patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ασε ρε, αφου ξηγηθηκες φουστικα, νομιζεις οτι τα ξεχασα; εσυ ο ομπραντοβιτς που δεν αλλαζεις ποτε ομαδα κ παικτες και πεθαινεις μ'αυτους που εχεις, την τελευταια μερα που εχανες με αρκετα ποντακια αλλαξες 5 παικτες τσακ μπαμ, εγω φυσικα ειχα σπαταλησει (για αλλη μια φορα...) ολες μου τις αλλαγες τις προηγουμενες μερες με κατι λιμα των 5 ποντων, ε, λογικο ηταν να με σκισεις αλλα αυτα δεν ειναι αντρικια πραγματα, οποιος φοραει παντελονια οφειλει ο λογος του να ειναι κ συμβολαιο, οχι οτι μας βολευει μαγκακο για αυτο κ θα σε γλεντησω αμα σε βρω μπροστα μου στα πλευ οφφ οσο μπορω περισσοτερο 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ε ναι, nba χωρις τρας φαϊ χωρις αλατι Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2012 από patrickdrd
Anubis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν τα θυμασαι καλα...Εδω για further reference http://games.espn.go...od&version=full Απο την μια εχω τον νικο να με κραζει κανε αλλαγες και απο την αλλη εσενα. Μεση λυση δεν υπαρχει. Δεν φταιω εγω που παιρνεις αχρηστους των 5 ποντων
Andy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν τα θυμασαι καλα...Εδω για further reference http://games.espn.go...od&version=full Απο την μια εχω τον νικο να με κραζει κανε αλλαγες και απο την αλλη εσενα. Μεση λυση δεν υπαρχει. Δεν φταιω εγω που παιρνεις αρχηστους των 5 ποντων ooooooo τι σου πε!!!!!!τα μισα..
Andy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ποια μισα ρε; 2,5; σε λεει κακο μανατζερ!πρεπει να δωσεις απαντησεις μεσα στο γηπεδο!!
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εδωσα την πρωτη απαντηση ρε εγω την αγωνιστικη που μας περασε, αστον να λεει, ακολουθουν κι αλλες παρακατω το πηρα quote αυτο να γραψω απαντηση, αλλα χαθηκε παμε παλι: Δεν τα θυμασαι καλα...Εδω για further reference http://games.espn.go...od&version=full Απο την μια εχω τον νικο να με κραζει κανε αλλαγες και απο την αλλη εσενα. Μεση λυση δεν υπαρχει. Δεν φταιω εγω που παιρνεις αρχηστους των 5 ποντων δεν μπορω να μπω στο link, αλλα ο τυπος-ο δεν κανω αλλαγες ποτε- ηταν τελευταια ημερα του ημιτελικου, ειμαι μπροστα κανα 20αρι-30αρι ποντους κ του ρχεται εκλαμψη και παει και κανει κανα 5αρι αλλαγες με παικτες που παιζαν την τελευταια μερα φυσικα, χρειαζοταν βλεπετε τους ποντους, την ... δουλεια την καθαρισε ο meta world peace, οκ, βεβαια ειχε καθε δικαιωμα, δεν λεω, δεν ηταν .... "αθεμιτο", αλλα μην μας λεει οτι δεν κανει αλλαγες, να τον προσεχετε κι οι υπολοιποι παρακατω, ειναι .... υπουλος εκει που δεν το περιμενετε θα χτυπησει παντως, οκ, ειναι παιχτουρα, εξου και πρωταθλητης, αλλα εδω δεν παει και το αλλο που λενε; "Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή;"
Anubis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 @patrik: Δηλαδη εσυ ζητας να σε κερδισω παιζοντας κανοντας εσυ αλλαγες. Παντως εκανε λιγοτερες αλλαγες απο σενα αυτη την εβδομαδα. H να μην κανω καμμια για να ειμαστε ευχαριστημενοι?
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 χαχαχααχ, οχι ρε, οσες θελεις κανε, αφου το ιδιο δικαιωμα που εχω εγω στις αλλαγες εχεις κ εσυ, αλλα οπως κ να χει πλακα σου κανω ρε, απλα μην μας γραφεις οτι με την ιδια ομαδα θα πεσεις, γιατι οταν πρεπει κ χρειαζεται κανεις κ εσυ αλλαγες, κ καλα κανεις κατα την γνωμη μου παντα, συμφωνω δλδ με νικο παντως φαινεται, αν κ ειναι αρχη ακομα οτι εχει (κ θα εχει) ανταγωνισμο το πρωταθλημα, ελπιζω να εχουμε δυνατο πρωταθλημα ως το τελος
3c0r1z Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εκανε και ο κιριλενκο τα δικα του.... πρωτη ηττα αλλα στηριζω απολυτα την ομαδα μου.. Nα είναι καλά ο κεβιν λοβ που έσπασε το χέρι του. Πάντα τέτοια . Από εκεί και πέρα μια αγωνιστική έχασες, δεν έγινε και τπτ. Προς το παρον όλα είναι ανοικτά. σιγα ρε, κ τι εκανε ο νενε περσυ; ποσα παιχνιδια επαιξε; τα μισα περιπου, ε, μην σου πω οτι πηρα περισσοτερους ποντους απο τις κινησεις που εκανα, τα ιδια ακριβως ισχυουν κ για τον καμαν, μηπως δεν ξερεις το ιστορικο του στους τραυματισμους; κατσε να δουμε κι αυτος ποσα θα παιξει, δεν γουσταρω τετοιους παικτες κ δεν μετανιωνω για τπτ, εγω θελω παικτες υγιεστετους στην ομαδα μου κ σκληρα καρυδια, τις αδερφουλες στις χαριζω κ παντα θα στις χαριζω Nene και Deandre Jordan. είναι διαθέσιμοι επίσης. Τους ανταλλάζω με παίχτες μη σέντερς. Nene (foot) will not be in the lineup for Tuesday's season opener against the Cavs and Washington coach Randy Wittman said that there is no timetable for his return, the Washington Post reports. :mrgreen: :mrgreen: 1
Andy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Nα είναι καλά ο κεβιν λοβ που έσπασε το χέρι του. Πάντα τέτοια . Από εκεί και πέρα μια αγωνιστική έχασες, δεν έγινε και τπτ. Προς το παρον όλα είναι ανοικτά. ηθελα την νικη για να παρω ψυχολογια! εγω τον γκαντεμιασα τον κεβιναρο και το σπασε και τωρα μου γυρισε μπουμερανγκ! :cry: εννοειται πως ειναι ολα ανοικτα!!στοχος της ομαδας ειναι μια καλη πορεια! επισης,σημερα υπαρχει μεγαλο διλημμα!landry που εχει ξεκινησει πολυ καλα η πεκοβιτς που μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κατι το φοβερο αλλα αναμενεται να τραβηξει ολο το κουπι σημερα μαζι με κιριλενκο?
patrickdrd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ρε φουστη κλαϊν, πονεσε ο λοκος μου ρε, τι κλισμα ηταν αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα