Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε καν ρε!κατι πουθεναδες παιζουν στις 2..χαμενο το χω..ελπιζουμε σε κανα θαυμα βεβαια αλλα δυσκολα.

εντωμεταξυ παλι απο τα καλυτερα σκορ εχω και πεφτω παλι πανω σε τοιχο :mad:

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωστε αν πας να κανεις καμια φουστια σαν τον αλλον να κονομησω τπτ παιχταραδες, κι ας χασω αυτη την αγωνιστικη,

δεν θα με χαλασει καθολου :-D :-D :-D

Ακομα τον καιει!

• Like 2
Δημοσ.

Τι έκανες ρε Andy τώρα; Είδα τάδε added Pekovic και λέω έχει πλάκα να τον άφησε free ο άλλος. Μετά κατάλαβα ότι ήσουν εσύ ο ίδιος που χάλασες άσκοπα 4 αλλαγές. Και άφησες και τον Πέκοβιτς 2 λεπτά free. Έτσι και ήμουν ονλάιν όταν έκανες την πρώτη αλλαγή, θα είχες χάσει τον παίχτη. Δεν θα χρειαζόταν ούτε μισό δευτερόλεπτο να το σκεφτώ. Τυχερός είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Τι έκανες ρε Andy τώρα; Είδα τάδε added Pekovic και λέω έχει πλάκα να τον άφησε free ο άλλος. Μετά κατάλαβα ότι ήσουν εσύ ο ίδιος που χάλασες άσκοπα 4 αλλαγές. Και άφησες και τον Πέκοβιτς 2 λεπτά free. Έτσι και ήμουν ονλάιν όταν έκανες την πρώτη αλλαγή, θα είχες χάσει τον παίχτη. Δεν θα χρειαζόταν ούτε μισό δευτερόλεπτο να το σκεφτώ. Τυχερός είσαι.

Mην σκάς. Ο Andrew Bogut είναι ακόμη τραυματίας μπορείς να τον τσιμπήσεις άνετα :devil: :lol: :D :P

• Like 2
Δημοσ.
Τι έκανες ρε Andy τώρα; Είδα τάδε added Pekovic και λέω έχει πλάκα να τον άφησε free ο άλλος. Μετά κατάλαβα ότι ήσουν εσύ ο ίδιος που χάλασες άσκοπα 4 αλλαγές. Και άφησες και τον Πέκοβιτς 2 λεπτά free. Έτσι και ήμουν ονλάιν όταν έκανες την πρώτη αλλαγή' date=' θα είχες χάσει τον παίχτη. Δεν θα χρειαζόταν ούτε μισό δευτερόλεπτο να το σκεφτώ. Τυχερός είσαι.[/quote']

χαχαχα!!το κανα στην κοψη του ξυραφιου!!επρεπε να κανω καμια αλλαγη γτ στς 2 του μηνος παιζει μονο ενας δικο μου!!εκανα μια προσπαθεια μπας και..

Δημοσ.

ρε την κουφαλα τον andy ρε :lol:

λεω κ εγω 2 δικοι μου με 2 δικους του παιζαν σημερα κ μπαινω κ βλεπω 4; :lol:

ενταξει μωρε απο την μια λιγο "αθεμιτος" ανταγωνισμος να το πω; :P

απο την αλλη νταξει μωρε, τα χουμε κανει κ εμεις :P

η (συντομη) πειρα μου παντως με εχει διδαξει οτι δεν κερδιζεις μ' αυτα,

αλλα η καλυτερη ομαδα κερδιζει (συνηθως)

παντως εγω το πα, αμα την στησω με κανα monitor εργαλειο να παρακολουθει την αρχικη σελιδα καθε λιγα δευτερολεπτα πριν την εναρξη των αγωνων θα κονομησω τρελα παιχτουρια :lol:

Δημοσ.

Mην σκάς. Ο Andrew Bogut είναι ακόμη τραυματίας μπορείς να τον τσιμπήσεις άνετα :devil: :lol: :D :P

Υποπτεύομαι ότι κάποιον από τους δύο ήθελες να πάρεις και σου το χάλασα. Έχω πει ότι ανταλλάζω τον έναν από τους δύο αν θες, όποιον θες, πες μου. Οι απαιτήσεις είναι της τάξης του 17+ μέσο όρο και για τους δύο. :D

Δημοσ.
ρε την κουφαλα τον andy ρε :lol:

λεω κ εγω 2 δικοι μου με 2 δικους του παιζαν σημερα κ μπαινω κ βλεπω 4; :lol:

ενταξει μωρε απο την μια λιγο "αθεμιτος" ανταγωνισμος να το πω; :P

απο την αλλη νταξει μωρε' date=' τα χουμε κανει κ εμεις :P

η (συντομη) πειρα μου παντως με εχει διδαξει οτι δεν κερδιζεις μ' αυτα,

αλλα η καλυτερη ομαδα κερδιζει (συνηθως)

παντως εγω το πα, αμα την στησω με κανα monitor εργαλειο να παρακολουθει την αρχικη σελιδα καθε λιγα δευτερολεπτα πριν την εναρξη των αγωνων θα κονομησω τρελα παιχτουρια :lol:[/quote']

απο την παραλλη μας ανοιξε λιγο και θα παιξει βασικος ο σπλιττερ και ο αλλος τα κλασε και επρεπε αναγκαστικα να παρει κανα παιχτη μην γινει καμια βλακεια...

ακομα εσυ εισαι το φαβορι παντως!

Δημοσ.

ποιος αλλος τα κλασε ρε; δεν σε πιασα :wacko:

χαχαχα..αλλος=εγω!

που μολις ειδα οτι δεν θα παιξουν οι 3 των σπερς λεω ενταξει,εχει σπλιτερ και θα οργιασει..

αλλα νταξει κρατησα γερα!σημερα να δουμε τι θα γινει με τον love :mad:

• Like 1
Δημοσ.

ασαχαχαχ ναι ρε, μια χαρα κρατας ως τωρα,

τι κρατας δλδ ρε που μου φυγες κ αρκετα μπροστα,

αν κ εμεινες χωρις αλλαγες :lol:

σημερα κι αυριο κρινονται τα ματσονια ρε που παιζουν ολοι,

δες π.χ. ματσαπ πρωταθλητη ( :P ) με ντελπιερο,

και οι δυο μαζι την κυριακη εχουν 1 παικτη, ελεος, αχαχχχα

Δημοσ.

κοιτα αμα ειμαι μπροστα καμια 50αρια 60αρια ποντους την τελευταια μερα το εχω πιστευω...αν οχι τοτε πολυ δυσκολα

Δημοσ.

μπα, και 50αρια να εισαι ρε εγω το εχω πιστευω, εχω 4 15αρηδες, ενω εσυ ενα ... λιμο :P

κανονισε να το κανεις κι αυτη την βδομαδα θριλερ,

στον ποντο ρε θα σε φαω, θα παρω revenge για τον αλλον :lol:

Δημοσ.

μπα, και 50αρια να εισαι ρε εγω το εχω πιστευω, εχω 4 15αρηδες, ενω εσυ ενα ... λιμο :P

κανονισε να το κανεις κι αυτη την βδομαδα θριλερ,

στον ποντο ρε θα σε φαω, θα παρω revenge για τον αλλον :lol:

images?q=tbn:ANd9GcRBmTgDVI5Hfr6q6jGsCaAVjjDGukJyQ18TX259R4RjMft5YM5cGI3R8c3u

:-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...