Andy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Άντε ρε Andy! σρυ ρε!!ξεχαστηκα!!ετοιμος ειμαι!!lamarcus for the win! μεχρι ποσους center ειπαμε?2? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 που σαι ρε andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy που σαι ρε andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 E εντάξει δεν γινόταν να μην τον πάρω. Delpiero next. σρυ ρε!!ξεχαστηκα!!ετοιμος ειμαι!!lamarcus for the win! μεχρι ποσους center ειπαμε?2? Center είπαμε δύο αλλά επειδή στο περσινό τους μισούς τους είχε PF/C. Φέτος τους έχει C οπότε μάλλον λίγοι είναι 2. Διάλλεξε εσύ όσους θέλεις και τα βλέπουμε αυτά. Γίνονται και trades μετά. Το ανεβάζουμε και στο 3 το όριο αν υπάρχουν πολλοί με πάνω από 2 σέντερς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μου τον φαγατε κουφαλες τον Λαμαρκους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Θα το ψαξω λιγο επειδη ηθελα Λαμαρκους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τι να ψάξεις; Θες να σου διαλλέξω εγώ; Κοίτα τον πίνακα με τους πρώτους σκόρερς πέρυσι καλά καλά και δες ότι ο δεύτερος είναι ακόμη ελεύθερος. Πατρίκ και τηλεμαχ να ετοιμάζονται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Που να σας παρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα έπαιρνα γκάρντ ακόμα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που αφήσατε ρε στόκοι. 15+ picks και κανένας δεν διάλεξε Κόμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τι να ψάξεις; Θες να σου διαλλέξω εγώ; Κοίτα τον πίνακα με τους πρώτους σκόρερς πέρυσι καλά καλά και δες ότι ο δεύτερος είναι ακόμη ελεύθερος. Πατρίκ και τηλεμαχ να ετοιμάζονται.. χαχα.Mετα τον Ντερον ηθελα ενα σεντερ. Τιμο ειναι που αντιπαθεις τους Λεικερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ε ναι ρε Τηλέμαχε. Έλεος δηλαδή. Και εγώ δεν θα έπαιρνα γκάρντ αλλά με Kobe και Wade ελεύθερους δεν γινόταν!!! Διάλλεξα τον Wade επειδή στους Lakers φέτος θα υπάρχουν 4 Παιχταράδες και ίσως πέσει λίγο ο Kobe αλλά μπορεί και να έκανα λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αντιπαθώ τους Λεϊκερς (σαν νοοτροπία των οπαδών τους κυρίως), αλλά εδώ δεν χωρούν συναισθηματισμοί It's pure business . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 τωρα ειναι σειρα μου αλλα δεν εχω οθονη τετοια ωρα, αν ειναι στειλτε μου μερικους που ειναι πιο κατω στην λιστα να διαλεξω γιατι δεν μπορω να μπω απο δω, διαφορετικα μετα τις 6 απ'το σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 τωρα ειναι σειρα μου αλλα δεν εχω οθονη τετοια ωρα, αν ειναι στειλτε μου μερικους που ειναι πιο κατω στην λιστα να διαλεξω γιατι δεν μπορω να μπω απο δω, διαφορετικα μετα τις 6 απ'το σπιτι Κοίτα αν θες σου διαλέγω εγώ παίκτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνω πουστιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 μισο παιδια, ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα