patrickdrd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 με τον parsons εχω αγωνια τωρα εγω να δω τι διαολο παιχτηκε, τι shoulder strain και @@ μαντολες; οχι τπτ αλλο, μας πηρε ο υπνος κ δεν τσιμπησαμε τον πατερσον αλλα απο την αλλη και 3 παικτες απο την ιδια ομαδα ειναι too much 1
Andy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 με τον parsons εχω αγωνια τωρα εγω να δω τι διαολο παιχτηκε, τι shoulder strain και @@ μαντολες; οχι τπτ αλλο, μας πηρε ο υπνος κ δεν τσιμπησαμε τον πατερσον αλλα απο την αλλη και 3 παικτες απο την ιδια ομαδα ειναι too much το χεις ρε..δεν χρειαζεται να κανεις καν αλλαγη..
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σκολα, γκορτατ. Νελσον, σμιθ πανε για ανταλλαγή, δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις
patrickdrd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ποιον σμιθ εχεις εσυ; τον δικο μου ε; θα ενδιαφερομουνα κ για νελσον, αλλα δεν θελω να παρω 3ο ορλαντιτη
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ποιον σμιθ εχεις εσυ; τον δικο μου ε; θα ενδιαφερομουνα κ για νελσον, αλλα δεν θελω να παρω 3ο ορλαντιτη Toν J.R. τον παιχταρα έχω.
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 λογω τραγικων ποσοστων στα τελευταια ματς σου δινω τον afflalo, ψηνεσαι;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Xmmm, μμμ, χμμμ, δεν ξερω, δεν με εμπνεει και πολυ ο affalo. Θα το σκεφτω.
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ξεκ@λιαστηκες ρε andy να πουμε, ελεος ρε ητανε που ητανε κακη βδομαδα για τους δικους μου, πας κ μου βγαζεις high score, ελεος τεσπα, συνεχιζουμε
Andy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ξεκ@λιαστηκες ρε andy να πουμε' date=' ελεος ρε ητανε που ητανε κακη βδομαδα για τους δικους μου, πας κ μου βγαζεις high score, ελεος τεσπα, συνεχιζουμε[/quote'] χοχο! ευτυχως εκαναν παιχνιδαρα landry και lillard και τελευταια στιγμη εβγαλα εξω και johnson και εβαλα κονλευ!! ελπιζω να μην γινει καμια μαγεια σημερα αλλα νταξει ειναι απιθανο εως αδυνατο. edit:τωρα ειδα οτι παιζεις με 3..νομιζα επαιζες με 5 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2012 από Andy
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 edit:τωρα ειδα οτι παιζεις με 3..νομιζα επαιζες με 5 και με 5 να παιζα ρε τι θα βγαζα; 120 με 5 παικτες; κατι τετοιο ηθελα εντωμεταξυ αφησα τον αφλαλο κ εκανε 30-5-5, αχαχαχαχ αντε πηδησου ρε αφλαλο να πουμε, με μενα δεν γουσταρες να παιξεις κ@λολιμο, αστα διαλα
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Την τύχη μου μέσα. Οποιωνδήποτε άλλο να έπαιρνα από αυτό το σαπίδι τον Moore θα κέρδιζα. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα γαμημένο 5 χρειαζόταν να κάνει. Και φυσικά έκανε το χαμηλότερό του στα τελευταία 10 παιχνίδια. Ένας λιγότερος τραυματίας αυτή τη βδομάδα. Άντε να μπεί και ο Ρούμπιο σιγά σιγά μπας και γίνουμε λιγάκι ανταγωνιστικοί πριν ξεφύγουν πολύ μακρυά οι θέσεις για τα πλέι οφ. Ακόμη νομίζω μια νίκη πίσω είμαι. Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ. και με 5 να παιζα ρε τι θα βγαζα; 120 με 5 παικτες; κατι τετοιο ηθελα εντωμεταξυ αφησα τον αφλαλο κ εκανε 30-5-5, αχαχαχαχ αντε πηδησου ρε αφλαλο να πουμε, με μενα δεν γουσταρες να παιξεις κ@λολιμο, αστα διαλα Πρέπει να είναι κατάρα αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Είχα τον Σάντερς για 4 αγώνες... -2,21,4,2 όσο τον είχα με 20 λεπτά να παίζει ανά αγώνα και τα προηγούμενα να είναι κατηφορικά, τον αφήνω και έκανε 34,41... Εννοείται ο αντικαταστάτης του έκανε ένα 7άρι και ο αντικαταστάτης του αντικαταστάτη του μετά 12. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ναι ρε, αλλα μετα το 34αρι (trible double απ' τον παγκο, δεν θυμαμαι ποιος αλλος παιχταρας το χει καταφερει, οχι πολλοι παντως) μπορουσες να τον παρεις, εγω για αυτο τον πηρα κ αφησα το αλλο το λιμο, ειναι τρελος ριμπαουντερ κ μπλοκερ ο τυπος, στο 41 εκανε 10+ ριμπς και μοιρασε κι αλλα 5 ταπιδια, στην τελικη ρε ετσι που την εκανε την ομαδα ο σκαϊλς ειναι ο μονος που μπορει να μαζεψει ριμπαουντ κ να βαλει κ κανα ποντο γιατι ο νταλαμπερτις ειναι αμπαλο ρε, απο την αλλη ειναι τρελος ψυχακιας ο σκαϊλς ρε, δεν βλεπεις τι κανει ρε με τον ιλιασοβα π.χ.; δεν παει καλα ο τυπος ρε, πρεπει να χει ψυχολογικα προβληματα, το γκουντεν τον πεταξε εξω σα σκουπιδι, λες κ εχει την φοβερη γραμμη ψηλων, τον ιλιασοβα μια τον βαζει 30 λεπτα (κ του κανει κ παιχνιδαρα), την επομενη καθολου, αχαχαχαχ, οτι ναναι ρε, αμα βρειτε κανα αρθρο για τον ψυχακια να μου στειλετε να το διαβασω
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Η πλάκα είναι ότι τον θεωρούν και καλό προπονητή. Πέρυσι ο Ιλιασόβα βγήκε 2 μήνες παίχτης του μήνα και τον έβαζε στα μισά παιχνίδια 17 λεπτά(που χάναν) και στα άλλα που κέρδιζαν 34 λεπτά. Αν δεν το έκανε αυτό μπορεί και να μπαίναν στα πλέι οφ. Φέτος ξανά τα ίδια. Γιαυτό τον άφησα. Γιατί ξέρω ότι στα μισά παιχνίδια θα τον βάζει 15 λεπτά ο άλλος. Και στα μισά από τα παιχνίδια που θα τον βάζει 35 λεπτά θα βγαίνει με 6 φάουλ στο 25ο λεπτό μόνος του. Αλλά εντάξει έτυχε και έκανε monster games όταν τον άφησα εγώ όπως και τόσοι άλλοι. Οπότε μάλλον θα το ονομάσω αυτό, η κατάρα του παίχτη που αφήνεις. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εντωμεταξυ εκανα ηττα εκτος προγραμματος θα ελεγα, ειναι ψηλα στην λιστα με τα σκορ ο andy, αλλα με το 1-3 που ειχε στις νικες μαλλον εκτος προγραμματος ηττα ηταν, αλλα εκανα κ μια νικη εκτος προγραμματος με τον πρωταθληταρα φυσικα, που ξεμπουκωσε μετα η παιχτουρα με 4 σερι νικες οι 4-1 ποσοι ειναι τωρα; αν θυμαμαι καλα 3; νομιζω πως ξεκαθαριζει σιγα σιγα το τοπιο παντως, οι 4-1 και οι 3-2 θα παλεψουν για τα play off (ειναι πολλοι ουτως ή αλλως αυτοι ρε), οι υπολοιποι δεν εχετε τυχη ρε, sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα