nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 3. Και πάλι δεν είμαστε αρκετοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ας πουν και αυτοι που ειναι κατα ομως! ας πουν και αυτοι που ειναι κατα ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Kαι εγω Ντερον και Χεντερσον εχω αρα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε κάντε ότι θέλετε στη σάπια λιγκα σας με τις στημένες κληρωσεις, έτσι κι αλλιώς οι caterpillars μου θα σηκώσουν το κατσαρόλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τες πα το βάζω να προσαρμοστείτε λίγο στα νέα δεδομένα(πόντων) και αν δεν συμφωνήσουν και άλλοι δύο θα το βγάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Να μπεί 1.5 το κλέψιμο, συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 οκ, συμφωνησα κ εγω then Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 κανενα σοπκαστ για τα ματσακια που παιζουν τωρα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 φοβερο παιχνιδι απο τον μαγκι, κριμα για τον πρωταθλητη που τον αφησε παγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 παραταση στην ιντιανα!!!!!yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh φοβερο παιχνιδι απο τον μαγκι, κριμα για τον πρωταθλητη που τον αφησε παγκο ενω ο γουεστ παει πισω.. :devil: :devil: edit:διπλη παραταση!!!παμε ρε tyreke!!παρτο πανω σου αγορι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ματσαρα το μαϊαμι - ντενβερ, υ.γ. αει κ πηδησου ρε ρεϊ να πουμε που θελες μεταγραφη για να κανεις τον παικτη αφησα κ εγω παγκο τον green που σημερα που γυρισε ο μανου βρηκε να κανει παιχνιδι πσσσσσσσσσσ 30αρι ο west κι αλλη παρατα, στο χιουστον ο χαρντενακος σπαει τα καλαθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 πατρικ υπαρχει δευτερος γυρος..ασε μην σε αφησω να κερδισεις και στον δευτερο και να κανω την νικη εκει που χρειαζεται. 60+24 ποντοι χαμενοι..Δεν πειραζει συνεχιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 καλα, κατσε να γυρισει κ ο love κ θα τα πουμε τα δυο μας, αυτο που παιζουμε τωρα χαμενο το χα αν θυμασαι, κ εγραψα οτι η ομαδα μας θα παλεψει για το καλυτερο, εγω να δεις ποντους που εχασα που αφησα καμαν & κονλεϋ, τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Να γυρισει το τρελο αγορι...τα 50 του harden σε χαλασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Γραψτε ποσο ειναι τα σκορ μεχρι στιγμης και ποτε λήγει η αγωνιστικη πληζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα