nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Προκαλείς κιόλας. Δεν φτάνει που μου τον πήρες μέσα από τα χέρια. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα τον πάρω και τον βλέπω ακριβώς ένα πικ πριν διαλλέξω από άτομο με τον Σπανούλη avatar. Δεν πειράζει. Και ο nene φέτος θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στους wizzards. (Ελπίζουμε ) A ρε Βασίιιιιλη! Κάθε φορά που έρχεται η σειρά σου παρακαλάω να μην αργήσουμε πάνω από μέρα! Κοίταγε λίγο μην τυχόν είναι η σειρά σου λίγο πριν βγείς από το insomnia μπας και τελειώσουμε κάποια στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αλλαξα αβαταρ για να μην εχετε να λετε!! :P ποιος νενε ρε???????????double double σε καθε ματς θα εχει ο νικολας!! ελπιζουμε και σε ενα διαστρεμματακι του kevin love την πρωτη βδομαδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έβαλα μια θέση IR (Injured Reserve) από τώρα. Η οποία είναι μια 13η θέση στο ρόστερ μας στην οποία μπορούμε να "παρκάρουμε" έναν τραυματία παίχτη μας αντί να τον αφήσουμε ελεύθερο. Και επειδή ήμουν αρνητικός στο να μπεί θέση IR αλλά αφού δεν μεγαλώνει το ρόστερ ας βάλουμε μία χρήσιμη είναι... Βάζω λίγους κανόνες. Οι κανόνες είναι ο εξής ένας : 1)Ένας παίχτης για να μπει στην θέση IR μας θα πρέπει να έχει παίξει 1 τουλάχιστον παιχνίδι με την ομάδα μας. Παραδείγματα: Τώρα που αρχίζει το πρωτάθλημα όλοι μας οι παίχτες έχουν παίξει 0 αγώνες με την ομάδα μας. Δεν μπορούμε να βάλουμε κανέναν από τους αρχικούς μας παίχτες στη θέση IR. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ένας παίχτης μας είναι ήδη τραυματίας από την αρχή και δεν παίζει κανέναν αγώνα (0 αγώνες με την ομάδα μας). Αυτός ο παίχτης δεν μπορεί να μπεί στη θέση IR. Ένας παίχτης μας παίζει 1 (ΕΝΑΝ) αγώνα και τραυματίζεται. Αυτόν μπορούμε να τον βάλουμε στη θέση IR. Μαθαίνουμε ότι από βδομάδα σε βδομάδα επιστρέφει ο Derrick Rose/Rubio/Shumpert κτλ κτλ..Αν τον πάρει όποιος τον πάρει μέχρι να παίξει έναν αγώνα με την ομάδα μας δεν μπορεί να μπεί στη θέση IR δηλαδή θα τρώει μια θέση από τις 12 της ομάδας μας αν κάποιος επιλέξει να τον προλάβει και να τον πάρει 1-2-3-4 βδομάδες πριν επιστρέψει.. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ένας παίχτης μιας ομάδας τραυματίζεται και ο ιδιοκτήτης του επειδή έχει άλλον καλύτερο στο IR αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο για τους δικούς του λόγους. Αν αυτόν τον παίχτη τον πάρει άλλη ομάδα ΔΕΝ μπορεί να τον βάλει στη θέση IR γιατί δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα του 1 αγώνα. Ο κανόνας αυτός μπαίνει για να γίνει χρήση της θέσης IR που όντως είναι πολύ χρήσιμη χωρίς όμως κάποιος να επωφεληθεί από αυτή την θέση. Όποιος αποφασίσει να πάρει παίχτη τραυματία στην ομάδα του θα πληρώσει και το κόστος του να είναι με έναν παίχτη λιγότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ε βέβαια μονό για εμένα έχετε να λέτε. Το ότι το Σάββατο ήμουν μέχρι τις 5 μέσα και ταυτόχρονα έβλεπα Βοστόνη - Νέα Υόρκη preseson για να τσεκάρω κάνα παίχτη αλλά κανένας δεν διάλεγε δεν το λέει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν τα λέμε δεν τα γράφουμε και αναγκάζεσαι να τα λες εσύ. Έλα ρε πλάκα κάνω. Ξεκίνησα να βάζω και τους παίχτες στις ομάδες σας. Τσεκάρτε μην έχω κάνει κανένα λάθος. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τις 26-27 του μηνός γιατί 30 ξεκινάει το NBA να έχουμε και λίγες μέρες να λύσουμε τυχόν απορίες για όσους παίζουν πρώτη φορά. Chris3x next! Ο Andy να ετοιμάζεται. Και οι δυο πολύ προσεκτικοί τι θα διαλλέξουν γιατί άμα μου ξαναπάρουν παίχτη στο νήμα θα τσατιστώ. Edit: Andy next. (Πρόσεξε τι θα πάρεις. Μόνο αυτό σου λέω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ρε εντωμεταξυ πηγα να δω την ομαδα μου κ μου βγαζε την περσινη, φυσιολογικο ειναι αυτο; ελπιζουμε και σε ενα διαστρεμματακι του kevin love την πρωτη βδομαδα.. τπτ αλλο; μπα που να φας την γλωσσα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό. Χθές τους έβαλα τους παίχτες. Αν πήγες πριν από χθες είναι λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ναι, μαλλον πριν απο χθες ηταν, εντωμεταξυ δεν καταλαβα, απαντησες στο αλλο; να συμμαζεψουμε δλδ το θεμα με τις αλλαγες λιγο; δλδ, ποσες αλλαγες δικαιουμαστε αναμεσα στις αγωνιστικες κ στην διαρκεια της εβδομαδας; το τελευταιο οκ, ειναι 7 καταλαβα, και το πρωτο 7 ειναι; δλδ οπως κ να χει εχουμε 7 αλλαγες σε μια εβδομαδα; και τελος, αν μπορουμε αυτες τις αλλαγες να τις κανουμε σε μια ημερα ολες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Όπως πέρυσι ρε. Ναι μπορείς να τις κάνεις όποτε θέλεις. Πηγαίνει 1 αλλαγή για κάθε μέρα. Δηλαδή άμα η αγωνιστική έχει 6 μέρες θα έχεις 6 αλλαγές για εκείνη τη βδομάδα τις οποίες τις κάνεις όποτε θέλεις. Στα πλέι οφ που θα είναι 14 μέρες η κάθε αγωνιστική θα έχεις 14 αλλαγές για όλη την αγωνιστική που και αυτές τις κάνεις όποτε θέλεις. Απλά πέρυσι το είχαμε 10 αλλαγές ανά 7 ημέρες. Τώρα είναι 7 αλλαγές ανά 7 ημέρες. Όσο το έχει από τη μάνα τουυ το ESPN δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ναι ρε, μια χαρα ειναι, και 10 πολλες ηταν, συνηθως περισσευαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγω ειμαι κατα των πολλών αλλαγων γιατι καπου χανεται το νοημα του να φτιαχνεις ομαδα μετα την 8-9η επιλογη και μετα. Θα προτιμουσα να ειναι ακομα λιγοτερες απο 7, 3 ή 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 νικο,σε βρηκα?? αυτον ηθελα ρεεεεεεε!!!αλλα δεν μπορουσα να τον παρω!εχω ηδη 3 σεντερ! οταν ειναι pf/c μετραει για center ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μετά την απομάκρυνση από το ταμείον ούδέν λάθος αναγνωρίζεται πρώτον και δεύτερον έτσι και μου έπαιρνες δεύτερο παίχτη στο νήμα θα έσπαγα τον υπολογιστή. Τρίτον μπήκα δευτερόλεπτα αφού πόσταρες και και έγραψα το όνομα μόλις είδα τον δικό σου απλά μου πήρε κάποια λεπτά να βάλω τις σάλτσες. Και τέταρτον δεν είναι ούτε καν C, σκέτο PF είναι, αλλού αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Οχι βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 τον ειχα δει με τους μπακς και μου αρεσε ρε!!αλλα νομιζα οτι επαιζε C και οχι μονο pf..δεν πειραζει καλυτερα που τον πηρες εσυ. μην πανε ολοι οι καλοι παιχτες στο φαβορι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα