alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ειχα ελπιδες για Μελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ειχα ελπιδες για Μελο. Σορρυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σορρυ Φετος να δεις που θα κανει οργια.Την καλυτερη δυνατη επιλογη εκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά πάμε. 12 άτομα πρέπει να συγχρονιστούμε. Έχουμε άλλες 23 μέρες για το ντράφτ. Καλύτερα αργά και να γίνει σωστά η δουλειά παρά όπως πέρυσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Διάλεξα δυο. Πάμε στον επόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Rajon Rondo Ελληνικα Πούστηηηηηηηηη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Πούστηηηηηηηηη!!!!! Χαχα,το ηξερα... Σας εχω κανει ζημια απο την 11η θεση ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ένα ξέρω: NBA Fantasy Champion 2013: Tilemaxx Heat. Τώρα οι υπόλοιποι, ψάξτε για τον δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ένα ξέρω: NBA Fantasy Champion 2013: Tilemaxx Heat. Τώρα οι υπόλοιποι, ψάξτε για τον δεύτερο. Ασε ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εμενα κατα την γνωμη μου πολυ δυνατος ειναι ο 3cor1z..χτυπησε δυο παικτες που ειναι για τοπ 8. Καλες κινησεις και ο sentorer που τσιμπησε Μελο-Ροντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εμένα ο άλλος μου έκανε ζημιά. Smith ήθελα να πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ψαγμενες επιλογες ο bacilick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Πόνεσε και ο Βασίλης. Smith και Cousins ήταν στο τοπ 2 μου για να διαλλέξω. Crisxxx next. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τον Cousins και γω τον ειχα για το νο.2. Περσι χτυπουσε μερικα 40ρια και φέτος θα ειναι πολύ καλος. Βρηκαν οι ΚΙνγκς τον νεο Webber. Διαλεξα, ας περάσει ο επόμενος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Άντε ρε Andy! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα