Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γουελ δεν εχω ιντερνετ για καμια 10ρια μερουλες μπορειτε να ασελγείσετε πανω στην ομαδα μου, μετα το Δεκεμβρη ομως που θα δέσουμε σαν ομαδα βρειτε μέρος να κρυφτείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 1 αγώνα έπαιξε ο κακομοίρης και δεν σε ικανοποίησε; απλα απο οτι διαβαζω δεν θα εχει πολυ χρονο συμμετοχης.!βεβαια αφου δεν ειδα ακομα ενδιαφερον εννοειται θα τον κρατησω..και θα δω πως θα παει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 σιγα τον παικτη ρε συ, αστον ελευθερο κ βρες απο τους ελευθερους οποιον γουσταρεις, τι το θες το trade; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 σιγα τον παικτη ρε συ, αστον ελευθερο κ βρες απο τους ελευθερους οποιον γουσταρεις, τι το θες το trade; εχεις δικιο!!αυτο θα κανω!!απορω πως δεν το χα σκεφτει! τον πουλεψα!!οποιος θελει να το παρει το παλτο ειναι στους free agents! http://www.youtube.com/watch?v=oaPIetUVZ5g&feature=plcp in ya face ibaka! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω βγάλει στο σφυρί τον Evan Turner. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 οι ψηλοι μου τραγικοι so far!! μονο ενας με εχει κατενθουσιασει.. damian lillard...killer ο μικρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 χαρντεν ρεεεεεεεεεε, ποιος λεπρον τωρα κ παπαριες, παρτους ολους μονος σου παιχταρα μου, πρωταθλημα στο χιουστον, χαρντεν ολε, ολεε φυλατε καραουλι παιδες για τους παικτες που θα αφησει ο aw, αναμενεται πανικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 χαρντεν ρεεεεεεεεεε' date='ποιος λεπρον τωρα κ παπαριες, παρτους ολους μονος σου παιχταρα μου, πρωταθλημα στο χιουστον, χαρντεν ολε, ολεε φυλατε καραουλι παιδες για τους παικτες που θα αφησει ο aw, αναμενεται πανικος [/quote'] εισαι ο πιο τυχερος ατυχος so far!!σπαει χερι ο λοβ..κανει παππαδες ο χαρντεν!!40αρι χτυπησε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι το κλέψιμο να το ανεβάσουμε μισό πόντο και να δίνει 1,5 από 1 που το έχουμε τώρα επειδή δίνει νέα επίθεση στην ομάδα και χαλάει και την επίθεση του αντιπάλου. Νομίζω ότι είναι το μόνο αδικημένο στατιστικό στο σύστημα βαθμολόγισής μας. Η τάπα δίνει 1 και τις μισές και πάνω φορές επίθεση νέα δεν δίνει απλά χαλάει την επίθεση του αντιπάλου, το επιθετικό ριμπάουντ που δίνει δεύτερη επίθεση και χαλάει την νέα επίθεση του αντιπάλου το έχουμε 1,5 να έχει μισό πόντο παραπάνω από το αμυντικο, το κλέψιμο που και αυτό είναι πολύ ++ μέσα στο παιχνίδι το έχουμε 1 όσο και την ασίστ. Ήθελα να το πω πριν ξεκινήσουμε αλλά το ξέχασα. Αν συμφωνεί και κανενας άλλος να βάλει ένα thanks εδώ και αν είμαστε πάνω από 6 θα γίνει. Επίσης... Απεστάλη 18 Οκτώβριος 2012 - 11:31 πμ ελα ρε trade-ακια μπα, αν κ γουσταρω με 1000 wade, ειναι ψοφιμι ρε, ολο τραυματισμους, γαμθηκε, τι λες για harden-lawson; τα ιδια νουμερα δεν εχουν; Ισχύει ακόμη; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2012 από nikos21aek 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 χαρντεν ρεεεεεεεεεε, ποιος λεπρον τωρα κ παπαριες, παρτους ολους μονος σου παιχταρα μου, πρωταθλημα στο χιουστον, χαρντεν ολε, ολεε φυλατε καραουλι παιδες για τους παικτες που θα αφησει ο aw, αναμενεται πανικος Δεν θα αφησει, ο ομπραντοβιτς πεθαινει με αυτους που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 εδωσε απαντησεις σημερα ο ασικ!!κυριαρχος των αιθερων!! οσο για τα κλεψιματα προτεινω να το κανουμε!εχω τον κονλευ να μου κανει 3-4 κλεψιματα το παιχνιδι και παιρνει μονο ενα ποντακι το παιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ωραία. Ειμαστε 2 λοιπόν. Άμα δεν συμφωνεί η πλειοψηφία δεν κάνουμε τίποτα. Να ξέρετε πάντως αν είναι να γίνει να γίνει σήμερα γιατί θα προσαρμοστεί και η βαθμολογία στους νέους πόντους. Αν περάσει η πρώτη αγωνιστική δεν αλλάζουμε τίποτα γιατί μετά ίσως να έχουμε και αλλαγές στο νικητή της πρωηγούμενης αγωνιστικής και δεν θα είναι ωραίο. Μλκία που το ξέχασα να το πω πριν ξεκινήσουμε (αν και νομίζω ότι το είχα αναφέρει) αλλά άμα πιστεύετε ότι είναι δίκαιο για το κλέψιμο 1,5 αντί για 1 πείτε όσοι συμφωνείτε να το βάλουμε αν είναι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι το σύστημα βαθμολόγισης που έχουμε είναι τέλειο εκτός από το κλέψιμο. Αν μπεί και αυτό 1,5 θα είναι 100% τέλειο και θα αποτυπώνει στο έπακρο τις επιδόσεις των παιχτών. Υπάρχουν παίχτες που είναι τρελοί κλέφτες...Και ενώ είναι κάτι που θα έπρεπε να τους έχει ψηλά στη βαθμολογία δεν το κάνει. Ενώ παίχτες με 10 επιθετικά ριμπάουντ(Βαρεχάο ) ανα αγώνα φιγουράραν πρώτοι στη λίστα εκείνης της ημέρας. (Και καλά κάνουν) Μιλάμε για το πολύ 2.5 πόντους ανά αγώνα παραπάνω για έναν παίχτη πχ Λεόναρντ που κάνει 5 κλεψίματα σε κάθε αγώνα και μπορεί να μπεί και all defensive first team ξέρω εγώ. Δεν μιλάμε για τρελές διαφορές. 2.5 κλεψίματα ανά αγώνα τη χρονιά κάνει ο Πόλ που είναι μια κατηγρία μόνος του στον τομέα αυτό και ο 2ος καλύτερος κάνει 2 ανά αγώνα. Δηλαδή για περίπου 1 πόντο παραπάνω ανά αγώνα στους υπερκλέφτες του NBA συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ωραία. Ειμαστε 2 λοιπόν. Άμα δεν συμφωνεί η πλειοψηφία δεν κάνουμε τίποτα. Να ξέρετε πάντως αν είναι να γίνει να γίνει σήμερα γιατί θα προσαρμοστεί και η βαθμολογία στους νέους πόντους. Αν περάσει η πρώτη αγωνιστική δεν αλλάζουμε τίποτα γιατί μετά ίσως να έχουμε και αλλαγές στο νικητή της πρωηγούμενης αγωνιστικής και δεν θα είναι ωραίο. Μλκία που το ξέχασα να το πω πριν ξεκινήσουμε (αν και νομίζω ότι το είχα αναφέρει) αλλά άμα πιστεύετε ότι είναι δίκαιο για το κλέψιμο 1,5 αντί για 1 πείτε όσοι συμφωνείτε να το βάλουμε αν είναι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι το σύστημα βαθμολόγισης που έχουμε είναι τέλειο εκτός από το κλέψιμο. Αν μπεί και αυτό 1,5 θα είναι 100% τέλειο και θα αποτυπώνει στο έπακρο τις επιδόσεις των παιχτών. Υπάρχουν παίχτες που είναι τρελοί κλέφτες...Και ενώ είναι κάτι που θα έπρεπε να τους έχει ψηλά στη βαθμολογία δεν το κάνει. Ενώ παίχτες με 10 επιθετικά ριμπάουντ(Βαρεχάο ) ανα αγώνα φιγουράραν πρώτοι στη λίστα εκείνης της ημέρας. (Και καλά κάνουν) Μιλάμε για το πολύ 2.5 πόντους ανά αγώνα παραπάνω για έναν παίχτη πχ Λεόναρντ που κάνει 5 κλεψίματα σε κάθε αγώνα και μπορεί να μπεί και all defensive first team ξέρω εγώ. Δεν μιλάμε για τρελές διαφορές. 2.5 κλεψίματα ανά αγώνα τη χρονιά κάνει ο Πόλ που είναι μια κατηγρία μόνος του στον τομέα αυτό και ο 2ος καλύτερος κάνει 2 ανά αγώνα. Δηλαδή για περίπου 1 πόντο παραπάνω ανά αγώνα στους υπερκλέφτες του NBA συζητάμε. επρεπε να τον αναφερεις ε???χθες εκανε το πραγματικο του παιχνιδι..17 φαντασυ ποντακια..και ο ασικ μισο λιγοτερο χωρις ποντο κιολας... για το καλυτερο ειναι τα κλεψιματα!!ψηφιστε ναι ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Χθές έπαιζε με τους Μπούλς. Το κανονικό του είναι πάνω από 20+ και έτσι πως τον βλέπω φέτος πάει για 25+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέσα και εγώ για 1.5 πόντο στα κλεψιματα Sent from my U8800pro using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα