Andy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Kομπλε εγω! ευχαριστουμε τον νικο για την ταλαιπωρια του να καθεται να τα φτιαχνει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ωραία, σχεδόν τελειώσαμε με όλους αρκετές μέρες πρίν το deadline. Άντε καλή σεζόν να έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ΟΚ είμαι και εγώ. Τον ηθελα τον Κωστακη Προτεινω ανταλλαγη! Ναι γιατί έχεις ένα θέμα στους ψηλούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Περσι ημουν δυνατος στους ψηλους με Love, Garnett, Humphries, Cousins, M.Gasol και Ryan Anderson, φετος νιωθω γυμνος.. Πως τσεκαρουμε την ομαδα μας; Τα περσινα μου βγαζει.. Νταξει το βρηκα, κομπλε ειμαι. Νομιζα ότι ειχα παρει ενα SG παραπανω. Δεν πειραζει θα κανω αλλαγες με το που ξεκινησει η σεζον, νιωθω εμπιστοσυνη στις προπονητικες μου ικανοτητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και αφού συμπλήρωσα την ομάδα μου μια ανασκόπηση για τα πίκ που πόνεσαν: Τα παρα λίγο: 6o πικ ήθελα να πάρω Πέκοβιτς και τον διάλλεξε ο Andy από κάτω μου ακριβώς. Πήρα Nene 7ο πίκ ήθελα να πάρω Brandon Roy και τον διάλλεξε λίγο πιο πρίν ο Τηλεμαχ. Πήρα Jeremy Lin 8o πίκ ήθελα να πάρω Glen Davis και τον διάλλεξε λίγο πιο πρίν ο Πατρίκ. Πήρα Evan Turner 11o πικ ήθελα να πάρω το περσυνό πουλέν μου Jerryd Bayless και ο χριστός και η παναγία δηλαδή τον διάλλεξε πιο πρίν ο nash και με άφησε τελείως κάγκελο δεν περίμενα με τίποτα να τον διαλλέξει κάποιος. Πήρα Nikola Vucevic ποντάρωντας στην απουσία του Howard στο Orlando. Για τον ίδιο λόγο δηλαδή που θα έπαιρνα και τον Glen Davis πιο πρίν. Παίχτες που μόλις είδα ότι επιλέχθηκαν πόνεσε γιατί τους είχα στο μυαλό μου σαν επιλογές: Kyrie Ιrving δεν το περίμενα να τον πάρουν και πρώτο πίκ κιόλας. Τον υπολόγιζα για 3ο πίκ μου.. Josh Smith τον υπολόγιζα για το 2ο πίκ μου μην πω και για πρώτο πίκ μου καθώς θα παίζει μόνος του φέτος στην Ατλάντα και θα κάνει παπάδες αλλά δεν μπορούσα να μην πάρω πρώτο πίκ τον Μπαίνουμ ή τον Γκρίφιν που ήταν διαθέσιμοι. Αναγκαστικά έπρεπε να πάω σε έναν από αυτούς τους δύο. Επέλεξα Μπάινουμ γιατί θα είναι franchise player φέτος και σίγουρα θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Rudy Gay τον υπολόγιζα για 2ο-3ο πίκ μου. Greg Monroe τον υπολόγιζα για 4ο πίκ μου. Anthony Davis Ήλπιζα να ξεμείνει 5ο-6ο πίκ αλλά που! Carlos Boozer. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ξεμείνει κάπου στο 6ο-7ο πίκ και θα τον αρπάξω..αλλά που και αυτό! Φεύγαν όλοι οι παίχτες λες και είναι στραγάλια. Derrick Favors γεμάτος χαρά στο 10ο πίκ με το που διαβάζω κάπου ότι ο Millsap θα φύγει από τους Τζάζ φέτος είμαι έτοιμος να τον πάρω. Δίλλημα μεταξύ DeAndre Jordan και Derrick Favors και να κλίνω προς τον δεύτερο...Το δίλλημα λύνεται. Ο Favors έχει επιλεγεί πολύ πιο πρίν! Jrue Holiday,Kyle Lowry,Tyreke Evans,Brandon Knight τους είχα πολύ έντονα στο μυαλό μου. Ειδικά τον Holiday και τον Lowry. Aλλά φύγαν νωρίς. Και είχα και σίγουρο 11ο-12ο πίκ τον Ben Gordon! ο οποίος αν και βαράει πάρα πολλά σουτ και αστοχεί και σε πολλά, φέτος θα είναι franchise player στους bobcats και θα έχει 20+ πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, τον οποίο για ακόμη μια φορά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα τον πάρει κανείς και με άφησε κάγκελο ο nash. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εγω ευχαριστημενος ειμαι απο τα πικ μου..δεν εχω ξαναπαιξει φαντασυ αλλα πιστευω οτι εχω κανει καλη ομαδουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 αντε ρε tilemax δωσε κ εσυ να τελειωνουμε, βρηκες την μερα να εξαφανιστεις, εγω απογευμα κ μετα δεν μπορω, θα μας παρει το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει Νίκο μια χαρά είμαι σε ευχαριστώ. Τώρα εγώ θα ανανεώσω το ραντεβού μου μαζί σας για το επόμενο ντραφτ του χρόνου τον οκτώβριο. Εννοείται ότι θα είμαι ενεργός μέχρι τέλους ,θα απαντάω σε όλες τις προτάσεις για τρειντ,θα κινούμαι για ελεύθερους παίκτες παίκτες θα είμαι δηλαδή ένας ενεργός παίκτης μονο στο φορουμ δεν θα γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οπως καταλαβατε ο νεος θα μας ξεσκισει, αμα προλαβετε παικτη ευκαιρια οπως περσυ (ντραγκιτς, πεκοβιτς, λιν κλπ) να μου τρυπησετε την μυτη, χωρια που ειναι τρελος ξενυχτης κ τις κινησεις του θα τις κανει την νυχτα, οταν ξυπνατε ο νεος θα εχει τσιμπησει καθε ευκαιρια κυκλοφορει στην αγορα οκ tilemax κομπλε, εδωσα κ εγω, αλλα εχω κ αλλον εναν να διαλεξω λογω ir, μπορουμε να το κλεισουμε κ απο σημερα νομιζω το ντραφτ, αν δωσουν κ οι αλλοι τρεις απο σημερα, τον δινω κ εγω τον εξτρα το βραδυ κ κλεισαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Νικο δεν ξερω τελικα αμα μπορω να παρω μερος στο πρωταθλημα.Τι λες μεσα σε αυτες τις 10 μερες θα προλαβεις να βρεις αντικατασταστη?Ομαδα για τιτλο πες του οτι του αφηνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κάτσε να δω τι μπορώ να κάνω. Δήλωσε και ένας συμμετοχή αφού είχαμε φτάσει στα μισά του ντράφτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οπως καταλαβατε ο νεος θα μας ξεσκισει' date=' αμα προλαβετε παικτη ευκαιρια οπως περσυ(ντραγκιτς, πεκοβιτς, λιν κλπ) να μου τρυπησετε την μυτη, χωρια που ειναι τρελος ξενυχτης κ τις κινησεις του θα τις κανει την νυχτα, οταν ξυπνατε ο νεος θα εχει τσιμπησει καθε ευκαιρια κυκλοφορει στην αγορα οκ tilemax κομπλε, εδωσα κ εγω, αλλα εχω κ αλλον εναν να διαλεξω λογω ir, μπορουμε να το κλεισουμε κ απο σημερα νομιζω το ντραφτ, αν δωσουν κ οι αλλοι τρεις απο σημερα, τον δινω κ εγω τον εξτρα το βραδυ κ κλεισαμε[/quote'] εγω ειμαι ο νεος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω ποιός σκατά με μπέρδεψε και νόμιζα ότι ο West έχει φύγει αλλά να μείνει ο David West 143ο πίκ είναι κάπως! Μάλλον έβλεπα ότι τους έχετε διαλλέξει όλους και δεν περίμενα να είναι παίχτης διαθέσιμος από τόσο ψηλά στη λίστα. Τι να πω. Ίσως ο μοναδικός sleeper της λίγκας λίγο πριν τελειώσουμε το draft. 8/11 που έχουν ολοκληρώσει τις επιλογές τους είναι τσεκαρισμένες. Πείτε και οι υπόλοιποι (theok,alexdelpiero,patrick) αν είναι εντάξει οι ομάδες σας για να το κλείσω μόλις μπεί και ο Nash να διαλλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οκ Νικο η ομαδα μου.Στοχος τα πλευ οφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω ποιός σκατά με μπέρδεψε και νόμιζα ότι ο West έχει φύγει αλλά να μείνει ο David West 143ο πίκ είναι κάπως! Μάλλον έβλεπα ότι τους έχετε διαλλέξει όλους και δεν περίμενα να είναι παίχτης διαθέσιμος από τόσο ψηλά στη λίστα. Τι να πω. Ίσως ο μοναδικός sleeper της λίγκας λίγο πριν τελειώσουμε το draft. ε, σιγα ρε, δεν εχει επιθετικο ρολο σ'αυτη την ομαδα, τουλ δεν ειχε περσυ 8/11 που έχουν ολοκληρώσει τις επιλογές τους είναι τσεκαρισμένες. Πείτε και οι υπόλοιποι (theok,alexdelpiero,patrick) αν είναι εντάξει οι ομάδες σας για να το κλείσω μόλις μπεί και ο Nash να διαλλέξει. εγω δεν μπορω να μπω, μαλλον θα σου πω το βραδυ, αλλα ετσι κι αλλιως εχω αλλο ενα πικ εγω ειπαμε, εκτος αν γινει μετα, αν ναι, σ' αυτη την περιπτωση θα το κανω μονος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα