Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μετά την είδηση ότι ο Μπάινουμ μένει εκτός για όλη τη χρονιά, σκοτώθηκε και η τελευταία μου ελπίδα για ανάκαμψη κάποια στιγμή που θα γυρίζε. Αναγκαστικές αλλαγές στο ρόστερ και ας θυσιάσουμε κάποιες αγωνιστικές μπας και μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι αργότερα. Αν θέλει κανείς και αντέχει να πάρει τον Νάς τώρα να τον έχει τραυματία μέχρι να επιστρέψει (μπορεί να επιστρέψει και μέσα στη βδομάδα, αλλα λογικά την επόμενη θα γυρίσει), τον ανταλλάζω αλλά μόνο τώρα πριν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική. Για ριξε καμια προταση για Νας, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο για τρειντ.
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Για ριξε καμια προταση για Νας, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο για τρειντ. Όσοι μου αρέσουν δεν παίζει να τους δώσεις. Εσύ πες μου ποιούς δίνεις.
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 πρωτη νικη για την ομαδα!!!κυριολεκτικα στον ποντο!!!
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αναψε καμια λαμπαδα ρε μολις ειδα οτι δεν παιζει ο lamarcus επαθα εγκεφαλικο!ευτυχως επαιξε ο lillard καλα! :-)
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποιόν χοντρό; ενας ειναι ο χοντρος ρε, φερε στο μυαλο σου ολες τις φατσες των παικτων σου κ θα καταλαβεις, αλλα σιγα μην τον δινεις ή, μπορει να τον δινεις, αλλα θα ζητας καναν χαρντεν πρωτη νικη για την ομαδα!!!κυριολεκτικα στον ποντο!!! μπραβο ρε παιχταρα , τωρα παιζουμε μαζι ε; παντως μας τελειωσαν οι αηηττητες ομαδες στο πρωταθλημα, με κατω τα χερια εχασε η αγαπημενη σου ομαρα ρε ντελπιερο απο τον πρωταθλητη
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ενας ειναι ο χοντρος ρε, φερε στο μυαλο σου ολες τις φατσες των παικτων σου κ θα καταλαβεις, αλλα σιγα μην τον δινεις ή, μπορει να τον δινεις, αλλα θα ζητας καναν χαρντεν μπραβο ρε παιχταρα , τωρα παιζουμε μαζι ε; παντως μας τελειωσαν οι αηηττητες ομαδες στο πρωταθλημα, με κατω τα χερια εχασε η αγαπημενη σου ομαρα ρε ντελπιερο απο τον πρωταθλητη ναι!!!εχω να φαω καλα απο love..εκτος αν..........του τυχει τιποτα....... μολις ειδα οτι δεν θα παιξει και ο big al..αν ειναι ετσι το χασα το ματσακι απο τωρα
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αμφιβολος ειναι διαβασα, στραμπουληξε την ποδαρα του
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αμφιβολος ειναι διαβασα, στραμπουληξε την ποδαρα του ολοι τραυματιζονται στον αστραγαλο!!τουλαχιστον στις λιγκες που ειμαι εχει τραυματιστει τουλαχιστον ενας παιχτης μου στην καθεμια στον αστραγαλο.. και χωρις τον big al η ομαδα θα προσπαθησει..εχουμε ψυχη και ανεβασμενη ψυχολογια
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ετσι μπραβο παιχταρα μου, μ' αρεσεις γι' αυτο κ εγω ετρεξα να παρω τα δυο παιχτουρια του κλιβελαντ (που αντικαθιστουν τον ιρβινγκ), λεω ερχεται με φορα αυτος, θα με μαμησει (τα σκορια δεν μου λενε τπτ, ισαξιες ειναι πανω κατω οι ομαδες, με κακη εμφανιση ανετα χανει ο οποιοσδηποτε απο τον οποιοδηποτε)
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ετσι μπραβο παιχταρα μου, μ' αρεσεις γι' αυτο κ εγω ετρεξα να παρω τα δυο παιχτουρια του κλιβελαντ (που αντικαθιστουν τον ιρβινγκ), λεω ερχεται με φορα αυτος, θα με μαμησει (τα σκορια δεν μου λενε τπτ, ισαξιες ειναι πανω κατω οι ομαδες, με κακη εμφανιση ανετα χανει ο οποιοσδηποτε απο τον οποιοδηποτε) true!!και εγω τσιμπησα το 4αρακι των suns...περιμενω μεγαλη βδομαδα απο το πουλεν μου τον lillard 1
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ειδες χθες νετσια - πορτλαντ; πολυ μ' αρεσε η ομαδαρα μας ρε, δεν την περιμενα τοσο καλη, να διεκδικει νικη μεσα εκει κ χωρις adridge, με τπτ; παιχτουρες κ ο δικος σου και ο μαθιους, αλλα κ ο χικσονακος μου τους πηδησε ρε, μπατουμακος ετσι κ ετσι
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ναι το βλεπα!!lillard πολυ καλος..καλα τα πηγαν αλλα ξεκωλοθηκαν κιολας με κατι τριποντα που τα βαραγα πανω απο απλωμενα χερια και τα λοιπα..ο aldridge ειχε προβλημα στην μεση και δεν επαιξε!!ας ελπισουμε να παιξει σημερα! 1
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ναι, οντως, το γνωστο... back spasms :-D (μας ειχε μαμησει κ περσυ αυτο, αλλα προς το τελος, οχι απο τοσο νωρις ρε παλικαρια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα