nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κανένα πίκ δεν έχεις. Τον Love θα βάλεις στο IR αφού τελειώσει το draft και θα διαλλέξεις έναν παίχτη να πάρεις στην ομάδα σου από τους free agents. Δεν μπορώ να βάλω 13ο παίχτη στην ομάδα σου. Είσαι 12/12 τώρα. ε, σιγα ρε, δεν εχει επιθετικο ρολο σ'αυτη την ομαδα, τουλ δεν ειχε περσυ Ναι καλά 17.5 πόντους μέσο όρο είχε πέρυσι στο φάντασι και τερμάτισε 73ος στη λίστα. Στα τελευταία μου 3 πίκ κοιτούσα παίχτες από 100 και κάτω με 12-15 πόντους μέσο όρο πέρυσι... Με λίγα λόγια και να πέσει ο West λίγο φέτος, θα πρέπει να ανεβουν και οι 12άρηδες αρκετά για να είναι πιο παραγωγικοί. Και δες τα 2 τελευταία πικ πχ από όλες τις ομάδες και πες μου σιγά. Τες πα γλίστρησε τόσο χαμηλά ο West. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι ένα σίγουρο 15άρι κάθε αγωνιστική κάτι που δεν θα είναι οι περισσότεροι από τα 3 τελευταία πίκ όλων των ομάδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theok2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει είναι και η ομάδα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Patrick να επιβεβαιώσει ότι είναι οκ και nash να διαλλέξει παίχτη και να επιβεβαιώσει και τελειώσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ακομα δεν δουλευει ρε το manage ir & οι παικτες μου ειναι ολο locked φυσιολογικο ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι φυσιολογικό είναι. Είναι κομπλέ η ομάδα σου; To OK περιμένω από εσένα και τον nash για να αποθηκεύσω τα αποτελέσματα του draft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Νικο εμενα ειναι οκ η ομαδα μου. Επισης ευχαριστουμε για την δουλεια που κανεις για να στηθει το παιχνιδι. Και σορρυ που σου πηρα 2 παικτες μεσα απο τα χερια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οκ ρε, κομπλε ειμαι τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ΟΚ. Είμαστε έτοιμοι. Μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τις ομάδες σας όλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ψάξτε για τον δεύτερο! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 με τον πατρικ δεν επαιζα εγω ρε πρωτη αγωνιστικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ενταξει ειναι λογικο ολοι θελουν να κερδισουν τον πρωταθλητη.. Απλα να ξερετε οτι ειμαι ο Ζοτς του φαντασυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ωχ, ωχ, παλι με τον αλητη που με απεκλεισε περσυ στα ημιτελικα παιζω; κι οχι τπτ αλλο, φετο εχει αυτος τον ντουραντ κ εγω... τπτ ασχημο παιχνιδι μας επαιξε η μοιρα, πανω που θα παιρνα την ρεβανς δεν πειραζει, θα την παρω την επομενη φορα, τι να κανουμε, η ομαδα μου θα παλεψει παρολα αυτα κ θα τα δωσει ολα για την νικη, ειμαστε ... οι 300 και θα νικησουμε το θηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οτιδήποτε βλέπατε σαν πρόγραμμα μέχρι χθές ήταν δοκιμαστικό. Τα πάντα που βλέπετε τώρα ισχύουν. Το πρόγραμμα βγήκε τυχαία. Είχα βάλει για δοκιμή να γίνει ένας όμιλος και είχε βγεί αλλιώς το πρόγραμμα αλλά μετά σκέφτηκα ότι πάνε χαμένα τα banners του πρωταθλητή ανατολής και δύσης και ξαναέβαλα ανατολή δύση και έβγαλε νέο πρόγραμμα. Αυτό είναι το τελικό όπως είχαμε πεί από την αρχή. Οι μονοί αριθμοί στο ντράφτ ανατολή οι ζυγοί δύση. Λίγο που το κοίταξα το πρόγραμμα παίζουμε με τις ομάδες της περιφέρειάς μας 2 φορές ο καθένας , με 1 τυχαία ομάδα της άλλης περιφέρειας παίζουμε και με αυτή 2 φορές και με τις υπόλοιπες της άλλης περιφέρειας μια φορά. Κάπως έτσι βγαίνει και το πρόγραμμα στο NBA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οχι ρε φιλε..τσαμπα γκαντεμιασα τον πατρικαρο... προλαβαινει να παθει τιποτα ο j smooth? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παίζεις 5η αγωνιστική με τον Πατρίκ. Κάπου εκεί θα επιστρέφει ο Λόβ νομίζω. Επίσης ένα κουμπάκι που γράφει ξεθωριασμένα launch fantasycast και νομίζεις ότι δεν είναι τίποτα έτσι πως το έχουν...Είναι γαμάτο! Πατήστε το άμα είστε ξύπνιοι το βράδυ την ώρα των αγώνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα