Basilisc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει, παιχνιδάκι για να περνάει ευχάριστα η σεζόν στο νου-βου-α είναι. Δεν θα κερδίσουμε και τίποτα. Επιπλέον παίρνω παίχτες που γουστάρω να βλέπω πρώτα απ' όλα και ας είναι τραυματίες. Αν ήξερες ότι ο Ρόουζ θα γύρναγε σε 2 μήνες δεν θα το σκεφτόσουν; Και στην τελική σιγά μην σας άφηνα τον Γουόλ ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ας βάλουμε και 1 IR αφού τελειώσει το ντράφτ γιατί χρήσιμο είναι μιας και δεν μεγαλώνει το ρόστερ αλλά μην διαλλέξεις τραυματία με τη λογική θα τον χώσω στο IR γιατί έχει διαλλέξει τόσος κόσμος χωρίς να έχει τέτοιο πράγμα στο μυαλό του. Ας φτιάξουμε όλοι τα ρόστερ μας και θα βάλουμε IR μην τυχόν και τραυματιστεί κάποιος από αυτούς που διαλλέξαμε. Για τους ήδη τραυματίες δηλαδή δε βάζουμε IR. Αυτούς τους ξέρουμε από την αρχή ότι είναι τραυματίες και γιαυτό και δεν τους έχει πάρει κανένας. Ο Crisxxx διαλλέγει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Andy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ξεχασατε τον Joe Johnson ρε???τον Joe τον Johnson?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σε 2ο ρολο θα ειναι φετος. Θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 και παλι θα βαζει πανω απο 15 ποντους πιστευω..θα τον βοηθησει κιολας που δεν θα ειναι ολοι focused πανω του αλλα στον ντερον! λογικα θα εχει και καλυτερα ποσοστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ΤΟ θεμα ειναι οτι στην Ατλαντα οι υπολοιποι δεν ήταν τοσο καλοι σκορερ και ο Τζονσον ηταν η 1η επιλογη, τωρα θα ειναι σε πολυ διαφορετικό ρολο με τον Ντερον να κραταει πολυ ωρα τη μπαλα, από την αλλη οπως λες 15ποντους θα τους εχει στο τσεπακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theok2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τέλος και το 4ο πίκ μόλις μπεί ο nash να διαλλέξει. Πάμε ολοταχώς στο 5ο.. Μας μείναν ακόμη 8 παίχτες.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τις 20 του μηνός και ας μοιάζει ότι πάμε με ρυθμούς χελώνας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τέλος και το 4ο πίκ μόλις μπεί ο nash να διαλλέξει. Πάμε ολοταχώς στο 5ο.. Μας μείναν ακόμη 8 παίχτες.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τις 20 του μηνός και ας μοιάζει ότι πάμε με ρυθμούς χελώνας. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το σύστημα που έχουμε για το ντραφτ στην αρχή το είχα παρεξηγήσει.Μεχρι να προσαρμοστω δεν μου αρεσε.Τελικά μια χαρά μου φαίνεται.Σήμερα πήγαμε καλά επειδή κάναμε ένα πικ.Χθες δεν πηγαμε καλα που δεν καναμε σχεδον κανενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τέλος και το 5ο pick. Μέχρι στιγμής έχω διαλέξει τους εξής: Howard Lee Pierce Kobe Lowry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) nash-gf PG:Jrue Holiday SG:Monta Ellis,Paul George SF:Lebron James,Danilo Gallinari PF:Amare Stoudemire C:Andrea Bargnani anubis13 PG:Tony Parker SG:Stephen Curry SF:Kevin Durant PF:Kris Humphries,Drew Gooden C:Marc Gasol,Tim Duncan theok2005 PG:Chris Paul,Steve Nash SG:Eric Gordon SF:Danny Granger PF:Dirk Nowitzki,Kenneth Faried C:Pau Gasol patrickdrd PG:Goran Dragic SG:James Harden,Arron Afflalo SF:Nicolas Batum PF:Kevin Love C:Roy Hibbert,Chris Kaman Tilemaxx PG:Kyle Lowry SG:Kobe Bryant,Brandon Roy SF:Paul Pierce,Gerald Wallace PF:David Lee C:Dwight Howard alexdelpiero PG:Deron Williams SG: SF:Andre Iguadala,Michael Beasley PF:Chris Bosh,Carlos Boozer C:Greg Monroe,Joakim Noah nikos21aek PG:Ty Lawson,Jeremy Lin SG:Dwyane Wade SF:Ersan Ilyasova PF:Zach Randolph C:Andrew Bynum,Νene Andy PG:Mike Conley SG:Joe Johnson SF:Tyreke Evans PF:LaMarcus Aldridge C:Al Jefferson,Nikola Pekovic Chrisxxx PG:Brandon Jennings SG: SF:Rudy Gay PF:Blake Griffin,Luis Scola C:Tyson Chandler,Marcin Gortat Basilisc PG:Kyrie Irving,John Wall SG: SF:Luol Deng PF:DeMarkus Cousins,Kevin Garnett C:Al Horford sentoner PG:Rajon Rondo SG:Lou Williams SF:Carmelo Anthony PF:Anthony Davis,Ryan Anderson C:Brook Lopez 3c0r1z PG:Russell Westbrook SG:Marcus Thornton SF:Josh Smith PF:Paul Millsap C:Serge Ibaka,Anderson Varejao Τελειώσαμε πάνω από τους μισούς τις πρώτες 5 επιλογές. Ο chrisxxx έχει σειρά. Σαβατοκύριακο λογικά θα ξεσκαλώσουμε και θα γίνουν 3-4 πικ σε 2 μέρες.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από nikos21aek 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τελεια η σημερινη μερα.Μακαρι να πανε και οι αλλες ετσι. ΝΑ γραψω απο τωρα κατι για να μην το αφησω για τελευταια στιγμη.Την τεταρτη θα ειμαι ολη την μερα στην Αθηνα και υπαρχει περιπτωση να μην προλαβω να κανω κανενα πικ.Sorry αμα καθυστερησω το ντραφτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 anubis, εισαι κ εσυ στο αλλο ρε; τους εκανα ταναπου :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειμαι, δεν εχω χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα