Tilemaxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κολλήσαμε λίγο στον Andy; Άντε παιδιά 1μιση πίκ ακόμη έμεινε. Πάμε ένα ντού καλό να τελειώσουμε μέσα στο Σ/Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 σρυ guys ημουν εξω!αν μια μερα δεν παιζει κανενας Pf μου τοτε τι γινεται?μπορεις να το αφησεις κενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κάτσε να ολοκληρωθεί το draft και θα τα καταλάβεις όλα πως γίνονται μόλις δεις πως θα φτιάχνεις την ομάδα σου για τις επόμενες μέρες. Γιαυτό είναι καλό να τελειώσουμε νωρίς για τυχόν απορίες. Τι πίκ ήταν αυτό τώρα; Πως την είδες; Πας να βγάλεις τη σεζόν με δύο PF; Καλά θα περάσουμε.. Τέλλλος.... Ενδεχομένως να συζητήσουμε για κάποιο trade γιατί εγώ θα είμαι λειψός στους κοντούς. Σου αρέσει κανένας δικός μου για τον Tyreke Evans; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κάτσε να ολοκληρωθεί το draft και θα τα καταλάβεις όλα πως γίνονται μόλις δεις πως θα φτιάχνεις την ομάδα σου για τις επόμενες μέρες. Γιαυτό είναι καλό να τελειώσουμε νωρίς για τυχόν απορίες. Τι πίκ ήταν αυτό τώρα; Πως την είδες; Πας να βγάλεις τη σεζόν με δύο PF; Καλά θα περάσουμε.. Τέλλλος.... Ενδεχομένως να συζητήσουμε για κάποιο trade γιατί εγώ θα είμαι λειψός στους κοντούς. Σου αρέσει κανένας δικός μου για τον Tyreke Evans; να κανω το τελευταιο πικ και θα σου πω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Λίγα info για να καταλάβετε τι περίπου παίζει όσοι δεν ξέρετε. Η φώτο είναι από άλλη λίγκα που παίζω και έχει τελειώσει το draft. Μην ρωτήσετε για τους παίχτες, 4 ομάδες παίζουμε όλες και όλες και έγινε αυτόματα το draft και τελείως τυχαία. Εγώ απλά άλλαξα τον Deng με τον Ilyasova και έναν άλλο με τον Igy στο τέλος. Απλά μου έκατσε λίγο καλά! Στο ζουμί.. Πάνω θα σας έχει τις μέρες της εβδομάδας. Θα επιλέγετε ποιά μέρα θέλετε και θα σας δείχνει στο πρώτο κουτάκι ποιοι έχουν αγώνα, που και με ποιόν αντίπαλο. Αν επιλέξετε και το Schedule θα σας δείχνει όλη την εβδομάδα. Από όσους έχετε στις αλλαγές αν κάποιοι παίζουν αγώνα εκείνη την ημέρα πατάτε move (το έχω πατήσει στη φώτο) και σας βγάζει τις διαθέσιμες θέσεις που μπορείτε να τον βάλετε στους βασικούς. Αν έχετε 2 PF που παίζουν εκείνη την μέρα και οι θέσεις που μπορείτε να τους βάλετε είναι λιγότερες, όπως στη φώτο αναγκαστικά ο ένας δεν θα μπεί στους βασικούς. Αν δεν έχετε PG που παίζει εκείνη την μέρα όπως στη φώτο αναγκαστικά η θέση στους βασικούς θα μείνει κενή. Στη δική μας περίπτωση που η λίγκα μας είναι πιο εύκολη (έχουμε θέσεις G, F και Util ) θα πρέπει να κάνετε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ώστε να χωρέσετε περισσότερους στους βασικούς. Παράδειγμα... Έχετε 3 καθαρούς PG, 1 PG/SG, έναν SF, 3 PF/C και 2 C που παίζουν αγώνα μια μέρα... Θα βάλετε τον έναν C στη θέση C... Τον PG/SG στη θέση SG... Tον SF στη θέση SF Τον έναν PG στην θέση PG Τον άλλον PG στη θέση G Τον έναν PF/C στη θέση PF Τον έναν PF/C στη θέση F Και θα μείνουν ένας PG,ένας PF/C και ένας C από τους οποίους θα βάλετε στη θέση Util αυτόν που πιστεύετε ότι θα κάνει καλύτερο σκόρ εκείνη την μέρα. Δύο παίχτες λοιπόν θα μείνουν στον πάγκο αλλά θα παίζετε με φουλ ομάδα εκείνη την μέρα.. Μια μέρα έχετε μόνο 4 PG που παίζουν αγώνα και κανέναν άλλο. Θα βάλετε τον έναν στη θέση PG Toν άλλον στη θέση G Tον άλλον στη θέση Util Ένας θα μείνει στον πάγκο και όλες οι υπόλοιπες θέσεις της βασικής ομάδας θα είναι με παίχτες που δεν θα έχουν πόντους εκείνη τη μέρα. Αφού φτιάξετε την ομάδα για την μέρα/τις μέρες που θέλετε πατάτε Submit για να το σώσει. Χωρίς submit δεν σώζεται τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 3c0r1z τσέκαρε μια την ομάδα σου στο ESPN και πες άμα είναι ΟΚ γιατί τελειώσαμε με εσένα. Να κάνουν και οι υπόλοιποι μετά το τελευταίο τους πίκ το ίδιο και να δώσουν αναφορά μην έχει γίνει κανένα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 οκ είμαι εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μπήκε και ο αχ kosta kosta Koufos. Τέλος και ο Βασίλης. Πείτε όσοι τελειώνετε άμα είναι ΟΚ οι ομάδες σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Κομπλε και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Κοριτσιαααααααα..ο Κωστας..Ψηλος, λυγερος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Andy next! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γελάτε τώρα ελεύθερα αλλά να σας δω όταν φέρνει τις 15άρες στο Fantasy τι θα λέτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τον ηθελα τον Κωστακη Προτεινω ανταλλαγη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 3c0r1z, sentoner, nikos21aek τσεκαρισμένες οι ομάδες τους. Chrisxxx,Basilisc,Andy πείτε και εσείς να τσεκάρουμε. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα