Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο ενα τραγικο ξεκινημα η ομαδα εδειξε τα cojones της και πηρε δυο συνεχομενες νικες!!παμε για την τριτη τωρα αν και δυσκολο γιατι ερχεται με το μαχαιρι στα δοντια ο theok

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν τελευταία βδομάδα προσφορών. Ρίκι Ρούμπιο με ημερομηνία επιστροφής επίσημη 12 Δεκεμβρίου(την άλλη βδομάδα δηλαδή θα παίξει σε όλους τους αγώνες της ομάδας του).

Ζητείται παίχτης που να παίζει PG και να έχει πάνω από 17 μέσο όρο.

Δημοσ.

μετα απο ενα τραγικο ξεκινημα η ομαδα εδειξε τα cojones της και πηρε δυο συνεχομενες νικες!!παμε για την τριτη τωρα αν και δυσκολο γιατι ερχεται με το μαχαιρι στα δοντια ο theok

Να είχα πλήρη ομάδα να το πάλευα. Από την αρχή ημουν με Nowitzki, Granger, Gordon τραυματίες και μετά και τον Nash που τον σουταρα. Από μέσα Δεκεμβρίου αν επιστρέψουν ελπιζω να είμαι ανταγωνιστικός.

Δημοσ.

Να είχα πλήρη ομάδα να το πάλευα. Από την αρχή ημουν με Nowitzki, Granger, Gordon τραυματίες και μετά και τον Nash που τον σουταρα. Από μέσα Δεκεμβρίου αν επιστρέψουν ελπιζω να είμαι ανταγωνιστικός.

εχουμε ψιλοπεριεργο προγραμμα παντως..μια μερα παιζουν 8 την επομενα 1!!παιζουν και οι τραυματισμοι βεβαια και απο τις δυο πλευρες!ο κεθενας νικαει τον καθενα!

• Like 1
Δημοσ.

Νίκο σου δίνω Kidd που έχει average κοντά στο 17.

Και τον είχα αφήσει free agent εγώ και είναι και τραυματίας..Κρατούσα και τον Ρούμπιο αν ήθελα τραυματία. :P

Τον έδωσα τώρα.

Δημοσ.

ο νικολακης θελει να χτυπησει το ματσακι της εβδομαδας γιατι ξερει οτι αν δεν το χτυπησει κι αυτο τετελεστετ

οριστικα κ αμετακλητα :P

βλεπω να μας μοιραζει παικτες μετα :P

το θεμα ειναι βεβαια οτι κ εγω το θελω ασχημα αυτο το ματσακι,

γιατι μετα εχω δυο δυσκολακια,

κ αν χασω κι αυτο κλαφτα χαραλαμπε,

νικολακη δεν φτουρας ρε, τρελος συναγωνισμος ρε στην κορυφη,

που πα ρε καραμητρο; :P

πετα ολους τους τραυματιες free agents για μενα κ παρε τπτ παικτες να παιζουν μπας και...

που παλι δεν σε βλεπω δλδ αλλα λεμε τωρα...

edit: αν θυμαμαι καλα εχεις την lowest scoring team ως τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν μου έκατσε το προηγούμενο τι να έκανα; Παίζω από την αρχή της χρονιάς με 2 τραυματίες μονίμως και χωρίς το no1 πικ μου. Άλλοι σπάσαν χέρια άλλοι μείναν έξω όλη τη χρονιά.

Εσύ όμως που κολλάς με την κορυφή; Αν έπαιζα με ομάδα της κορυφής δεν θα το πάλευα. Θα κρατούσα τον Ρούμπιο για να χτυπήσω τα επόμενα παιχνίδια. Έναν τραυματισμό μακρυά από το να χάσεις τα πλέι οφ είσαι. :P

Εδώ είσαι. Με αυτόν νομίζεις ότι θα πάρεις πρωτάθλημα. :D

http://www.youtube.com/watch?v=tIS-Nm4WIr8

Που πας με ρούκις, ευρωσαπάκια και ανάπηρους να κοντράρεις τα θυρία; Ο Χάουαρντ χθές έχασε ίσα με 20 βολές και πάλι 30αρι έκανε στο φάντασυ. Για να κάνει 30άρι ο Πάρσονς και ο Ντράγκιτς πρέπει να τους ανοίξει η σούφρα όσο δεν πάει. :P

Δεν λέω έχεις ένα προβάδισμα καθώς δεν έχω τον Μπάινουμ να έχω ένα σίγουρο 30άρι βρέξει χιονίσει όπως έχεις εσύ τον Λόβ. Αλλά θα το παλέψουμε πιστεύω. Πρώτη φορά που δεν παίζω με 2 τραυματίες και με τους καλυτερούς μου παίχτες να έχουν μόλις 2 αγώνες τη βδομάδα.

Δημοσ.

Ο μόνος που ταιριάζει με αυτό που ζητάς είναι ο Metta World Peace. Θα σου ελεγα να κάνεις μια κρούση. Νομίζω ότι οι ομοιότητες είναι εμφανείς.

a398a2a0912511e180c9123138016265_7.jpg

jr-smith.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ανταλλάσεται ο JR με παιχτη αναλόγου αξιας που παιζει απο SF και πανω. Δεκτες μονο σοβαρες προτασεις. :P

Ο μόνος που ταιριάζει με αυτό που ζητάς είναι ο Metta World Peace. Θα σου ελεγα να κάνεις μια κρούση. Νομίζω ότι οι ομοιότητες είναι εμφανείς.

εμ, δεν ηθελε τον αφλαλο βλεπεις, τον τσιμπησε ο νικος τον αφλαλο, παρε 30αρου αφλαλο,

κατσε να γυρισει ο σου κ θα δεις για ποτε θα τον αφησει λευτερο :P

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θα τον διώξω κάποια στιγμή. Ή μπορεί και να τον ανταλλάξω με κανένα άλλο γατάκι πολυτελείας. :D Αλλά αυτή τη βδομάδα θα τον κρατήσω γιατί από ότι μου είπε αποφασισμένος να τιμωρήσει την πρώην ομάδα του που δεν τον εμπιστεύτηκε και τον πέταξε στο δρόμο. Μου είπε ακριβώς τα εξής λόγια: "Coach 25 θα του βάλω σήμερα, 30 την Τετάρτη και την Παρασκευή και 35 την Κυριακή του π#$στη" και τήρησε τον λόγο του την πρώτη μέρα.

Εκτός από τον Αffalo έχει προηγούμενα μαζί σου και ο Wade. Τι τους έχεις κάνει όλους; Είναι σαν ατάιστο σκυλί στην προπόνηση ο Dwayne με σκοπό να σου ρίξει 4 40άρες. Αν δεν το κάνει θα τρελαθεί. :D

Και ο Randolph επίσης επειδή τον είπες χοντρό. Δεν το εκδηλώνει αυτός αλλά το έχω καταλάβει. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...