Basilisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δώστε μου λίγη ώρα να δω ποιοι είναι διαθέσιμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 οντως, οσο προχωρανε οι επιλογες δυσκολευει το πραμα νικο δεν μου λες, πως θα ειναι φετο με τις αλλαγες; οριο 1 την ημερα ή 7 την εβδομαδα κ τις κανουμε οτι θελουμε εμεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 7 την εβδομαδα το εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Mπορουμε να τις κανουμες ολες σε μια μερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι ετσι ηταν περυσι τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 7 αλλαγές τη βδομάδα θα κάνουμε και θέλω να συζητήσουμε και για waiver order αν θα έχουμε αλλά μπήκα τώρα να διαλλέξω και δεν έχετε αφήσει ούτε μισό παίχτη.. Από στιγμή σε στιγμή διαλλέγω να ετοιμάζονται οι υπόλοιποι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 waiver order ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 waiver order ? Είναι η σειρά προτεραιότητας που έχουμε για ένα παίκτη που μένει ελεύθερος. Η σειρά προτεραιότητας είναι η αντιθετη της σειράς που κληρντηκαμε στο ντραφτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 waiver order ? Όταν αφήνει έναν παίχτη μια ομάδα πρίν γίνει ελεύθερος, για κάποιες μέρες ( το διαλλέγεις αυτό, πόσες μέρες θέλεις, 1 μέρα για παράδειγμα) o παίχτης δεν είναι free να τον πάρει όποια ομάδα θέλει. Τον διαλλέγουν όσες ομάδες θέλουν για να τον πάρουν στην ομάδα τους και τον παίρνει η ομάδα που είναι πιο ψηλά στη waiver list. Η waiver list ξεκινάει ανάποδα από τη σειρά που διαλλέγουμε και αν κάποιος πάρει παίχτη μπαίνει τελευταίος. Και νομίζω και στους free agents δίνει μια μέρα στην οποία μπορεί να κάνει άλλος προσφορά και αν είναι πιο ψηλά να τον πάρει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πχ αφήνει μια ομάδα τον Affalo. Για μια μέρα ο Affalo δεν είναι ελεύθερος τελείως. Πας να τον βάλεις στην ομάδα σου εσύ που έχεις το no3 και εγώ που έχω το no 6 τον παίρνεις εσύ αφού περάσει η μέρα και γίνουν όλες οι προσφορές και πας στο no12.. Πέρυσι δεν είχαμε καθόλου waiver και καλά είναι και χωρίς waiver απλά είναι λίγο πιο δίκαιο με waiver. Όπως θέλετε το παμε δεν έχω πρόβλημα εγώ. Επίσης επειδή τώρα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και πρέπει το search να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ, πολύ προσεκτικοί όταν γράφετε ονόματα παιχτών να τους γράφετε σε λατινικούς χαρακτήρες όπως ακριβώς είναι το ονομά τους. Το χρησιμοποίησα 5 φορές το search στην τελευταία μου επιλογή και μου έβγαλε ότι τον είχε πάρει άλλος τον παίχτη. Αν τον είχε γραμμένο λάθος ο άλλος...θα διάλλεγα δεύτερη φορά τον ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Παιδια θα το καθυστερησω λιγο.Μεχρι να αρxισει ο ΠΑΟ θα εχω δωσει.Ευχαριστω για την κατανοηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οι επιλογές έως τώρα Lebron James Ελληνικά Kevin Durant Ελληνικά Chris Paul Ελληνικά kevin Love Ελληνικά Dwight Howard Ελληνικά Deron Williams Ελληνικά Andrew Bynum Ελληνικά Al Jefferson Ελληνικά Blake Griffin Ελληνικά Kyrie Erving @ Ελληνικά Carmelo Anthony Ελληνικά Josh Smith Russell Westbrook Rajon Rondo DeMarkus Cousins @ Rudy Gay LaMarcus Aldridge Dwyane Wade Greg Monroe Kobe Bryant James Harden Dirk Nowitzki Marc Gasol Amare Stoudemire Monta Ellis Tony Parker Pau Gasol Goran Dragic David Lee Chris Bosh Ty Lawson Mike Conley Marcin Gortat John Wall @ Brook Lopez Paul Millsap Serge Ibaka Anthony Davis Al Horford @ Brandon Jennings Joe Johnson Zach Randolph Andre Iguadala Paul Pierce Nicolas Batum Steve Nash Stephen Curry Jrue Holiday Andrea Bargnani Kris Humphries Danny Granger Roy Hibbert Kyle Lowry Joakim Noa Ersan Ilyasova Tyreke Evans Tyson Chandler Luol Deng @ Ryan Anderson Marcus Thornton Anderson Varejao Lou Williams Kevin Garnett @ Luis Scola Nikola Pekovic Νene Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μεχρι στιγμης εχω pg Nτερον γουιλιαμς sg Αντρε Ιγκουανταλα sf pf Κρις Μπος-Καρλος Μπουζερ c Γκρεγκ Μονροε-Νοα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 PG: Rajon Rondo SG: Lou Williams SF: Carmelo Anthony PF: Anthony Davis-Ryan Anderson C : Brook Lopez Αυτους μεχρι τωρα εγω... Απο εδω και περα δυσκολευουν αρκετα οι επιλογες,πλακα εχει παντως,μου αρεσει το ψαξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 PG: Rajon Rondo SG: Lou Williams SF: Carmelo Anthony PF: Anthony Davis-Ryan Anderson C : Brook Lopez Αυτους μεχρι τωρα εγω... Απο εδω και περα δυσκολευουν αρκετα οι επιλογες,πλακα εχει παντως,μου αρεσει το ψαξιμο Βλεπω Ροντο-Μελο-Ντειβιτς και νομιζω θα φαω διασυρμο την πρωτη αγωνιστικη. Παιδια ετσι ενας-ενας καλα το παμε μην αρχισουμε να παιρνουμε τρεις παικτες μαζι γιατι θα χαλασει το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα