sentoner Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω Ροντο-Μελο-Ντειβιτς και νομιζω θα φαω διασυρμο την πρωτη αγωνιστικη. Παιδια ετσι ενας-ενας καλα το παμε μην αρχισουμε να παιρνουμε τρεις παικτες μαζι γιατι θα χαλασει το παιχνιδι. Αρχισαμε τα mind games απο τωρα; Οντως παει καλυτερα τωρα,το σ/κ λογικα θα γινουν αρκετες επιλογες οποτε τελεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Anubis next! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Eγω ειμαι κατα του waiver.Οποιος προλαβαινει να τον τσιμπαει τον οαικτη ειναι η γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Patrick next! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Tilemaxx next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μας επήδηκε ο Tilemaxxx. Πάνω που είχα βρεί παίχτη μας τον πρόλαβε και μετά από μια ώρα ψάξιμο καταλλήγουμε στην Ασιατική αγορά. Andy next! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 guys ειμαι εξω!!μεχρι το βραδυ θα εχω διαλεξει!!ερχεται ρουκι που θα κανει παταγο φετος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Άμα τον ξέρεις γιατί δεν τον λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Άμα τον ξέρεις γιατί δεν τον λες; ειμαι αναμεσα σε γκιλκριστ και λιλαρντ!απλα θελω να τσεκαρω αν θα εχουν θεση βασικου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Συνηθως οι ρούκις βασικοί βασικοί να βαράν 40άλεπτα δεν παίζει κανείς. Αλλά αυτοί οι δύο που λες θα παίξουν σίγουρα πάνω από 30 λεπτά. Ειδικά ο Gilchrist που παίζει στους Μπόμπκατς. Εκεί θα έπαιζε βασικός και ο Σπανούλης ακόμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Συνηθως οι ρούκις βασικοί βασικοί να βαράν 40άλεπτα δεν παίζει κανείς. Αλλά αυτοί οι δύο που λες θα παίξουν σίγουρα πάνω από 30 λεπτά. Ειδικά ο Gilchrist που παίζει στους Μπόμπκατς. Εκεί θα έπαιζε βασικός και ο Σπανούλης ακόμη. το ξερω!!απλα θελω να δω κανα ρεπορταζ κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 χαχα ωραίος. Να ετοιμάζεται και ο Κριςχχχ γιατί θέλει ψάξιμο η δουλειά από εδώ και πέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω για τον Μπισλευ εφαγα μια ωρα,οταν για τον Ντερον ηθελα ενα λεπτο και για τους Ιγκυ,Μονροε 2 λεπτα. Ισως καθυστερει λιγο το ντραφτ απο εδω και κατω το αλλα δικαιολογημένα. Λιλαρντ-Ντειβις θα δωσουν μαχη για το ROTY φετος.Andy ,Λιλαρντ μην το σκεφτεσαι. edit. Νικο για να μην μπερδευτεις εχω αλλαξει ονομα στην ομαδα μου.Τωρα πια ειμαι ο HLR CENATION απο τον μεγαλο παγκοσμιο πρωταθλητη του pro-wrestling John Cena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα επειδή έχουν φύγει οι πολύ καλοί και στα επόμενα 3 πίκ θα φύγουν και οι μέτριοι και θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα από εκεί και πέρα, οι επόμενοι 3 θα είναι οι τέρμα συμπληρωματικοί οπότε εγώ προτείνω μόλις τελειώσει και το 9ο πικ, ο 12ος να κάνει 4 πίκ μαζί και οι υπόλοιποι μια 3άδα να τελειώνουμε. Θα ψάξουμε που θα ψάξουμε τόση ώρα ας το κάνουμε μια και καλή. Δεν θα πετύχουμε και κανένα διαμάντι στις επιλογές 10-11-12. Παίχτες αναλώσιμους που θα τους αλλάζουμε όλη την ώρα θα πάρουμε. Δεν μιλάω για τώρα. Μιλάω να τελειώσει το 7ο πίκ, να τελειώσει το 8ο πίκ και να τελειώσει και το 9ο πίκ. Μετά από 30 ακόμη παίχτες να γίνει αυτό γιατί από εκεί και πέρα δεν νομίζω να κάνουν και καμμία τρελή διαφορά η επιλογές μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Oτι πει ο αρχηγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα