο σφυριξε ρε; ) :lol:

και τον μπαϊνουμ εσυ πηγες κ τον αγορασες ρε,

δεν ηταν τραυματιας τοτε; ποιος σου πε να παρεις τραυματια;

εγω ποτε δεν εμπιστευομαι κανεναν πουστη τραυματια κ ποτε,

γιατι ο ρουμπιο που μοσχοπουλησες στον αλλο,

ποιος το ξερει ρε τι θα παιξει;

πονανε τα ποδια του λεει, κι αν βγει παικτης του 10;

Δημοσ.

Bynum (knees) is out indefinitely and there is no timetable for his return, the 76ers' Director of PR reports. Spin:

Bynum's upside is high enough that you'll probably want to stash him if you can, but there's no hiding the fact that he's in serious danger of missing the entire season.

Κάρι μου λέει ότι θα αργήσουμε να τον δούμε τον μπαινουμ. Κρίμα :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

θα παει και για πατιναζ τα χριστουγεννα και θα χτυπησει και εκει το ποδι του.. :P :P :P :P

Andrew Bynum (knees) remains without a date for his return, and USA Today reports that he'll be sidelined until at least January 1.

According to the Philadelphia Inquirer, Bynum is expected to have his knees examined again on December 20, which is later than the previously reported date of December 10 for a re-examination. USA Today reports that Bynum's return will be "after Jan. 1 for sure, if at all this season" adding more uncertainty to an already unstable situation. We'll continue to call Bynum out indefinitely.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...