patrickdrd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 οκ ρε, thanks, οπως κ thanks για την δουλεια που ριχνεις τοσες μερες για να στηθει το παιχνιδι για ολους μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδια οχι επειδη τον πηρα εγω αλλα αυτον τον τρισταν Τομπσον τον πιστευω πολυ.Εκτιμω οτι ρισκαρα που τον αφησα τοσο χαμηλα. Επισης και Ασικ ηθελα αλλα μου τον προλαβε ο κυριος Andy. Για τον Ασικ ρωταγα για τους σεντερ που μπορω να εχω εχω στην διαθεση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Tilemaxx next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδια οχι επειδη τον πηρα εγω αλλα αυτον τον τρισταν Τομπσον τον πιστευω πολυ.Εκτιμω οτι ρισκαρα που τον αφησα τοσο χαμηλα. Επισης και Ασικ ηθελα αλλα μου τον προλαβε ο κυριος Andy. Για τον Ασικ ρωταγα για τους σεντερ που μπορω να εχω εχω στην διαθεση μου. http://www.youtube.com/watch?v=PwhV9CJpOiM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Οι προετοιμασία των παιχτών πάει καλά και προμηνύει πολλές 40άρες φέτος! Dwayne Wade σε 23 λεπτά: 21 πόντοι με 9-13 σουτ 3-3 βολές, 1 επιθετικό και 2 αμυντικά ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 0 λάθη. 29 φάντασυ ποντάκια σε 23 λεπτά αγώνα. Not bad! Μόνο μην μας τον γκινιάσει κανένας Andy έχουμε να φοβηθούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 τελευταια αγωνιστικη παιζουμε μαζι..μεχρι τοτεεεεεεεε.... o johnson χθες τραγικος...11 ποντους με 4 στα 14.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Kαι ο Ντερον τραγικος.Αλλα τον εχω συνηθισει.Παντα ετσι ειναι στα φιλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από χρόνο πάντως πιστεύω είμαστε ΟΚ. Συμπληρώσαμε σήμερα 2 βδομάδες και μόλις μπεί ο nash ξεκινάει το 11ο πίκ. Νομίζω για τα δύο τελευταία πίκ δεν θα χρειαστούν πάνω από 4-5 μέρες όσο και αν ξεχαστούμε. 23-24 του μηνός θα έχουμε τελειώσει λογικά και κατά πάσα πιθανότητα και πιο νωρίς. Μια χαρά βγήκε και είχαμε και όλο μας το χρόνο να ψάξουμε παίχτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μεχρι 12 θα κανουμε οπως περσι ή θα παρουμε και αλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 12 δεν είπαμε; Πέρυσι παίζαμε με 15 παίχτες,10 βασικούς,10 αλλαγές/βδομάδα φέτος λίγο πιο δύσκολο 12 παίχτες,8 βασικοί,7 αλλαγές/βδομάδα και μπήκε και μια θέση IR για τραυματία που δεν πιάνει χώρο στο ρόστερ. Kαι ο Νοβίτσκι έξω για 4-6 βδομάδες. Μετά από δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των διοργανωτών, με ψήφους 1 υπέρ και 0 κατά αποφασίσαμε να γίνει εξαίρεση και για αυτόν στον κανόνα του IR. Αποφασίσαμε επίσης την αναδιάρθρωση του κανόνα για να μην χρειαστεί να ξανακάνουμε εξαιρέσεις. 1. Για να μπεί ο παίχτης στη θέση IR θα πρέπει να έχει παίξει με την ομάδα μας τουλάχιστον έναν αγώνα. Εξαιρούνται οι παίχτες του 1ου,2ου,3ου,4ου και 5ου μας pick (βασική μας 5άδα κατά κάποιο τρόπο) που μπορούν να μπουν και χωρίς να έχουν παίξει αγώνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοκρατικα αποφασιζεις προεδρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάντα δημοκρατικά! Μια ανασκόπηση μέχρι στιγμής: nash-gf PG:Jrue Holiday,Jerryd Bayless SG:Monta Ellis,Ben Gordon SF:Lebron James,Paul George PF:Amare Stoudemire,Danilo Gallinari,Lamar Odom C:Andrea Bargnani,Andrew Bogut anubis13 PG:Tony Parker,Kemba Walker SG:Stephen Curry,George Hill SF:Kevin Durant,Alonzo Gee PF:Kris Humphries,Tim Duncan,Drew Gooden,David West C:Marc Gasol,JaVale McGee theok2005 PG:Chris Paul,Steve Nash SG:Eric Gordon,Klay Thompson SF:Danny Granger,Wesley Matthews,Harrison Barnes PF:Dirk Nowitzki,Kenneth Faried C:Pau Gasol,Brandon Bass,Samuel Dalembert patrickdrd PG:Goran Dragic,Ramon Sessions SG:James Harden,Arron Afflalo SF:Nicolas Batum,J.R. Smith,Jeff Green PF:Kevin Love,J.J. Hickson,Glen Davis C:Roy Hibbert,Chris Kaman Tilemaxx PG:Kyle Lowry,Luke Ridnour SG:Kobe Bryant,Brandon Roy,DeMar DeRozan SF:Paul Pierce,Gerald Wallace,Caron Butler PF:David Lee,Andray Blatche C:Dwight Howard,Emeka Okafor alexdelpiero PG:Deron Williams,Mo Williams SG:Kevin Martin,Landry Fields,Jordan Crawford SF:Andre Iguadala,Michael Beasley PF:Chris Bosh,Carlos Boozer,Tristan Thompson C:Greg Monroe,Joakim Noah nikos21aek PG:Ty Lawson,Jeremy Lin SG:Dwyane Wade,Trevor Ariza SF:Ersan Ilyasova,Evan Turner PF:Zach Randolph,Andre Drummond,Nikola Vucevic C:Andrew Bynum,Νene,DeAndre Jordan Andy PG:Mike Conley,Damian Lillard SG:Joe Johnson,Dion Waiters,Courtney Lee SF:Tyreke Evans,Gordon Hayward PF:LaMarcus Aldridge,Carl Landry C:Al Jefferson,Nikola Pekovic,Omer Asik Chrisxxx PG:Brandon Jennings,Jeff Teague,Jameer Nelson SG:Kawhi Leonard SF:Rudy Gay,Shawn Marion PF:Blake Griffin,Luis Scola,Donatas Motiejunas,Tiago Splitter C:Tyson Chandler,Marcin Gortat Basilisc PG:Kyrie Irving,John Wall,Isaiah Thomas SG:Manu Ginobili,Brandon Knight SF:Luol Deng,Jared Dudley PF:DeMarkus Cousins,Kevin Garnett,Kosta Koufos C:Al Horford,Jonas Valanciunas sentoner PG:Rajon Rondo,Darren Collison,Greivis Vasquez SG:Lou Williams,O.J. Mayo SF:Carmelo Anthony,Thaddeus Young PF:Anthony Davis,Ryan Anderson C:Brook Lopez,Derrick Favors,Spencer Hawes 3c0r1z PG:Russell Westbrook,Raymond Felton,Jose Juan Barea SG:Marcus Thornton,Rodney Stuckey SF:Josh Smith,Michael Kidd-Gilchrist PF:Paul Millsap,Andrei Kirilenko,Elton Brand C:Serge Ibaka,Anderson Varejao Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2012 από nikos21aek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Για τους ήδη τραυματίες δηλαδή δε βάζουμε IR. Αυτούς τους ξέρουμε από την αρχή ότι είναι τραυματίες και γιαυτό και δεν τους έχει πάρει κανένας. 1)Ένας παίχτης για να μπει στην θέση IR μας θα πρέπει να έχει παίξει 1 τουλάχιστον παιχνίδι με την ομάδα μας. Ο κανόνας αυτός μπαίνει για να γίνει χρήση της θέσης IR που όντως είναι πολύ χρήσιμη χωρίς όμως κάποιος να επωφεληθεί από αυτή την θέση. Όποιος αποφασίσει να πάρει παίχτη τραυματία στην ομάδα του θα πληρώσει και το κόστος του να είναι με έναν παίχτη λιγότερο. Αλλαγή του κανόνα για τη θέση ΙR. 1. Για να μπεί ο παίχτης στη θέση IR θα πρέπει να έχει παίξει με την ομάδα μας τουλάχιστον έναν αγώνα. Εξαιρούνται οι παίχτες του πρώτου μας pick που μπορούν να μπούν και χωρίς να έχουν παίξει αγώνα. Αποφασίσαμε επίσης την αναδιάρθρωση του κανόνα για να μην χρειαστεί να ξανακάνουμε εξαιρέσεις. 1. Για να μπεί ο παίχτης στη θέση IR θα πρέπει να έχει παίξει με την ομάδα μας τουλάχιστον έναν αγώνα. Εξαιρούνται οι παίχτες του 1ου,2ου,3ου,4ου και 5ου μας pick (βασική μας 5άδα κατά κάποιο τρόπο) που μπορούν να μπουν και χωρίς να έχουν παίξει αγώνα. Καλά μιλάμε έχω δακρύσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Νίκο βγάλτο καλύτερα αυτό το IR, αχταρμάς έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εγώ φταίω που από την ντόπα την πολλή σπάνε χέρια πόδια λες και είναι από γυαλί; Νίκο βγάλτο καλύτερα αυτό το IR, αχταρμάς έχει γίνει. Δεν βγαίνει τίποτα. Ρώτα και αυτούς που θα παίζουν χωρίς τους τόπ παίχτες τους για δύο μήνες άμα τους φαίνεται αχταρμάς. Πρέπει να προστατευτούν οι επιλογές του ντράφτ. Απλά είναι καινούριο κόλπο έπρεπε κάπως να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να είναι χρήσιμο μόνο και να μην χρησιμοποιείται για να αποκτήσουν προβάδισμα κάποιες ομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα