nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω εγώ από το επόμενο πικ το θεωρώ πολύ δύσκολο να βρω παίχτη. Στα 10-11-12 pick θα γίνει ακατόρθωτη η υπόθεση. Τουλάχιστον ας κάτσουμε τότε μια δυό ώρες ο καθένας να ψάχνει αλλά να ξεμπερδέψουμε. Μην ψάχνουμε τρεις φορές έτσι. Μια ανασκόπηση μέχρι στιγμής: nash-gf PG:Jrue Holiday SG:Monta Ellis,Paul George,Ben Gordon SF:Lebron James,Danilo Gallinari PF:Amare Stoudemire C:Andrea Bargnani,Andrew Bogut anubis13 PG:Tony Parker,Kemba Walker SG:Stephen Curry SF:Kevin Durant PF:Kris Humphries,Drew Gooden C:Marc Gasol,Tim Duncan,JaVale McGee theok2005 PG:Chris Paul,Steve Nash SG:Eric Gordon,Wesley Matthews,Klay Thompson SF:Danny Granger PF:Dirk Nowitzki,Kenneth Faried C:Pau Gasol patrickdrd PG:Goran Dragic SG:James Harden,Arron Afflalo SF:Nicolas Batum PF:Kevin Love,J.J. Hickson,Glen Davis C:Roy Hibbert,Chris Kaman Tilemaxx PG:Kyle Lowry SG:Kobe Bryant,Brandon Roy SF:Paul Pierce,Gerald Wallace PF:David Lee,Andray Blatche C:Dwight Howard,Emeka Okafor alexdelpiero PG:Deron Williams,Mo Williams SG:Kevin Martin SF:Andre Iguadala,Michael Beasley PF:Chris Bosh,Carlos Boozer C:Greg Monroe,Joakim Noah nikos21aek PG:Ty Lawson,Jeremy Lin SG:Dwyane Wade SF:Ersan Ilyasova,Evan Turner PF:Zach Randolph,Andre Drummond C:Andrew Bynum,Νene Andy PG:Mike Conley,Damian Lillard SG:Joe Johnson,Gordon Hayward,Dion Waiters SF:Tyreke Evans PF:LaMarcus Aldridge C:Al Jefferson,Nikola Pekovic Chrisxxx PG:Brandon Jennings,Jeff Teague SG:Kawhi Leonard SF:Rudy Gay PF:Blake Griffin,Luis Scola C:Tyson Chandler,Marcin Gortat Basilisc PG:Kyrie Irving,John Wall SG:Manu Ginobili,Brandon Knight SF:Luol Deng PF:DeMarkus Cousins,Kevin Garnett C:Al Horford sentoner PG:Rajon Rondo SG:Lou Williams,O.J. Mayo SF:Carmelo Anthony PF:Anthony Davis,Ryan Anderson C:Brook Lopez,Derrick Favors 3c0r1z PG:Russell Westbrook SG:Marcus Thornton,Rodney Stuckey SF:Josh Smith,Michael Kidd-Gilchrist PF:Paul Millsap C:Serge Ibaka,Anderson Varejao Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από nikos21aek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω για το φανταζι αλλα η ομαδα του Basilisc θα ηταν απο τις πολύ αγαπημενες μου με Irving και Cousins! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ αν κατάφερνα να πάρω όσο πιο πολλούς παίχτες από αυτούς θα ήμουν ευχαριστημένος. 3/10 not bad και έχασα και κάποιους στο νήμα που πίστευα θα τους πάρω (τους πήρε ο προηγούμενος ακριβώς) PG:Irving,Lowry SG:Wade,Lawson SF:Durant,Josh Smith PF:Cousins,Ilyasova C:Monroe,Pekovic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω Φαριντ γουσταρα τρελλα αλλα μου τον φαγανε.Επισης εφαγα χτυπημα με τον Βαρεχαο και με τον Λι.Οπως και με Ζακ Ραντολφ. Ντερον,Μονροε,Ιγκυ,Νοα τους ειχα σημαδεψεις απο πριν.μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το ντραφτ και θα ειμαι ακομα πιο πολυ αν παρω τους 2 που εχω αποφασισει στους δυο επομενους γυρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Να σας πω την αλήθεια επειδή δεν είχα καταλάβει ότι γυρνάει ανάποδα η σειρά μόνο Kyriediculous είχα σημαδέψει. Μετά που ξαναήρθε η σειρά μου και πήρα χαμπάρι τι γινόταν ήταν εύκολη η επιλογή. Επίσης όποτε αποφάσισα να σημαδέψω Davis, Varejao και Pekovic πήρα τα τέτοια μου, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Όταν έρθει η σειρά βλέπουμε. Θα περιμένετε πολύ ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για να πω την αλήθεια αυτοί ήταν οι αγαπημένοι μου. Υπήρχαν και πάρα πολλοί άλλοι που δεν θα με χαλούσαν καθόλου αλλά τους προλάβανε. Ειδικά στο πικ που πήρα τον Nene μπήκα είδα τα προηγούμενα και με έπιασε νταμπλάς. Παίζει από τους 5 που είχα στο μάτι σε 6 πίκ να τους πήραν και τους 5. Και τον Roy είχα για τώρα και τον πήρε ο Τηλέμαχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Tελικα ειναι σιγουρο οτι στους τελευταιους γυρους θα διαλεγουμε απο 3 πικ μαζι?Οτι θελετε εγω δεν εχω προβλημα.Να το πουμε τωρα ομως αμα ειναι να ξερω να κανω τον προγραμματισμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ε κάτσε να φτάσουμε εκεί και βλέπουμε. Τι προγραμματισμό να κάνεις δηλαδή; Πιστεύεις ότι θα υπάρχουν παίχτες τότε που θα έχεις σταμπάρει από τώρα; Κόλλησε το θέμα με τον andy και είναι μεταξύ δύο παιχτών. Που να είχε πιο πολλούς στο μυαλό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) σρυ ρε!!!τωρα γυρισα..Lillard λοιπον,και απο αυτα που ειδα και διαβασα περιμενω παρα πολλα.. http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id/50302/a-field-guide-to-flopping Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2012 από Andy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 με βιασε με τα picks του ο 3c0r1z :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Με τον Ersan Ilyasova να πατάει το γκάζι στην τρίτη περίοδο και να διαλύει την άμυνα των Pistons, οι Bucks πήραν μια εύκολη νίκη (108-91) απέναντι στην ομάδα του Detroit. Ο Τούρκος forward που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Milwaukee, τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα,6/6 βολές), 7 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 2 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Μόνο που από αυτούς τους 22 πόντους, οι 18 ήρθαν σε λίγα λεπτά του τρίτου δωδεκαλέπτου και μάλιστα με 7/7 προσπάθειες! Ο Ilyasova μετέτρεψε το +11 (60-49) στο +21 (84-63) και το πάρτυ τελείωσε. Αυτό μεταφράζεται σε 34 φαντασι πόντους σε 22 λεπτά!!!! Έτσι παιχταρά να παίζεις και στην κανονική διάρκεια για όσους σε πίστεψαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Με τον Ersan Ilyasova να πατάει το γκάζι στην τρίτη περίοδο και να διαλύει την άμυνα των Pistons, οι Bucks πήραν μια εύκολη νίκη (108-91) απέναντι στην ομάδα του Detroit. Ο Τούρκος forward που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Milwaukee, τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα,6/6 βολές), 7 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 2 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Μόνο που από αυτούς τους 22 πόντους, οι 18 ήρθαν σε λίγα λεπτά του τρίτου δωδεκαλέπτου και μάλιστα με 7/7 προσπάθειες! Ο Ilyasova μετέτρεψε το +11 (60-49) στο +21 (84-63) και το πάρτυ τελείωσε. Αυτό μεταφράζεται σε 34 φαντασι πόντους σε 22 λεπτά!!!! Έτσι παιχταρά να παίζεις και στην κανονική διάρκεια για όσους σε πίστεψαν!!! κατσε να πετυχει τον νικολα τον πεκοβιτς μπροστα του και απο ελαφι θα γινει γατακι ο ilyasova! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν μασάμε από τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κατσε να πετυχει τον νικολα τον πεκοβιτς μπροστα του και απο ελαφι θα γινει γατακι ο ilyasova! Σου χρωσταω για το νικολα..Ακου γαυρος και να παρει τον πεκοβιτς..Ντροπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Σου χρωσταω για το νικολα..Ακου γαυρος και να παρει τον πεκοβιτς..Ντροπη! η ποιοτητα φαινεται ανεξαρτητου ομαδας!!!!εχει σφιξει πολυ ο τυπος..τον εβλεπα χθες με τους μπουλς και εαν και ηταν σκουριασμενος εβαλε 16 ποντους και πηρε 17 ριμπαουντ!!μακαρι να συνεχισει ετσι την χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα