Chrisxxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Aν δεν γραψει κανα 30αρι ο Barbosa ή δεν πανε αθλια οι παιχτες των wailers τον ηπιαμε.
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) afflalo & hibbert στο σφυρι για παικτες αντιστοιχων σκορακιων φυσικα, χωριστα ή πακετο και οι δυο σουμπιτοι , οσοι πιστοι προσελθετε Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από patrickdrd
Andy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 0-3!! με τις υγειες μας!!και το σπαστικο ειναι οτι εκανα καλο σκορακι
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έπεσες σε πολύ καλή βδομάδα του αντιπάλου. Με τις υγιές μου και εγώ. Μετά την ανακοίνωση για Bynum ότι πάει για Γεννάρη, έξω και ο Wade. Στα διλήμματα Μπάινουμ ή Γκρίφιν και Wade ή Kobe ψώνισα και στα δύο από σβέρκο. Και καλά να πάθω γιατί άντε πες τον Μπάινουμ το υπολόγιζα ότι θα κάνει καλύτερα σκόρ από τον Γκρίφιν τώρα που θα είναι και franchise player, τον πάω και πιο πολύ από τον Γκρίφιν και ΟΚ την έπαθα. Για τον Kobe 100 φορές αν διάλεγα τον Kobe θα διάλεγα τις 99. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα ότι θα πέσει ο Kobe φέτος και πως είναι και μεγάλος και και και... ΠΛΗΡΩΝΩ.
3c0r1z Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εγώ προς το παρόν καλά τα πάω. 3-0 το σκόρ αλλά από ότι είδα η 4 αγωνιστική κατα 98% είναι χαμένη για εμένα.
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γιατί είναι χαμένη; Δύο 60άρια άμα κάνει ο Βαρεζάο κέρδισες. Πάντως εγώ για ντέρμπι το βλέπω. Δεν νομίζω επειδή έκανε 50 πόντους παραπάνω αυτή τη βδομάδα ο άλλος να είναι τόσο σίγουρο ότι θα χάσεις. Παίζουν πολύ μεγαλύτερες αποκλείσεις από βδομάδα σε βδομάδα.
Andy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έπεσες σε πολύ καλή βδομάδα του αντιπάλου. Με τις υγιές μου και εγώ. Μετά την ανακοίνωση για Bynum ότι πάει για Γεννάρη, έξω και ο Wade. Στα διλήμματα Μπάινουμ ή Γκρίφιν και Wade ή Kobe ψώνισα και στα δύο από σβέρκο. Και καλά να πάθω γιατί άντε πες τον Μπάινουμ το υπολόγιζα ότι θα κάνει καλύτερα σκόρ από τον Γκρίφιν τώρα που θα είναι και franchise player, τον πάω και πιο πολύ από τον Γκρίφιν και ΟΚ την έπαθα. Για τον Kobe 100 φορές αν διάλεγα τον Kobe θα διάλεγα τις 99. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα ότι θα πέσει ο Kobe φέτος και πως είναι και μεγάλος και και και... ΠΛΗΡΩΝΩ. o wade θα γυρισει γρηγορα λογικα..εκανε βλακεια ο σποελστρα που τον εβαλε στο ματς με το ντενβερ αν θυμαμαι καλα
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μακαρι να γυρισει ρε παιδια, αλλα αμα ενας παικτης εχει ιστορικο, αστα να πανε... εγω το γραψα κι αλλου, αν επαιρνα το νο1 της κληρωσης ΔΕΝ θα παιρνα λεπρον, τα ιδια εκανε κι αυτος περσυ σε μερικα ματς, δεν γουσταρε, δεν επαιζε, ειναι κ τα κορμια τετοια, δεν ειναι απο ατσαλι
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όταν έχεις 3 σουπερσταρ στην ομάδα μπορείς να προφυλάξεις τον έναν σε περιπτώσεις ενοχλήσεων. Στα πλει οφ τον χρειάζεσαι. Καλά κάνουν και μένουν έξω ειδικά πέρυσι που η χρονιά ήταν συμπυκνωμένη. Το ότι το πληρώνω εγώ στο φάντασι απλά τυχαίο. Θα μπορούσε να γίνει με οποιονδήποτε. Απλά δεν μου βγήκαν μέχρι στιγμης και τα δύο διλήμματα που είχα στα ψηλά πικ και χάνω 120-200 πόντους τη βδομάδα. Πάμε και για 3η ήττα δηλαδή. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι όταν διαλέγαμε ένα μήνα πριν ξεκινήσει το ΝΒΑ ο Bynum ήταν DTD!!!! Που να φανταστώ ότι πάει για Γενάρη.
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μωρε καλα κανουν αυτοι για την παρτη τους (ομαδες κ παικτες), αλλα για το φαντασυ μονο καλο δεν ειναι να σου μενει εξω ο παικτης τοσα παιχνιδια, ο ντουραντ π.χ. γιατι δεν μλκιζεται ετσι; τον θυμασαι να κανει τετοιες μλκιες; εγω ποτε, τυχαιο; δεν νομιζω, απλα wade & λεπρος τα μεγιστα λαλακισμενα
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ε ας είχε και ο Ντουράντ έναν επιπεδου Wade και έναν επιπέδου Bosh στην ομάδα του, και ας είχε και 10 χρόνια προυπηρεσία στο NBA να τα έχει κερδίσει όλα και να ξέρει ότι όσα και αν κάνει στην κανονική περίοδο τον γαμπρό στα πλέι οφ τον ξυρίζουνε και θα σου έλεγα. Ο Ντουράντ παίζει δεν έχει βγεί ούτε MVP του NBA ακόμη και δεν νομίζω να έχει πικάρει. Έχει ακόμη δρόμο. Σε 3-4 χρόνια και αυτός τα ίδια θα κάνει. Πάντως και εγώ φέτος αν ήμουν πρώτο πίκ τον Ντουράντ θα έπαιρνα αλλά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Btw πέρυσι ο LeBron πρώτος τερμάτισε στο φάντασι. Και φέτος πρώτος είναι μέχρι στιγμής.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ο Ντουραντ ειναι σοβαρος ανθρωπος μην τον ανακατευετε με το υπολοιπο τσιρκο. 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 εγω συμφωνω με Chrisxxx, οπως τα λεει, οι αλλοι δυο ειναι τσιρκο, εγω ημουν wade-ικος φανατικος πριν σκασει μυτη αυτο το πραμα ο λεπρος, μετα γιναν τσιρκο κ οι δυο, ουτε να τους βλεπω δεν θελω προτιμω να βλεπω το ντρουλη γκλεν παρα αυτους τους δυο ενα πραμα
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 το πουλακι του παλι ο χαρντεν, μην χασει
3c0r1z Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγώ προς το παρόν καλά τα πάω. 3-0 το σκόρ αλλά από ότι είδα η 4 αγωνιστική κατα 98% είναι χαμένη για εμένα. Όπως το είχα προβλέψει. Η διαφορά στους 100 από την πρώτη αγωνιστική. Τι να κάνουμε κοτζάμ γόριορ πως να τον αντιμετωπίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα