Tilemaxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Για να σου βγεί στα αγγλικά αντικατέστησε μια λέξη (π.χ το Ο γράψτο με ελληνικό πληκτρολόγιο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τον Deron Willams τον πιστευω πολυ.Οκ ευχαριστω Τιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πήγαινε στο Draft thread και γράψτον έτσι γιατί πρέπει να είναι γραμμένοι στα αγγλικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 αχαχαχαχαχ Γελάμε ε; Πρώτα στήνουμε την κλήρωση με τον αλλο τον μαφιόζο τον Νικο (φαινεται και από το αβαταρ του) και μετα παίρνουμε και τον Love από το αδιαφιλονίκητο φαβορι της διοργάνωσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Γιατί τον περίμενες να μείνει free τόσο κάτω; Εγώ απορώ που έμεινε και στο 4ο πίκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Για μένα δικαια πήγε ο Πολ στο 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλά κάτσε να ξεκινήσουμε να παίζουμε που θα κάνει 25-25 ο Λόβ και θα δείς τι δίκαια και άδικα. Θα παρακαλάς να τραυματιστεί όταν θα παίζεις με τον patrick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Γιατί τον περίμενες να μείνει free τόσο κάτω; Εγώ απορώ που έμεινε και στο 4ο πίκ. Εγω θα τον επαιρνα και σαν 1η επιλογη, φετος θα σπερνει και η μινεσοτα θα παει πολυ καλυτερα, μεχρι και π.ο. Και δεν φτάνει που μας πήρε τον Love δικός του παιχτης τον τραυματισε πέρσι και έχασα τον τιτλο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλά όλοι στο παρκε θα κριθούν αλλα οι Γουλβς φέτος θα έχουν περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη χρονια στην επίθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ρε παλιοαλητρα, εσυ δεν μου γραφες αντε τυχερε θα παρεις τον κεβιν, τωρα γιατι μου τον απομυθοποιεις; τωρα ειδα οτι πηραν κιρι & ροϋ, τον 1ο δεν τον πιστευω, δεν τον θεωρω παικτη, ειδικα επιθετικα οπως γραφεις, ρολιστας, να μαζεψει κανα ριμπαουντ κ να παιξει λιγο ξυλικι, οκ, αλλα ως εκει, για παραπανω δεν ειναι για μενα, ποτε δεν μ'αρεσε ο 2ος, καλα "ζει" ακομα αυτος; αναστας ο ιησους εκ του ταφου αμην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ρε παλιοαλητρα, εσυ δεν μου γραφες αντε τυχερε θα παρεις τον κεβιν, τωρα γιατι μου τον απομυθοποιεις; τωρα ειδα οτι πηραν κιρι & ροϋ, τον 1ο δεν τον πιστευω, δεν τον θεωρω παικτη, ειδικα επιθετικα οπως γραφεις, ρολιστας, να μαζεψει κανα ριμπαουντ κ να παιξει λιγο ξυλικι, οκ, αλλα ως εκει, για παραπανω δεν ειναι για μενα, ποτε δεν μ'αρεσε ο 2ος, καλα "ζει" ακομα αυτος; αναστας ο ιησους εκ του ταφου αμην Χαχα.Ρε καλος ειναι δεν λεω.και τυχερος εισαι που τον πηρες.Απλα σε σχεση με τον Πολ νομιζω οτι για φαντασυ ο κοντος ειναι καλυτερος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ε, δεν προλαβαμε πολ ρε παιχταρα ουτως ή αλλως τι να κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Διαλλέγει τώρα ο sentoner και μετά ο 3c0r1z και γυρνάει η σειρά, δηλαδή ο 3c0r1z διαλλέγει 2 παίχτες συνεχόμενα και μετά ξανά ο sentoner τον 2ο του παίχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Πιο αργα και απο το ριπλευ παμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά άντε λίγο πιο γρήγορα, όντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα