Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Patrickdrd εκανε την καλυτερη προταση. παίρνω πίσω αυτό που είπα για το ενάμιση λεπτό.Να μπορει να έχει και ένα εικοσάλεπτο ο καθένας και να κάνει την επιλογή του.Έτσι θα γίνει πολύ ευχάριστη η διαδικασία.

Σίγουρα θα μπορέσουμε να βρούμε ώρα που να μας βολεύει όλους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά και να τις είχαμε τελειώσει τις επιλογές μας, μέχρι τις 31 του μηνός τίποτα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αν βρούμε κοινή ώρα θα το κάνουμε βιαστικά όπως πέρυσι, να βρούμε κοινή μέρα για να γράφουμε στο thread δεν το συζητώ καν δεν γίνεται. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ενεργοποιηθούν λίγο περισσότερο κάποια άτομα να τελειώσουμε στην ώρα μας. Πχ γκούχου γκούχου ο Βασίλης μπήκε χθες το βράδυ αλλά δεν διάλλεξε παίχτη. Πάμε έτσι όπως είμαστε, καλά πάμε. Και λογικά το Σ/K θα ξεσκαλώσει κιόλας η διαδικασία. Άλλες 9 επιλογές μείναν (1 πικ ανα 2 μέρες αν βγαίνει κομπλέ είμαστε) και αν δούμε ότι δεν προλαβαίνουμε ή κιόλας προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε αν θέλετε το κανονίζουμε τα pick 8-9,10-11-12 να γίνουν μαζί να διαλλέγουμε 2 και 3 παίχτες. Εγώ πάντως βλέπω ότι έχουμε κάνει 3 πίκ σε 4 μέρες και αν συνεχίσουμε με αυτό (τον αργό ρυθμό) θα τελειώσουμε στις 17-20 του μηνός και μετά θα περιμένουμε και 10 μέρες να αρχίσει το NBA.

• Like 2

Ρε σεις ο γκούχου γκούχου Βασίλης όταν μπήκε χθες το βράδυ είχε άλλους μπροστά του να διαλέξουν.

Εκτός αν μπήκε η γυναίκα και με δείχνει πιο αργά το σύστημα.

Κατευθείαν να κατηγορήσετε.

Edit: Ρε τώρα το είδα και με κράζετε τζάμπα, κοίταζα το πρώτο post και νόμιζα ότι είναι σειρά σειρά του theok ακόμα.

• Like 3

Παιδιά κάθισα και το σκέφτηκα αυτό με το να παίρνουμε 2-3 παίκτες μαζί σε κάθε γύρο και το σίγουρο είναι ότι δεν βγαίνει.

Αυτό γιατί αυτοί που θα διαλέξουν πρώτοι θα πάρουν αυτούς που δίνουν τα μεγαλύτερα σκορ και stow άλλους θα μείνουν τα λιμα.

Άρα καλύτερα να τελειώσουμε μια μέρα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιας(αν και διαφωνώ και με αυτό και έχω εκφράσει την άποψη μου) παρα να διαλεγουμε 2-3 πικ μαζι.

• Like 1

Μια χαρά είναι να διαλλέγουμε 2-3 μαζί. Ο 12ος δεν έχει πάρει ούτε Lebron ούτε Durant ούτε Love ούτε Howard που έχουν μέσο όρο φάντασυ πάνω από 30 πόντους. Καλύτερα να διαλλέξει ο τελευταίος 3-4 παίχτες μαζί στην προτελευταία γύρα και να φτιαχτεί λίγο. Ουτως ή άλλως παίχτες τοπ 80+ θα πάρει. Δεν θα πάρει και τίποτα υπερπαίχτες. Όλοι οι άλλοι θα έχουν επιλεγεί.

Ας πούμε ότι τα πίκ 8-9-10 γίνονται με τη μία όλα μαζί, ο 12ος θα κάνει την 84-85-86-87 επιλογή μαζί.

Εγώ προτείνω τα 8-9-10 να γίνουν μαζί για να "φτιαχτούν" λίγο οι ομάδες που ήταν χαμηλά στο ντράφτ και όλα τα άλλα να τα κάνουμε κανονικά.

Μια χαρά είναι να διαλλέγουμε 2-3 μαζί. Ο 12ος δεν έχει πάρει ούτε Lebron ούτε Durant ούτε Love ούτε Howard που έχουν μέσο όρο φάντασυ πάνω από 30 πόντους. Καλύτερα να διαλλέξει ο τελευταίος 3-4 παίχτες μαζί στην προτελευταία γύρα και να φτιαχτεί λίγο. Ουτως ή άλλως παίχτες τοπ 80+ θα πάρει. Δεν θα πάρει και τίποτα υπερπαίχτες. Όλοι οι άλλοι θα έχουν επιλεγεί.

Ας πούμε ότι τα πίκ 8-9-10 γίνονται με τη μία όλα μαζί, ο 12ος θα κάνει την 84-85-86-87 επιλογή μαζί.

Διαφωνω.Ο τελευταιος σου θυμιζω οτι εχει παρει Γουεστμπροκ που ειναι στο τοπ 5 και για πρωτο γυρο ασφαλως και Σμιθ που ειναι τοπ 8.Μαλιστα για μενα ο φιλος εχει κανει τα καλυτερα πικ και αν θες την γνωμη μου αν συνεχισει να κανει καλα πικ ειναι φαβορι για πρωταθλημα.

• Like 1

Ο τελευταίος έχει πάρει Smith 25.4 πόντους φάντασυ μέσο όρο.

Ο πρώτος έχει πάρει Lebron 34.6 πόντους φάντασυ μέσο όρο ανά αγώνα.

Με λίγα λόγια αν ο Smith έχει 3 αγώνες μέσα στη βδομάδα θα του δώσει του άλλου 75 πόντους την ώρα που ο Lebron θα δώσει 105. Είναι τεράστια η διαφορά. Να μην μιλήσω αν τύχει βδομάδα που ο Lebron θα έχει 4 αγώνες μέσα στη βδομάδα και ο τοπ παίχτης του αντιπάλου θα έχει 3...Θα κερδίζει ο άλλος μόνο και μόνο από τον Lebron.

Τέλος πάντων όπως θέλετε πάμε αλλά θα το δείς και μόνος σου ότι όταν φτάσουμε στο 8ο πίκ δεν θα υπάρχουν και πολλοί παιχταράδες. Δηλαδή μικρο αβαντάζ θα είναι αυτό που λέμε για 2-3 πίκ μαζί σε ένα γύρο.

Οπως θελεις φιλε εγω δεν εχω προβλημα.Απλα για να εχουμε ενα καλυτερο πρωταθλημα λεω την γνωμη μου. ;)

A και κατι ακομα.3ποντα δεν εχουμε ε?

Δεν προσθέτουμε και έναν ακόμα παικτη σαν ir για να μην παίζουμε στα ματς με ενα παικτη λιγοτερο.Παράδειγμα ο Basilisc παίρνοντας τον Γουολ θα παίζει με ένα παίκτη λιγότερο για ένα μηνα.Δεν είναι άδικο αυτό?

Νομίζω ότι είναι από τα πολύ βασικά αυτό.

YΓ Για να μην παρεηγηθω δεν το παιζω κομισαριος απλα προτασεις κανω για ενα καλυτερο και πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα. ;)

τι εινα το ir ρε;

ο Basilisc δεν το ξερε αυτο που λες νομιζεις; υπ ευθυνη του τον διαλεξε γιατι τα βαλε στην ζυγαρια κ εκρινε πως αξιζε το ρισκο ;)

sorry, αντι να γραψω εδω το γραψα εκει, ο 3c0r1z θα δωσει συντομα λογικα, να ετοιμαζεται ο νας

Eιναι μια θεση που μπορεις να τοποθετησεις ενα τραυματια παικτη σου(οταν το espn τον εχει Ο και οχι dtd) και μπορεις να παρεις ενα παικτη απο τους fg για να καλυψεις το κενο του ΧΩΡΙΣ να αντικαταστησεις τον τραυματια.Αλλα οταν ο τραυματιας επιστρεψει θα πρεπει να κανεις drop ενα παικτη σου.

Παρακαλω περιμενω μια απαντηση επειδη ειναι πολυ σημαντικο ζητημα.

ΥΓ Μετα τον 3cor1z διαλεγει ο sentoner.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...