Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3c0r1z το ξέρεις ότι ο Ρούμπιο είναι έξω με χιαστούς και γυρίζει Ιανουάριο έτσι; Μην επιλέξει ο επόμενος αν δεν απαντήσει ο 3c0r1z ότι είναι σίγουρος για την επιλογή του.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Andy και nikos21aek εξαντλήσαμε τους C που μπορούμε να πάρουμε 3/3. Tilemaxxx,Chrisxxx,patrickdrd,anubis,alexdelpiero είναι 2/3 μέχρι στιγμής. Οι υπόλοιποι έχουν ακόμη..

O sentoner τον τσίμπησε τον Favors και δεν πήρα και χαμπάρι... :( Μεγάλη ευκαιρία να ανταλλάξουν τον Millsap φέτος οι Jazz να ενισχύσουν σε άλλη θέση που πονάν και να παίξει ο Favors. Αν του κάτσει....θα μας γλεντήσει. Πολύ καλή ομάδα sentoner και από το 11ο πίκ κιόλας.

o jefferson ειναι και pf νομιζω!!οχι οτι σκοπευω να παρω αλλον αλλα λεμε..

και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου!!ηθελα και τον turner βεβαια αλλα με προλαβες..

Μην νομίζεις. Τα περνάω τώρα στο ESPN και μου το έβγαλε ότι είσαι 3/3. Σε 2 λεπτά μπες και δες την ομάδα σου. Λέει τις θέσεις τους σε όλους.

νικο το σινιαρες ρε με τον κεβιν;

δεν μ'αφηνει να τον βαλω ρε, δες τι μου βγαζει οταν παω στο manage ir:

There are currently no players eligible for the IR on your roster

Αφού δεν έχεις παίχτες ακόμη. Κάτσε να τελειώσει το draft. Υποτίθετε ότι εγώ περνάω τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή(εδώ και πόσες μέρες) Το κάνω έτσι γιατί θα ήθελε πολυ ώρα να το έκανα όλους μαζί στο τέλος. Μόλις πατήσω save draft results λογικά θα μπαίνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...