nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πάτα εκεί που λέει Fantasy and games δεξιά κάτω από τα σκόρ και θα σου ανοίξει το fantasy και μετά δεξιά λίγο πιο κάτω έχει my teams.Πατάς στην ομάδα σου ή στην λίγκα και σε βγάζει μετά στο γνωστό.Βάζω και το link στο πρώτο πόστ.
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 επειδη ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα το σωσα στα αγαπημενα: http://games.espn.go.com/fba/clubhouse?leagueId=332270
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τι στην ευχη γινεται με το chat? Δεν μπορω να ποσταρω...
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορω να στειλω μνμ στο ρημαδο τσατ, ειτε με firefox ή με ie κι αν δοκιμασα, connecting μου βγαζει :S
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ναι καποιο προβλημα εχουν: We're aware of an issue some are experiencing and are actively working on a solution
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ωραία πως να το κάνουμε τώρα;Πατρίκ εσένα συνδεδεμένο σε βλέπω.
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 D. Howard Nαι ρε φιλε Παιρνω το λιαρ τζετ και πεταγομαι μεχρι το Lob Angeles, συμφωνησα προφορικα με τον Blake Griffin και παω να παρω και τις υπογραφες Αnubis επομενος υγ. Δεν ειναι κανεις στο chat? Μοιαζω συνδεδεμενος αλλα δεν ειναι κανεις
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μια χάρη παιδιά.Επειδή θα βάλω τους παίχτες έναν ένα εγώ χειροκίνητα στις ομάδες βάλτε σαν Location της ομάδας το nick του insomnia για να καταλαβαίνω ποιά ομάδα είναι ποιοού. My team,team settings.
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μια χάρη παιδιά.Επειδή θα βάλω τους παίχτες έναν ένα εγώ χειροκίνητα στις ομάδες βάλτε σαν Location της ομάδας το nick του insomnia για να καταλαβαίνω ποιά ομάδα είναι ποιοού. My team,team settings. Mου λεει οτι ειναι κλειδωμενο το edit μεχρι να ολοκληρωθει το draft
3c0r1z Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μια χάρη παιδιά.Επειδή θα βάλω τους παίχτες έναν ένα εγώ χειροκίνητα στις ομάδες βάλτε σαν Location της ομάδας το nick του insomnia για να καταλαβαίνω ποιά ομάδα είναι ποιοού. My team,team settings. Όταν πάω να αλλάξω βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Team names are locked until after your draft is completed." Οπότε Klain Main -> 3c0r1z
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Mου λεει οτι ειναι κλειδωμενο το edit μεχρι να ολοκληρωθει το draft Same Here. Κλειδωμενο. Athens Warriors
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Chris Paul...Σειρα του Νικου. O Tαρατατσου δεν ειναι τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα