Andy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλά ήταν πολύ υποτιμημένη μονάδα στο φαντασυ ο βαρεζάο. Σταθερός 10-10 παίχτης από 20+ ξεκινούσε πάντα' date=' τις μισες φορές έφτανε 30+. Σήμερα όντως ξεκωλόθηκε! χαχα[/quote'] κακο καρμα φιλε επειδη γκαντεμιασα χωρις λογο τν πατρικαρο!! παντως ειμαι υπερευχαριστημενος απο τν waiters!!πολυ καλος παιχτης!! θα μπορει μπρος αυριο η ομαδα..δεν ανησυχω...εχω και κορτνει λι ακομα αλλα δεν τν βλεπω για πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πλάκα πλάκα έχει φτιάξει ομαδάρα ο άλλος. Για συντριβή σε βλέπω. Smith,Millsap,Westbrook θα σε ματώσουν, Ibaka,Kidd-Gilchrist,Thorton επίφοβοι και οι 3 για μεγάλα παιχνίδια, και οι άλλοι αρνητικοί δεν θα είναι. Από εσένα μόνο Aldridge και Αl Jefferson βλέπω και λίγο Tyreke και Peko και οι άλλοι θα είναι στο 10αράκι +- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πλάκα πλάκα έχει φτιάξει ομαδάρα ο άλλος. Για συντριβή σε βλέπω. Smith,Millsap,Westbrook θα σε ματώσουν, Ibaka,Kidd-Gilchrist,Thorton επίφοβοι και οι 3 για μεγάλα παιχνίδια, και οι άλλοι αρνητικοί δεν θα είναι. Από εσένα μόνο Aldridge και Αl Jefferson βλέπω και λίγο Tyreke και Peko και οι άλλοι θα είναι στο 10αράκι +- Δεν ξερω τι θα γινει στο ματς με τον Αndy αλλα απο την πρωτη στιγμη εχω γραψει οτι βλεπω σαν φαβορι τον φιλο που πηρε Γουεστμπρουκ-Σμιθ.Πηρε δυο πικ πρωτο γυρου μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλα δες τι κάνει LeBron σε 26 λεπτά παιχνιδιού 35 πόντους φάντασυ. 24-10-2... Θα παίξει άλλο ένα 10άλεπτο.. Πάει για 50άρα σήμερα. Όσο θα κάνουν περίπου Westbrook και Smith και οι δύο μαζί στο πρώτο τους παιχνίδι. Οι ψηλά-ψηλά πήραν τόπ παίχτες ο τελευταίος πήρε 2 τοπ παίχτες β ταχύτητας αλλά μαζεμένους. Αλλιώς δεν θα ήταν καθόλου δίκαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πλάκα πλάκα έχει φτιάξει ομαδάρα ο άλλος. Για συντριβή σε βλέπω. Smith' date='Millsap,Westbrook θα σε ματώσουν, Ibaka,Kidd-Gilchrist,Thorton επίφοβοι και οι 3 για μεγάλα παιχνίδια, και οι άλλοι αρνητικοί δεν θα είναι. Από εσένα μόνο Aldridge και Αl Jefferson βλέπω και λίγο Tyreke και Peko και οι άλλοι θα είναι στο 10αράκι +- [/quote'] βαλε joe johnson!!βαλε lillard που αν και ρουκι θα κανει καλη χρονια πιστευω!κ ασικ π αν και δν παιρνεο επιθεσεις θα μαζευει τα τουβλα τ χαρντεν!!εχω πιστη στν ομαδα μου!!ο στοχος μας ειναι τα playoffs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 12 επιθετικά ριμπάουντ πήρε ο Βαρεζάο σήμερα. Δηλαδή 18 πόντους από επιθετικά μόνο. Τόσα δεν θα πάρει ο Ασίκ σύνολο αύριο επιθετικά και αμυντικά μαζί. Και τόσους πόντους δεν θα πάρει από όλες τις στατιστικές μαζί. Θα σου έλεγα να χαμηλώσεις τον πήχη πάντως. Ησυχία τώρα βγήκε έξω τραυματίας ο LeBron και είναι μέσα ο Wade. Άντε μπας και κλείσουμε λίγο την ψαλίδα. Μας ξέσκισε κανονικά ο άλλος και οι δύο μου παίχτες πήγαν και καλά. Που να μην πήγαιναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 12 επιθετικά ριμπάουντ πήρε ο Βαρεζάο σήμερα. Δηλαδή 18 πόντους από επιθετικά μόνο. Τόσα δεν θα πάρει ο Ασίκ σύνολο αύριο επιθετικά και αμυντικά μαζί. Και τόσους πόντους δεν θα πάρει από όλες τις στατιστικές μαζί. Θα σου έλεγα να χαμηλώσεις τον πήχη πάντως. Ησυχία τώρα βγήκε έξω τραυματίας ο LeBron και είναι μέσα ο Wade. Άντε μπας και κλείσουμε λίγο την ψαλίδα. Μας ξέσκισε κανονικά ο άλλος και οι δύο μου παίχτες πήγαν και καλά. Που να μην πήγαιναν. το μοτο της ομαδας μου ειναι sky is the limit!! αυριο και μεθαυριο θα κριθουν ολα!!ειδωμεν και ας ελπισουμε μην κανει κανα εξωπραγματικο παιχνιδι ο μπραντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ε τον Wade ρε φίλε. 24,5 είχε όταν βγήκε ο Lebron, με 27,5 τελείωσε σε 7 λεπτά μόνος του και αυτούς τους 3 πόντους από το χαζό αδιαθλητικό του Rondo στο τέλος. Σαν να μοιάζει θνητός χωρίς τον LeBron o Wade πλέον... Τες πα κάτι ήταν και αυτό. Σε μέρα που έπαιζε LeBron είμασταν τυχεροί και δεν άνοιξε η ψαλίδα πολύ. Άλλα δύο παιχνίδια έχει αυτή τη βδομάδα. Ελπίζουμε ο τραυματισμός να είναι σοβαρός!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Scoreboard: nikos21aek - Nash 56 - 48.5 Tilemaxx - Chrisxxx 88 - 19.5 3coriz - Andy 63.5 - 23 Sentoner - theok 56.5 - 68 Patrick - Anubis 19 - 2 Basilisc - alexdelpiero 42 - 50.5 Daily leaders (30 Oct) : Anderson Varejao 45.5 LeBron James 37 Pau Gasol 36 Paul Pierce 30.5 Rajon Rondo 29 Dwayne Wade 27.5 Kyrie Irving 27.5 Chris Bosh 27 Brandon Bass 25 Ray Allen 24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αν ξανακάνει 45.5 ο Varejao δίνω δώρο τον Irving σε όποιον τον ζητήσει. Έλεος δηλαδή τι άλλο θα δούμε. Μιλάμε αγανάκτησα εγώ που δεν παίζω αντίπαλος του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πηρα σειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα ατυχία ρε παιδί μου Aναβλήθηκε το Νεα Υορκη-Νετς και δεν παιζει ο Ντερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αν ξανακάνει 45.5 ο Varejao δίνω δώρο τον Irving σε όποιον τον ζητήσει. Έλεος δηλαδή τι άλλο θα δούμε. Μιλάμε αγανάκτησα εγώ που δεν παίζω αντίπαλος του. πες τα ρε φιλε..πες τα!! τον εβλεπα και λεω τι κανουν οι ανυπαρκτοι οι wizards?μου αφηνουν τον βαρεζαο να μαζεψει 800 ριμπαουντ!!ΕΛΕΟΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν ξανακάνει 45.5 ο Varejao δίνω δώρο τον Irving σε όποιον τον ζητήσει. Έλεος δηλαδή τι άλλο θα δούμε. Μιλάμε αγανάκτησα εγώ που δεν παίζω αντίπαλος του. Επειδή θα ξανακάνει αλλά όχι με 9 πόντους και 22 ριμπαουντ αλλά με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ζητάω τον Ίρβινγκ από τώρα πρώτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Επειδή θα ξανακάνει αλλά όχι με 9 πόντους και 22 ριμπαουντ αλλά με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ζητάω τον Ίρβινγκ από τώρα πρώτος. Επ..απο πισω Δημοσίευση Χθες, 23:23 Πηρα σειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα