Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χασαμε το πρωτο ματσακι της χρονιας απο τον κλαιν!!πρεπει να συμβουν εξωπραγματικα πραγματα σημερα για να το παρω!!

περιμενω βελτιωση Joe και jefferson γιατι ειναι για κλαματα..

Δημοσ.

Γραψτε ποσο ειναι τα σκορ μεχρι στιγμης και ποτε λήγει η αγωνιστικη πληζ.

491 - 442,5 χάνεις και όλες οι αγωνιστικές τελειώνουν Κυριακή. Δηλαδή σήμερα είναι η τελευταία μέρα.

Δημοσ.

καλα, κατσε να γυρισει κ ο love κ θα τα πουμε τα δυο μας, αυτο που παιζουμε τωρα χαμενο το χα αν θυμασαι,

κ εγραψα οτι η ομαδα μας θα παλεψει για το καλυτερο,

εγω να δεις ποντους που εχασα που αφησα καμαν & κονλεϋ, τεσπα

Na είσαι καλά φίλε πάντα τέτοια :D . Πλάκα πλάκα και την προηγούμενη φορά είχες αφήσει ελευθερό τον νενε γιατί ήταν τραυματίας. Έχεις μια μπύρα κερασμένη από εμένα

post-64043-0-43993500-1352034329_thumb.jpg

Δημοσ.

Na είσαι καλά φίλε πάντα τέτοια :D . Πλάκα πλάκα και την προηγούμενη φορά είχες αφήσει ελευθερό τον νενε γιατί ήταν τραυματίας. Έχεις μια μπύρα κερασμένη από εμένα

σιγα ρε, κ τι εκανε ο νενε περσυ; ποσα παιχνιδια επαιξε; τα μισα περιπου,

ε, μην σου πω οτι πηρα περισσοτερους ποντους απο τις κινησεις που εκανα,

τα ιδια ακριβως ισχυουν κ για τον καμαν, μηπως δεν ξερεις το ιστορικο του στους τραυματισμους;

κατσε να δουμε κι αυτος ποσα θα παιξει,

δεν γουσταρω τετοιους παικτες κ δεν μετανιωνω για τπτ,

εγω θελω παικτες υγιεστετους στην ομαδα μου κ σκληρα καρυδια,

τις αδερφουλες στις χαριζω κ παντα θα στις χαριζω :lol:

Δημοσ.

Οι HLR CΕΝΑΤΙΟΝ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος John Κενά καλωσορίζει στην ομάδα το νέο αποκτήμα Ιβαν Τερνερ.

Ταυτοχρονα εύχεται στον παιχταρα Κεβιν Μαρτιν καλη συνεχεια στην καριερα του.

Δημοσ.

Nene και Deandre Jordan. είναι διαθέσιμοι επίσης. Τους ανταλλάζω με παίχτες μη σέντερς.

Ρε delpiero άμα είναι να τον αφήσεις φρι τον άλλον γιατί δεν μου τον έδινες στο trade που σου είπα; Τσάμπα κινήση χαλασμένη..

Δημοσ.

εκανε και ο κιριλενκο τα δικα του.... :mad:

πρωτη ηττα αλλα στηριζω απολυτα την ομαδα μου..

Δημοσ.

KMart 22 πόντους με 6/6 στο ημίχρονο, ότι πιο ζεστό έχει η οκλαχόμα, μένει ένα ημίχρονο ακόμη για εμένα και τον Andy και προηγείται ο Andy με 9.5 πόντους... Εγώ έχω Μάρτιν, αυτός Πέρκινς. Εδώ είμαστε, είμαστε και ζεστοί, πάμε για μεγάλη ανατροπή! Η Ατλάντα κερδίζει οπότε χρειαζόμαστε τον Μαρτιν...

Μόνο ένας άθρωπος είχε αντίθετη γνώμη! Ο Sefolosa των 4 πόντων μέσα για 10 λεπτά στην 3η περίοδο ίσα ίσα να μην σκοράρει για 10 λεπτά ο Μάρτιν τίποτα, να χάσει και το ρυθμό του, να πάρει και κάτι λίγα ποντάκια ο Πέρκινς στην 3η και να μας στείλει κουβά...

Όταν μπήκε στην 4η έβαλε ξεκίνησε με 0/2(αναμενόμενο), πήρε και κάποιους πόντους... ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο COACH να χάσει το παιχνίδι και να μας στείλει τρελό κουβά...Δόξα το θεό που κέρδισε η Ατλάντα γιατί μετά από αυτό το σπάσιμο νεύρων που μου έκανε ο άνθρωπος ήταν η ελάχιστη εξιλέωση.

Δημοσ.

εμενα η απορια μου ειναι αλλη:

καλα ρε,

τι αλλο του ταξες κ εκανες τετοια ανταλλαγη;

αν η ανταλλαγη δεν περιλαμβανε κατι αλλο,

τον επιασες τρελο κωτσο τον τυπο

πατρικ υπαρχει δευτερος γυρος..ασε μην σε αφησω να κερδισεις και στον δευτερο και να κανω την νικη εκει που χρειαζεται. 60+24 ποντοι χαμενοι..Δεν πειραζει συνεχιζουμε.

στην κανονικη περιοδο παντως σ' εχω τρελο πελατακι αγαπητε πρωταθλητη,

καλως τα παιδια, καλως τα 3-0 εισαι ρε, τι να μας πεις; :D

(οκ, το ενα απο τα τρια ηταν sim, αλλα οπως κ να χει, 3-0 ειναι αυτο)

φετο εννοια σου κ δεν θα μου γλιτωσεις ουτε στα πλεϊοφφ,

αμα συναντηθουμε θα σε γλεντησω τρελα τρελο αγορι :lol:

Δημοσ.

Τίποτα εγώ για Μπούζερ πήγαινα γιατί θέλω παίχτη των Μπούλς και έδινε τον Μάρτιν ο delpiero. Αλλά αυτό που λες έλεγα για τις μισές κινήσεις του delpiero όταν draftare kai σπάει όλα τα κοντέρ. Κατι μπορεί να ξέρει για τον Τέρνερ που φέτος παίζει χωρίς τον Igy απλά εγώ δεν είχα διάθεση να ρισκάρω να το περιμένω. Προτίμησα KMart και ας είναι 3ο βιολί αν και μετά από αυτό που είδα χθες δεν ξέρω τι μας περιμένει. Δηλαδή τις μέρες που δεν θα τα βάζει όλα πόσα λεπτά θα παίζει; 10;

Δημοσ.

Nene και Deandre Jordan. είναι διαθέσιμοι επίσης. Τους ανταλλάζω με παίχτες μη σέντερς.

Ρε delpiero άμα είναι να τον αφήσεις φρι τον άλλον γιατί δεν μου τον έδινες στο trade που σου είπα; Τσάμπα κινήση χαλασμένη..

Στον εδινα ρε συ τον Χεντερσον αλλα ηθελα τον ραιτ...Ηταν να ντροπαρω τον Χαμιλτον μετα αλλα προτιμησα να τον κρατησω.Στοχος μου δεν αλλαζει.ΠΑραμενουν τα πλευ οφ.Σεμνα και ταπεινα. :)

Δημοσ.

ποσο μου την σπαει που παιζουν ολοι οι παιχτες την ιδια μερα και πρεπει να διαλεξω αναγκαστικα ποιος θα παιξει!! :mad: και την επομενη περα παιζει μονο ενας.. :mad: :mad: :mad:

• Like 1
Δημοσ.

χαχα Έτσι να αρχίσει να φαίνεται η δυσκολία των 8 βασικών. Σε λίγκες των 5 βασικών αφήνεις έξω παίχτες τύπου Χάρντεν κάποιες μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

στην κανονικη περιοδο παντως σ' εχω τρελο πελατακι αγαπητε πρωταθλητη,

καλως τα παιδια, καλως τα 3-0 εισαι ρε, τι να μας πεις; :D

(οκ, το ενα απο τα τρια ηταν sim, αλλα οπως κ να χει, 3-0 ειναι αυτο)

φετο εννοια σου κ δεν θα μου γλιτωσεις ουτε στα πλεϊοφφ,

αμα συναντηθουμε θα σε γλεντησω τρελα τρελο αγορι :lol:

3-1 ειμαστε τρελο αγορι. Περσυ καποιος σου κοψε την φορα για τον τελικο.

Ετσι καποιοι παιζουν μονο για την κανονικη περιοδο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...