Andy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ελα διαλλεξα αλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σκέφτομαι να αφήσω ανοιχτώ τον υπολογιστή όλη νύχτα να φαίνεται ότι είμαι μέσα και να περιμένετε να διαλέξω αλλά ο Chrisxxx δεν βλέπω να διαλέγει σήμερα και δεν θα έχει πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ναι ρε, το γραψε: Και εγω ειμαι πιεσμενος αυτο το τριημερο, ιντερνετ εχω στο κιν αλλά μονο το βραδυ μπορω να ασχοληθω.. Αυριο βραδυ ή απογευματακι θα μπορω να επιλέξω. ειναι κ απενεργοποιημενος, οποτε πακετο φαγαμε, για αυριο απογευμα/βραδυ η συνεχεια δεν πειραζει, καλα νομιζω παμε, κοντευουμε, ελα να αρχιζει το ματςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μια ανασκόπηση μέχρι στιγμής: nash-gf PG:Jrue Holiday,Jerryd Bayless SG:Monta Ellis,Ben Gordon SF:Lebron James,Paul George PF:Amare Stoudemire,Danilo Gallinari,Lamar Odom C:Andrea Bargnani,Andrew Bogut anubis13 PG:Tony Parker,Kemba Walker SG:Stephen Curry,George Hill SF:Kevin Durant PF:Kris Humphries,Tim Duncan,Drew Gooden C:Marc Gasol,JaVale McGee theok2005 PG:Chris Paul,Steve Nash SG:Eric Gordon,Klay Thompson SF:Danny Granger,Wesley Matthews PF:Dirk Nowitzki,Kenneth Faried C:Pau Gasol,Brandon Bass patrickdrd PG:Goran Dragic,Ramon Sessions SG:James Harden,Arron Afflalo SF:Nicolas Batum PF:Kevin Love,J.J. Hickson,Glen Davis C:Roy Hibbert,Chris Kaman Tilemaxx PG:Kyle Lowry SG:Kobe Bryant,Brandon Roy,DeMar DeRozan SF:Paul Pierce,Gerald Wallace PF:David Lee,Andray Blatche C:Dwight Howard,Emeka Okafor alexdelpiero PG:Deron Williams,Mo Williams SG:Kevin Martin SF:Andre Iguadala,Michael Beasley PF:Chris Bosh,Carlos Boozer,Tristan Thompson C:Greg Monroe,Joakim Noah nikos21aek PG:Ty Lawson,Jeremy Lin SG:Dwyane Wade SF:Ersan Ilyasova,Evan Turner PF:Zach Randolph,Andre Drummond C:Andrew Bynum,Νene,DeAndre Jordan Andy PG:Mike Conley,Damian Lillard SG:Joe Johnson,Dion Waiters SF:Tyreke Evans,Gordon Hayward PF:LaMarcus Aldridge C:Al Jefferson,Nikola Pekovic,Omer Asik Chrisxxx PG:Brandon Jennings,Jeff Teague,Jameer Nelson SG:Kawhi Leonard SF:Rudy Gay,Shawn Marion PF:Blake Griffin,Luis Scola C:Tyson Chandler,Marcin Gortat Basilisc PG:Kyrie Irving,John Wall,Isaiah Thomas SG:Manu Ginobili,Brandon Knight SF:Luol Deng,Jared Dudley PF:DeMarkus Cousins,Kevin Garnett C:Al Horford sentoner PG:Rajon Rondo,Darren Collison SG:Lou Williams,O.J. Mayo SF:Carmelo Anthony,Thaddeus Young PF:Anthony Davis,Ryan Anderson C:Brook Lopez,Derrick Favors 3c0r1z PG:Russell Westbrook,Raymond Felton SG:Marcus Thornton,Rodney Stuckey SF:Josh Smith,Michael Kidd-Gilchrist PF:Paul Millsap,Andrei Kirilenko C:Serge Ibaka,Anderson Varejao Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2012 από nikos21aek 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 αντε ρε chrisssssssssssssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 άντε ρε basiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisc ουπς λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τον ηπια: Wolves' Love to miss 6-8 weeks with broken hand MINNEAPOLIS (AP) -- Minnesota Timberwolves star Kevin Love will miss the next six to eight weeks after breaking his right hand in a workout on Wednesday. The team made the announcement after practice, saying Love broke the third and fourth metacarpals on his shooting hand during a morning workout. It's a crushing blow to the Timberwolves, who already will be without star point guard Ricky Rubio for at least the first six weeks while he recovers from a torn ACL in his left knee. Love is a two-time All-Star who led the team in scoring and rebounding last season. He also played a key role in Team USA's march to the gold medal in the London Olympics. http://www.nba.com/2012/news/10/17/timberwolves-kevin-love-broken-hand.ap/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ακούσηκαν οι κατάρες του Andy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 μην γελας καθολου γιατι εχω κατι νευρα που ισα που κοπαναω διαγραφη την ομαδα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αλλαγή του κανόνα για τη θέση ΙR. 1. Για να μπεί ο παίχτης στη θέση IR θα πρέπει να έχει παίξει με την ομάδα μας τουλάχιστον έναν αγώνα. Εξαιρούνται οι παίχτες του πρώτου μας pick που μπορούν να μπούν και χωρίς να έχουν παίξει αγώνα. Ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η λίγκα για την περίπτωσή σου. Θα αναπληρώσει πιστεύω ο Glen Davis που μου πήρες μέσα από τα χέρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 επειδη εχω χασει επεισοδια τελικα τι γινεται με τους σεντερ?2 η 3 καθαρους σεντερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 3 αν και δεν παίζει να το περάσει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 οχι ρε φιλε..τραυματιστηκε ο love.. περα απο την πλακα και χωρις να αλλαζες το ir νικο δεν νομιζω να τον αφηνε free agent! εντωμεταξυ οι τιμπεργουλβς τι γκαντεμοσαυρες που ειναι?μια ο ρουμπιο μια ο λοβ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 E δεν θα τον άφηνε αλλά είναι μλκία να ξεκινήσει με 11 παίχτες και χωρίς τον καλύτερό του παίχτη κιόλας. Και δεν είναι όποιος και όποιος. 35 πόντους φάντασυ μέσο όρο κάνει. Όσο κάνει αυτός μόνος του κάνουν 2 παίχτες 3ου και 4ου πίκ μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ε και τωρα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες..με το τουφεκι εχω βγει και ψαχνω εναν pf ακομα αλλα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα