Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ας πουν και αυτοι που ειναι κατα ομως! ας πουν και αυτοι που ειναι κατα ομως!
alexdelpiero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Kαι εγω Ντερον και Χεντερσον εχω αρα μεσα.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε κάντε ότι θέλετε στη σάπια λιγκα σας με τις στημένες κληρωσεις, έτσι κι αλλιώς οι caterpillars μου θα σηκώσουν το κατσαρόλι!
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τες πα το βάζω να προσαρμοστείτε λίγο στα νέα δεδομένα(πόντων) και αν δεν συμφωνήσουν και άλλοι δύο θα το βγάλω.
Andy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 κανενα σοπκαστ για τα ματσακια που παιζουν τωρα υπαρχει?
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 φοβερο παιχνιδι απο τον μαγκι, κριμα για τον πρωταθλητη που τον αφησε παγκο
Andy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 παραταση στην ιντιανα!!!!!yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh φοβερο παιχνιδι απο τον μαγκι, κριμα για τον πρωταθλητη που τον αφησε παγκο ενω ο γουεστ παει πισω.. :devil: :devil: edit:διπλη παραταση!!!παμε ρε tyreke!!παρτο πανω σου αγορι μου 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ματσαρα το μαϊαμι - ντενβερ, υ.γ. αει κ πηδησου ρε ρεϊ να πουμε που θελες μεταγραφη για να κανεις τον παικτη αφησα κ εγω παγκο τον green που σημερα που γυρισε ο μανου βρηκε να κανει παιχνιδι πσσσσσσσσσσ 30αρι ο west κι αλλη παρατα, στο χιουστον ο χαρντενακος σπαει τα καλαθια
Anubis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 πατρικ υπαρχει δευτερος γυρος..ασε μην σε αφησω να κερδισεις και στον δευτερο και να κανω την νικη εκει που χρειαζεται. 60+24 ποντοι χαμενοι..Δεν πειραζει συνεχιζουμε.
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 καλα, κατσε να γυρισει κ ο love κ θα τα πουμε τα δυο μας, αυτο που παιζουμε τωρα χαμενο το χα αν θυμασαι, κ εγραψα οτι η ομαδα μας θα παλεψει για το καλυτερο, εγω να δεις ποντους που εχασα που αφησα καμαν & κονλεϋ, τεσπα
Anubis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Να γυρισει το τρελο αγορι...τα 50 του harden σε χαλασαν
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Γραψτε ποσο ειναι τα σκορ μεχρι στιγμης και ποτε λήγει η αγωνιστικη πληζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα