Andy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 joe johnson και βρισκεται υπο παραχωρηση!!!ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 joe johnson και βρισκεται υπο παραχωρηση!!!ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! Μην πεις οτι δεν στα ελεγα Πως παει η ομαδαρα μου; Καποια σττιγμή πρέπει να παω καπου που να εχει ιντερνετ και να φτιαξω την ομαδα μου...
Andy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μην πεις οτι δεν στα ελεγα Πως παει η ομαδαρα μου; Καποια σττιγμή πρέπει να παω καπου που να εχει ιντερνετ και να φτιαξω την ομαδα μου... kαι εγω στα λεγα παντως!!τους 15 ποντους που ελεγα οντως του βαζει!απλα περιμενω το κατι παραπανω.!
patrickdrd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 σε αξια τωρινη θα τον πουλησεις παντως, δλδ μην περιμενεις να παρεις πανω απο 15αρι παικτη
Andy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ας δουμε τι προτασεις εχω!!αν θα εχω και καποια!!αν δεν ερθει κατι ικανοποιητικο θα τον κρατησω!καινουρια ομαδα οι νετς,υπαρχει ελπιδα για βελτιωση! αυτος που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι στιγμης ειναι η παιχτουρα ο aldridge! επισης ειναι και ο tyreke στο trading block!
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 scoreboardi κανεις; οταν την εκανα για υπνο ημουνα κανα 20αρικο πισω, τι εκανα μετα; ισοφαρισα; δεν μπορω να μπω απο δω γμτ
3c0r1z Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εχεις περασει μπροστά 3,5 πόντους. Από το κινητό δεν μπορώ να βάλω αποτελέσματα, ισως αργότερα. Καλά τα πας χωρις την αγαπούλα. Οταν επιστρέψεις θα γαμείς. Οκ 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω ρε, τι καλα ρε; την προηγουμενη βδομαδα παιζει να τερματισα κ τελευταιος στην παραγωγικοτητα, χαλι μαυρο, ο χαρνενακος σε ρηχα νερα τελικα, αυτο ηταν, τα κακαρωσε
3c0r1z Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ξέρω εγώ τι λέω, χώρις τον λοβ στην ουσία ξεκινάς με -30. Οπότε καλά είσαι. Λογικό είναι οι παίχτες να έχουν σκαπανευάσματα αρκεί να μην είναι όλοι την ίδια αγωνιστική. [rant] Για σου ρε παιχταρά Calderon που είσαι στον πάγκο για να παίζει ο part-timer :devil: [rant/]
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εδω εκανε 30αρι ο αμιρ τζονσον ρε, που ουτε στον υπνο του δεν πρεπει να το χει δει, αυτες οι 3πλες παρατασεις μας γαμσαν
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Anderson Varejao 60pts. Ξυπνάμε νωρίς νωρίς να δούμε αν κάναν αυτοί που πήραμε κανένα 15άρι ο καθένας μην είμαστε πίσω κανένα 60άρι στο τέλος της ημέρας και βλέπουμε να έχει κάνει 60άρι ο Βαρεζάο. Προκλητικό όσο δεν πάει θα το χαρακτήριζα! Lebron James, Kevin Durant και Anderson Varejao οι 3 τοπ σκόρερ του φάντασυ μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά. Βασίλη θέλω τον Ίρβινγ που έταξες. 2
Andy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Anderson Varejao 60pts. Ξυπνάμε νωρίς νωρίς να δούμε αν κάναν αυτοί που πήραμε κανένα 15άρι ο καθένας μην είμαστε πίσω κανένα 60άρι στο τέλος της ημέρας και βλέπουμε να έχει κάνει 60άρι ο Βαρεζάο. Προκλητικό όσο δεν πάει θα το χαρακτήριζα! Lebron James, Kevin Durant και Anderson Varejao οι 3 τοπ σκόρερ του φάντασυ μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά. Βασίλη θέλω τον Ίρβινγ που έταξες. για να δειτε τι εβλεπαν τα ματακια μου!! βρηκε σημερα τον λοπεζ και τον καθαρισε..ωραιος επιθετικα ο λοπεζ αλλα στην αμυνα μονο με τα ματια.. Ιn other news ξυπνησε ο joe johnson!!
alexdelpiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 To ειχα πει ο klain main ειναι για μενα το φαβορι.Φανταστικη ομαδα...Και να ελεγες οτι παω ασχημα...Μια χαρα παω...Αντε θα κανω την πρωτη μου ηττα.
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειναι πολυ νωρις ακομα για να γινει οποιαδηποτε εκτιμηση κατα την γνωμη μου, κατσε να δεις εγω τι ομαδα θα εχω οταν γυρισει ο love και προσαρμοστει λιγο καλυτερα ο χαρνεν, εξαλλου μεσα στην χρονια υπαρχουν κ απροοπτα, οκ, εγω τον ειχα τον σουπερ τραυματισμο μου, αν σου τραυματιστει εσενα ή του κλαϊν ο καλυτερος παικτης και μεινετε εκτος ημιτελικων τι θα λες μετα; το μονο σιγουρο στην ζωη ειναι ο θανατος κ η εφορια για μενα, αφηστε τις μλκιες ακομα δεν αρχισαμε για να μην τα παρω στην κρανα
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Λευκή σημαιούλα από εμένα αυτή τη βδομάδα. Δεν μας θέλει. Μονοψήφιο ο Wade στον έναν αγώνα, εκτός προληπτικά στον άλλον, σήμερα ο Lawson πάει να κλείσει παιχνίδι με μείον και όλη τη βδομάδα είναι χαμηλά, σε ρηχά νερά όλοι εκτός από τον Randolph, ότι αλλαγή έκανα πάνω από 5 πόντους δεν έδωσε. Δεν κερδίζεται αυτός ο αγώνας ότι και να κάνω. Έχουν βαλθεί να παίζουν με τα νεύρα μου. Από τους 700 πόντους της προηγούμενης βδομάδας πέσαμε στους 300 με το ζόρι αυτής. Ελπίζω η αποχώρηση μερικών παιχτών που συνεχίζαν την αδιαφορία τους (Ilyasova) να έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν ότι δεν αστειεύομαι. Ανασύνταξη για την επόμενη βδομάδα καλοσορίζοντας στην ομάδα τους Steve Nash και Luol Deng που θα δώσουν και οι δύο διπλό ενδιαφέρον στους αγώνες που θα βλέπουμε live. Έχουμε έναν παίχτη των Bulls, έναν των Lakers, έναν των Nuggets, έναν της Oκλα, έναν των Γκρίζλις, έναν των Κλίπερς και έναν των 6ers. Είμαστε σε αναζήτηση ενός των Knicks,ενός των Spurs και ενός των Celtics και δεν θέλουμε τίποτε άλλο! Καλή τύχη στους Jeremy Lin και Nene στην συνέχεια της καριέρας τους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι Ρόκετς ήταν και αυτοί μια ομάδα που ψηνόμασταν να βλέπουμε που και που φέτος και στοίχησε ψυχολογικά, αλλά ένας παίχτης των Μπούλς ήταν υπεραπαραίτητος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα