Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω εγώ από το επόμενο πικ το θεωρώ πολύ δύσκολο να βρω παίχτη. Στα 10-11-12 pick θα γίνει ακατόρθωτη η υπόθεση. Τουλάχιστον ας κάτσουμε τότε μια δυό ώρες ο καθένας να ψάχνει αλλά να ξεμπερδέψουμε. Μην ψάχνουμε τρεις φορές έτσι.

Μια ανασκόπηση μέχρι στιγμής:

nash-gf

PG:Jrue Holiday

SG:Monta Ellis,Paul George,Ben Gordon

SF:Lebron James,Danilo Gallinari

PF:Amare Stoudemire

C:Andrea Bargnani,Andrew Bogut

anubis13

PG:Tony Parker,Kemba Walker

SG:Stephen Curry

SF:Kevin Durant

PF:Kris Humphries,Drew Gooden

C:Marc Gasol,Tim Duncan,JaVale McGee

theok2005

PG:Chris Paul,Steve Nash

SG:Eric Gordon,Wesley Matthews,Klay Thompson

SF:Danny Granger

PF:Dirk Nowitzki,Kenneth Faried

C:Pau Gasol

patrickdrd

PG:Goran Dragic

SG:James Harden,Arron Afflalo

SF:Nicolas Batum

PF:Kevin Love,J.J. Hickson,Glen Davis

C:Roy Hibbert,Chris Kaman

Tilemaxx

PG:Kyle Lowry

SG:Kobe Bryant,Brandon Roy

SF:Paul Pierce,Gerald Wallace

PF:David Lee,Andray Blatche

C:Dwight Howard,Emeka Okafor

alexdelpiero

PG:Deron Williams,Mo Williams

SG:Kevin Martin

SF:Andre Iguadala,Michael Beasley

PF:Chris Bosh,Carlos Boozer

C:Greg Monroe,Joakim Noah

nikos21aek

PG:Ty Lawson,Jeremy Lin

SG:Dwyane Wade

SF:Ersan Ilyasova,Evan Turner

PF:Zach Randolph,Andre Drummond

C:Andrew Bynum,Νene

Andy

PG:Mike Conley,Damian Lillard

SG:Joe Johnson,Gordon Hayward,Dion Waiters

SF:Tyreke Evans

PF:LaMarcus Aldridge

C:Al Jefferson,Nikola Pekovic

Chrisxxx

PG:Brandon Jennings,Jeff Teague

SG:Kawhi Leonard

SF:Rudy Gay

PF:Blake Griffin,Luis Scola

C:Tyson Chandler,Marcin Gortat

Basilisc

PG:Kyrie Irving,John Wall

SG:Manu Ginobili,Brandon Knight

SF:Luol Deng

PF:DeMarkus Cousins,Kevin Garnett

C:Al Horford

sentoner

PG:Rajon Rondo

SG:Lou Williams,O.J. Mayo

SF:Carmelo Anthony

PF:Anthony Davis,Ryan Anderson

C:Brook Lopez,Derrick Favors

3c0r1z

PG:Russell Westbrook

SG:Marcus Thornton,Rodney Stuckey

SF:Josh Smith,Michael Kidd-Gilchrist

PF:Paul Millsap

C:Serge Ibaka,Anderson Varejao

Επεξ/σία από nikos21aek
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ αν κατάφερνα να πάρω όσο πιο πολλούς παίχτες από αυτούς θα ήμουν ευχαριστημένος. 3/10 not bad και έχασα και κάποιους στο νήμα που πίστευα θα τους πάρω (τους πήρε ο προηγούμενος ακριβώς)

PG:Irving,Lowry

SG:Wade,Lawson

SF:Durant,Josh Smith

PF:Cousins,Ilyasova

C:Monroe,Pekovic

Εγω Φαριντ γουσταρα τρελλα αλλα μου τον φαγανε.Επισης εφαγα χτυπημα με τον Βαρεχαο και με τον Λι.Οπως και με Ζακ Ραντολφ.

Ντερον,Μονροε,Ιγκυ,Νοα τους ειχα σημαδεψεις απο πριν.μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το ντραφτ και θα ειμαι ακομα πιο πολυ αν παρω τους 2 που εχω αποφασισει στους δυο επομενους γυρους.

Να σας πω την αλήθεια επειδή δεν είχα καταλάβει ότι γυρνάει ανάποδα η σειρά μόνο Kyriediculous είχα σημαδέψει.

Μετά που ξαναήρθε η σειρά μου και πήρα χαμπάρι τι γινόταν ήταν εύκολη η επιλογή.

Επίσης όποτε αποφάσισα να σημαδέψω Davis, Varejao και Pekovic πήρα τα τέτοια μου, οπότε έπαψα να ασχολούμαι.

Όταν έρθει η σειρά βλέπουμε.

Θα περιμένετε πολύ ώρα. :lol:

• Like 1

Για να πω την αλήθεια αυτοί ήταν οι αγαπημένοι μου. Υπήρχαν και πάρα πολλοί άλλοι που δεν θα με χαλούσαν καθόλου αλλά τους προλάβανε. Ειδικά στο πικ που πήρα τον Nene μπήκα είδα τα προηγούμενα και με έπιασε νταμπλάς. Παίζει από τους 5 που είχα στο μάτι σε 6 πίκ να τους πήραν και τους 5. Και τον Roy είχα για τώρα και τον πήρε ο Τηλέμαχος. :D

Tελικα ειναι σιγουρο οτι στους τελευταιους γυρους θα διαλεγουμε απο 3 πικ μαζι?Οτι θελετε εγω δεν εχω προβλημα.Να το πουμε τωρα ομως αμα ειναι να ξερω να κανω τον προγραμματισμο μου. ;)

Ε κάτσε να φτάσουμε εκεί και βλέπουμε. Τι προγραμματισμό να κάνεις δηλαδή; Πιστεύεις ότι θα υπάρχουν παίχτες τότε που θα έχεις σταμπάρει από τώρα;

Κόλλησε το θέμα με τον andy και είναι μεταξύ δύο παιχτών. Που να είχε πιο πολλούς στο μυαλό του. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σρυ ρε!!!τωρα γυρισα..Lillard λοιπον,και απο αυτα που ειδα και διαβασα περιμενω παρα πολλα..

http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id/50302/a-field-guide-to-flopping

Επεξ/σία από Andy

Με τον Ersan Ilyasova να πατάει το γκάζι στην τρίτη περίοδο και να διαλύει την άμυνα των Pistons, οι Bucks πήραν μια εύκολη νίκη (108-91) απέναντι στην ομάδα του Detroit.

Ο Τούρκος forward που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Milwaukee, τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα,6/6 βολές), 7 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 2 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Μόνο που από αυτούς τους 22 πόντους, οι 18 ήρθαν σε λίγα λεπτά του τρίτου δωδεκαλέπτου και μάλιστα με 7/7 προσπάθειες! Ο Ilyasova μετέτρεψε το +11 (60-49) στο +21 (84-63) και το πάρτυ τελείωσε.

Αυτό μεταφράζεται σε 34 φαντασι πόντους σε 22 λεπτά!!!! :D Έτσι παιχταρά να παίζεις και στην κανονική διάρκεια για όσους σε πίστεψαν!!!

Με τον Ersan Ilyasova να πατάει το γκάζι στην τρίτη περίοδο και να διαλύει την άμυνα των Pistons, οι Bucks πήραν μια εύκολη νίκη (108-91) απέναντι στην ομάδα του Detroit.

Ο Τούρκος forward που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Milwaukee, τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα,6/6 βολές), 7 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 2 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Μόνο που από αυτούς τους 22 πόντους, οι 18 ήρθαν σε λίγα λεπτά του τρίτου δωδεκαλέπτου και μάλιστα με 7/7 προσπάθειες! Ο Ilyasova μετέτρεψε το +11 (60-49) στο +21 (84-63) και το πάρτυ τελείωσε.

Αυτό μεταφράζεται σε 34 φαντασι πόντους σε 22 λεπτά!!!! :D Έτσι παιχταρά να παίζεις και στην κανονική διάρκεια για όσους σε πίστεψαν!!!

κατσε να πετυχει τον νικολα τον πεκοβιτς μπροστα του και απο ελαφι θα γινει γατακι ο ilyasova! :devil:

κατσε να πετυχει τον νικολα τον πεκοβιτς μπροστα του και απο ελαφι θα γινει γατακι ο ilyasova! :devil:

Σου χρωσταω για το νικολα..Ακου γαυρος και να παρει τον πεκοβιτς..Ντροπη!

Σου χρωσταω για το νικολα..Ακου γαυρος και να παρει τον πεκοβιτς..Ντροπη!

η ποιοτητα φαινεται ανεξαρτητου ομαδας!!!!εχει σφιξει πολυ ο τυπος..τον εβλεπα χθες με τους μπουλς και εαν και ηταν σκουριασμενος εβαλε 16 ποντους και πηρε 17 ριμπαουντ!!μακαρι να συνεχισει ετσι την χρονια! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...