alexdelpiero Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλα οποιος θελει Ιγκουανταλα μου στελνει.Τον βαρεθηκα.
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Όπως το είχα προβλέψει. Η διαφορά στους 100 από την πρώτη αγωνιστική. Τι να κάνουμε κοτζάμ γόριορ πως να τον αντιμετωπίσεις οταν τα λεγα εγω, ειναι παιχτουρα ο τυπος, πρωταθλητης λεμε ρε, φαντασου τι νικη πηρα την 1η αγωνιστικη κ χωρις λοβ, ετσι; αλλα εχω μια ενσταση εδω, ρε κοτζαμ γουοριορ δεν χρειαζεσαι τις φουστιες για να κερδισεις με τις αλλαγες στο παρα ενα ρε μαγκα, κρατα ενα επιπεδο, πρωταθλητης εισαι ρε, ντροπη αυτα τα πραγματα, κι οχι τπτ αλλο, ο τυπος δηλωση περιτρανα οτι με τους παικτες που εχει θα πεθανει κ οτι δεν κανει αλλαγες ποτε να κανει φουστιες, αχαχαχαχαχαχ Καλα οποιος θελει Ιγκουανταλα μου στελνει.Τον βαρεθηκα. εγω τι να πω με τον αλητη τον χαρντεν που πηγε κ εκανε 6,5; ελεος ρε ταγαρι να πουμε, τι 6,5 ρε; σε ομαδα παρε παιξε μονος σου πηγες κ κανεις 6,5; αντε τραβα ψοφα ρε χαμενε η πλακα ειναι οτι ο χιμπερτ που εγραφα προχθς οποιος τον θελει να μου πει κλπ βαρεσε 30αρα, ααχαχαχαχ, οκ, με την χειροτερη ομαδα επαιζε βεβαια, αλλα το τι ασταθεια παιζει γενικως, δεν περιγραφεται κ μετα μου λεει ο αλλος οτι εχουμε σιγουρο πρωταθλητη, τελειωσε το πρωταθλημα, αχαχχααχαχαχ Όπως το είχα προβλέψει. Η διαφορά στους 100 από την πρώτη αγωνιστική. Τι να κάνουμε κοτζάμ γόριορ πως να τον αντιμετωπίσεις οταν τα λεγα εγω, ειναι παιχτουρα ο τυπος, πρωταθλητης λεμε ρε, φαντασου τι νικη πηρα την 1η αγωνιστικη κ χωρις λοβ, ετσι; αλλα εχω μια ενσταση εδω, ρε κοτζαμ γουοριορ δεν χρειαζεσαι τις φουστιες για να κερδισεις με τις αλλαγες στο παρα ενα ρε μαγκα, κρατα ενα επιπεδο, πρωταθλητης εισαι ρε, ντροπη αυτα τα πραγματα, κι οχι τπτ αλλο, ο τυπος δηλωσε περιτρανα οτι με τους παικτες που εχει θα πεθανει κ οτι δεν κανει αλλαγες ποτε να κανει φουστιες, αχαχαχαχαχαχ Καλα οποιος θελει Ιγκουανταλα μου στελνει.Τον βαρεθηκα. εγω τι να πω με τον αλητη τον χαρντεν που πηγε κ εκανε 6,5; ελεος ρε ταγαρι να πουμε, τι 6,5 ρε; σε ομαδα παρε παιξε μονος σου πηγες κ κανεις 6,5; αντε τραβα ψοφα ρε χαμενε η πλακα ειναι οτι ο χιμπερτ που εγραφα προχθς οποιος τον θελει να μου πει κλπ βαρεσε 30αρα, ααχαχαχαχ, οκ, με την χειροτερη ομαδα επαιζε βεβαια, αλλα το τι ασταθεια παιζει γενικως, δεν περιγραφεται κ μετα μου λεει ο αλλος οτι εχουμε σιγουρο πρωταθλητη, τελειωσε το πρωταθλημα, αχαχχααχαχαχ
alexdelpiero Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 οταν τα λεγα εγω, ειναι παιχτουρα ο τυπος, πρωταθλητης λεμε ρε, φαντασου τι νικη πηρα την 1η αγωνιστικη κ χωρις λοβ, ετσι; αλλα εχω μια ενσταση εδω, ρε κοτζαμ γουοριορ δεν χρειαζεσαι τις φουστιες για να κερδισεις με τις αλλαγες στο παρα ενα ρε μαγκα, κρατα ενα επιπεδο, πρωταθλητης εισαι ρε, ντροπη αυτα τα πραγματα, κι οχι τπτ αλλο, ο τυπος δηλωση περιτρανα οτι με τους παικτες που εχει θα πεθανει κ οτι δεν κανει αλλαγες ποτε να κανει φουστιες, αχαχαχαχαχαχ εγω τι να πω με τον αλητη τον χαρντεν που πηγε κ εκανε 6,5; ελεος ρε ταγαρι να πουμε, τι 6,5 ρε; σε ομαδα παρε παιξε μονος σου πηγες κ κανεις 6,5; αντε τραβα ψοφα ρε χαμενε η πλακα ειναι οτι ο χιμπερτ που εγραφα προχθς οποιος τον θελει να μου πει κλπ βαρεσε 30αρα, ααχαχαχαχ, οκ, με την χειροτερη ομαδα επαιζε βεβαια, αλλα το τι ασταθεια παιζει γενικως, δεν περιγραφεται κ μετα μου λεει ο αλλος οτι εχουμε σιγουρο πρωταθλητη, τελειωσε το πρωταθλημα, αχαχχααχαχαχ οταν τα λεγα εγω, ειναι παιχτουρα ο τυπος, πρωταθλητης λεμε ρε, φαντασου τι νικη πηρα την 1η αγωνιστικη κ χωρις λοβ, ετσι; αλλα εχω μια ενσταση εδω, ρε κοτζαμ γουοριορ δεν χρειαζεσαι τις φουστιες για να κερδισεις με τις αλλαγες στο παρα ενα ρε μαγκα, κρατα ενα επιπεδο, πρωταθλητης εισαι ρε, ντροπη αυτα τα πραγματα, κι οχι τπτ αλλο, ο τυπος δηλωσε περιτρανα οτι με τους παικτες που εχει θα πεθανει κ οτι δεν κανει αλλαγες ποτε να κανει φουστιες, αχαχαχαχαχαχ εγω τι να πω με τον αλητη τον χαρντεν που πηγε κ εκανε 6,5; ελεος ρε ταγαρι να πουμε, τι 6,5 ρε; σε ομαδα παρε παιξε μονος σου πηγες κ κανεις 6,5; αντε τραβα ψοφα ρε χαμενε η πλακα ειναι οτι ο χιμπερτ που εγραφα προχθς οποιος τον θελει να μου πει κλπ βαρεσε 30αρα, ααχαχαχαχ, οκ, με την χειροτερη ομαδα επαιζε βεβαια, αλλα το τι ασταθεια παιζει γενικως, δεν περιγραφεται κ μετα μου λεει ο αλλος οτι εχουμε σιγουρο πρωταθλητη, τελειωσε το πρωταθλημα, αχαχχααχαχαχ Bασικα δεν ειπα οτι εχουμε σιγουρο πρωταθλητη αλλα νομιζω οτι klain main ειναι ενα κλικ πανω απολους.Αυτο γιατι πηρε δυοπικ πρωτου μαζι δυο πικ πρωτου γυρου σε πρωτο και δευτερο γυρο μαζι...Σμιθ-Γουεστμπρουκ ειναι καταπληκτικο πακετο.Του βγαζει εκπληκτικα ματς και ο Βαρεχαο. Εμενα μ αρεσει πολυ ο χαρισον Μπαρνς.Εσυ εκανες κινηση ματ με τον καλντερον. 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 α, οκ, δεκτο τωρα το εγραψες πολυ καλυτερα κ συμφωνω, αλλα μ'αυτη την λογικη love & harden (θεωρητικα τουλαχιστον) ειναι καραμπινατα κ γαματα πικ πρωτου γυρου και πρωτες θεσεις μαλιστα, αλλα ολα αυτα θεωρητικα ειναι, μενει να αποδωσουν κ στο παρκε ολοι αυτοι που γραφεις, παντως φαινεται οτι θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στην κορυφη, αρκετες οι καλες ομαδες κ πολλα ματσαπ θα κριθουν στις λεπτομερειες 1
Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Aντε παλι αυτο με τις αλλαγες. Οκ ας κανουμε την χαρη του πατρικ
alexdelpiero Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 α, οκ, δεκτο τωρα το εγραψες πολυ καλυτερα κ συμφωνω, αλλα μ'αυτη την λογικη love & harden (θεωρητικα τουλαχιστον) ειναι καραμπινατα κ γαματα πικ πρωτου γυρου και πρωτες θεσεις μαλιστα, αλλα ολα αυτα θεωρητικα ειναι, μενει να αποδωσουν κ στο παρκε ολοι αυτοι που γραφεις, παντως φαινεται οτι θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στην κορυφη, αρκετες οι καλες ομαδες κ πολλα ματσαπ θα κριθουν στις λεπτομερειες Για το Χαρντεν οχι απλως εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που πηγε στους Ροκετς εγινε και επιλογη τοπ 10. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. 1
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σιγά μην είναι παίχτες πρώτου πίκ ο Γουέστμπρουκ και ο Χάρντεν. Δευτερο πίκ είναι και οι δύο. Και ο Χάρντεν ίσως και 3ο. Ο Τηλέμαχος έχει πιο καραμπινάτο δίδυμο πρώτου πικ. Kevin Durant 34.7 LeBron James 32.9 Dwight Howard 31.1 Kobe Bryant 30.8 Kyle Lowry 30.1 (Αλλά δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια) Αυτοί είναι οι μόνοι παίχτες με πάνω από 30 πόντους μέσο όρο στο φετινό φάντασυ.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Eμενα ολες μου οι επιλογες παντως ηταν 3ου πικ και κατω, βεβαια με δικαιωσαν καπως οι επιλογες στα χαμηλα πικ αλλά μπορω να πω οτι εχω την ομαδα της μετριοτητας, ολοι κοντα στο 20 ειναι, ενα + - 20% απο τον 1ο μεχρι τον τελευταιο εχουν.
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ο Γκρίφιν είναι πρώτου πικ παίχτης.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Άλλη μια βδομάδα μένει εκτός ο Λόουρι μάλλον γαμώτη Τουλάχιστον ο Κίντ αναπληρώνει αξιοπρεπώς το κενό μέχρι στιγμής.
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ξου ξου λαουρι, βουντου βουντου εκανες κινηση ματ με τον καλντερον. ετσι δεν την εκανα κ περσυ με τον ντραγκιτς; αυτος ο λαουρακος ρε παιδι μου πολυ επιρρεπης, δεν φτουραει, κ ας τον νικο να λεει οτι ειναι τοπ5 παικτης με 30 μ.ο., με ή χωρις τους τραυματισμους ρε νικο; κι ο χαρντεν πικ 3ου γυρου, αχαχαχαχαχχααχαχαχ, μαμηθηκα στο γελιο
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Γιατί ποιός σου είπε ότι δεν είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς ο Harden; average draft position 18.2 Άλλο πως παίζει μέχρι στιγμής (που και μέχρι στιγμής σίγουρα υπάρχουν αρκετοί καλύτεροι) και άλλο τι γύρος είναι. Και εσύ δεν νομίζω να τον πήρες 1ο πίκ. Και δεν νομίζω να τον έπαιρνες πρώτο πίκ ακόμη και τελευταίος να διάλεγες. Και ο Λορί δεν είναι 1ου γύρου άλλο που μέχρι τώρα στα λίγα παιχνίδια που έχει κάνει είναι με πάνω από 30 πόντους. Απλά τον έβαλα γιατί είχε πάνω από 30 μέσο όρο το έγραψα δίπλα ότι έχει παίξει λίγα παιχνίδια. Howard-Kobe εννοούσα ότι έχει ο Τηλέμαχος πρώτου πίκ παίχτες. Kevin Durant Lebron James Chris Paul Deron Williams Dwayne Wade Russell Westbrook Kobe Bryant Josh Smith Dwight Howard Andrew Bynum Carmelo Anthony Αυτή είναι η λίστα με τους παίχτες με average draft position κάτω από 12 από τον πιο ψηλά ντραφταρισμένο μέχρι τον πιο χαμηλά. Και όντως είχα άδικο για τον Westbrook. Θα ήταν σίγουρα και Love αν δεν είχε τραυματιστεί λίγο πριν ξεκινήσουν τα ντράφτ. Ο τραυματισμός σίγουρα επηρέασε και έπεσε λίγο πιο χαμηλά. Άμα διάλεγες εσύ τον Harden αντί για κάποιον από αυτούς φτύσε με. Άντε τώρα να μην μιλήσω που ήθελες τον Lawson για τον Harden πριν ξεκινήσουμε. Άλλο τώρα το πως παίζουν μέχρι στιγμής και τι παίζει με τους τραυματισμούς. Αυτά είναι τυχερά. Άμα είναι έτσι και ο Βαρεζάο είναι πρώτου γύρου. 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αυτο εννοουσα ρε, οτι αλλο τι λεμε στην θεωρια κ αλλο τι αποδεικνυεται στην πραξη, αυτο δεν εγραφα κ στον... αυστραλο πριν (ντελ πιερο παιζει συδνεϋ για οποιον δεν γνωριζει) 1
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ΟΚ τότε. Εμένα έχουν βαλθεί όλοι να μου σπάσουν τα νεύρα. Δεν γίνεται τόσο χάλια. Τουλάχιστον έπιασα το στοίχημα χθες και ας με πήγαν κουβά οι σάπιοι που έχω στην ομάδα μου. Σήμερα ξέρω. Wade αν παίξει μονοψήφιο, Lawson μονοψήφιο, Deng μονοψήφιο, Martin μονοψήφιο, Jordan μονοψήφιο. Πρέπει να σπάσουμε ότι αρνητικό ρεκόρ υπάρχει και δεν υπάρχει. Αισταδιάλα να πουμε. Και έχω και τον πατρίκ να παίρνει ότι παίχτες έχω βάλει στο μάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα