Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή τώρα ο πρώτος διαλέγει και αυτός 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Παιδιά μια παρατήρηση άμα μου επιτρέπεται. Να βγαλουμε από τώρα πόσους center θα έχει η κάθε ομάδα επειδή άμα πάρω 3 τι να τους κάνω μετά αν δεν επιτρέπεται να τους έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 συμφωνω με αλεξ, παιδες sorry, δεν θελω να καθυστερω την διαδικασια, αλλα επειδη δεν ειμαι καθολου προετοιμασμενος κ δεν βλεπω να καταληγω τωρα καπου, καλυτερα να σας στειλω απ'το σπιτι, 18:00-18:30 θα εχω ποσταρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει νόημα να έχουμε πάνω απο 2 καθαρούς σέντερ. Όπως πέρσυ ας το αφήσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aeV_aVwC11k Εδω ενα βιντεο του παικταρα Μονροε...Τα νταμπλ-νταμπλ θα ερχονται το ενα μετα το αλλο φετος. Ωραιος ο patricdrd.Χτιζει ομαδα μεθοδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ωραία ας πούμε 3 σέντερς γιατί φέτος δεν τους έχει τους μισούς PF/C όπως πέρυσι. Ο Μονρό ας πούμε πέρυσι ήταν PF/C 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Οπως θελετε.Αρα απο εδω και περα θα κανω τα πλανα μου με βαση οτι θελω 3 σεντερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία στο πρώτο πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 που πηγες theoooooooooooooooooooooooo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 διαλεξα το περσυνο πουλεν μου εντωμεταξυ θελω να βγαλω στο σφυρι τον harden, τον θελει κανενας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fL638P1rfRk Chris Bosh καλωσηρθες στους ΗLR Cenation οπως θα ονομαζεται η ομαδα μετα το ντραφτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδια ο Sentoner Waillers ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 That's me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 That's me Eιμαστε αντιπαλοι πρωτη αγωνιστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Eιμαστε αντιπαλοι πρωτη αγωνιστικη. Η αρχη ειναι το ημισυ του παντως,ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα