Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αχαχαχαχαχ

Γελάμε ε; Πρώτα στήνουμε την κλήρωση με τον αλλο τον μαφιόζο τον Νικο (φαινεται και από το αβαταρ του) και μετα παίρνουμε και τον Love από το αδιαφιλονίκητο φαβορι της διοργάνωσης! :P

Δημοσ.

Καλά κάτσε να ξεκινήσουμε να παίζουμε που θα κάνει 25-25 ο Λόβ και θα δείς τι δίκαια και άδικα. Θα παρακαλάς να τραυματιστεί όταν θα παίζεις με τον patrick :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τον περίμενες να μείνει free τόσο κάτω; Εγώ απορώ που έμεινε και στο 4ο πίκ.

Εγω θα τον επαιρνα και σαν 1η επιλογη, φετος θα σπερνει και η μινεσοτα θα παει πολυ καλυτερα, μεχρι και π.ο. Και δεν φτάνει που μας πήρε τον Love δικός του παιχτης τον τραυματισε πέρσι και έχασα τον τιτλο.. :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όλοι στο παρκε θα κριθούν αλλα οι Γουλβς φέτος θα έχουν περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη χρονια στην επίθεση :)

Δημοσ.

ρε παλιοαλητρα, εσυ δεν μου γραφες αντε τυχερε θα παρεις τον κεβιν, τωρα γιατι μου τον απομυθοποιεις;

τωρα ειδα οτι πηραν κιρι & ροϋ, τον 1ο δεν τον πιστευω, δεν τον θεωρω παικτη,

ειδικα επιθετικα οπως γραφεις, ρολιστας, να μαζεψει κανα ριμπαουντ κ να παιξει λιγο ξυλικι, οκ,

αλλα ως εκει, για παραπανω δεν ειναι για μενα, ποτε δεν μ'αρεσε

ο 2ος, καλα "ζει" ακομα αυτος; αναστας ο ιησους εκ του ταφου αμην popeanim.gif

Δημοσ.

ρε παλιοαλητρα, εσυ δεν μου γραφες αντε τυχερε θα παρεις τον κεβιν, τωρα γιατι μου τον απομυθοποιεις;

τωρα ειδα οτι πηραν κιρι & ροϋ, τον 1ο δεν τον πιστευω, δεν τον θεωρω παικτη,

ειδικα επιθετικα οπως γραφεις, ρολιστας, να μαζεψει κανα ριμπαουντ κ να παιξει λιγο ξυλικι, οκ,

αλλα ως εκει, για παραπανω δεν ειναι για μενα, ποτε δεν μ'αρεσε

ο 2ος, καλα "ζει" ακομα αυτος; αναστας ο ιησους εκ του ταφου αμην popeanim.gif

Χαχα.Ρε καλος ειναι δεν λεω.και τυχερος εισαι που τον πηρες.Απλα σε σχεση με τον Πολ νομιζω οτι για φαντασυ ο κοντος ειναι καλυτερος.. ;)

Δημοσ.

Διαλλέγει τώρα ο sentoner και μετά ο 3c0r1z και γυρνάει η σειρά, δηλαδή ο 3c0r1z διαλλέγει 2 παίχτες συνεχόμενα και μετά ξανά ο sentoner τον 2ο του παίχτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...