3c0r1z Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ δεν νομίζω να βρεθούν άλλα δυο άτομα. Μάλλον πάμε όπως είμαστε. Για να δούμε τι θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Άντε να ξεκινάμε τότε σιγά σιγά... http://www.insomnia.gr/topic/460558-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-%CE%B9nsomnia-fantasy-league-draft/ Ο DKNI ξεκινάει πρώτος όποτε θέλει. Στο thread μόνο πόστ με ονόματα να υπάρχουν please. O 9oς αν έχουμε φτάσει μέχρι εκεί θα διαλλέξει μετά τις 12 την Παρασκευή για το τυπικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Guys, change of plans, δυστυχως φετος δεν θα εχω την ευχαιρια χρονου που ηλπιζα οποτε μένω εκτός. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χμμ τι κάνουμε τώρα; Ξεκινάμε με 11 σε έναν όμιλο; Ούτως η άλλως δεν έχουν νόημα οι δύο όμιλοι αφού οι καλύτεροι πάνε πλέι οφ. Αν είναι ας διαλλέγει παίχτη ο Anubis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ετσι οπως τα λες Νικο.Συμφωνω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και εγω!!ας αρχισουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα γάμο αύριο βάφτιση. Θα περιμένετε λίγο όταν έρθει η σειρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άντε να αρχίσει ο Anubis να τελειώνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και πως θα γινει ρε νικ; με τον μονο αριθμο πακετο φαγαμε, ενας θα εχει ρεπο καθε αγωνιστικη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δεν το κάνουμε roto να ξεμπερδεύουμε?Λέω εγώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ναι δεν γίνεται μονός αριθμός. Περιμένουμε έναν ακόμη λοιπόν για να ξεκινήσουμε. Όποιος μπεί να σώσει τη μέρα παίρνει τη θέση του DKNI και το no1 στο draft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άντε ένας ρε παιδιά να τελειώνουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ποσταρετε στο nba hellas, βαλτε αγγελιες σε μαγαζια, σπιτια κ αυτοκινητα, μοιραστε φεϊγ βολαν, καταζητειται ο ... ΕΝΑΣ!! χαχχααχ χωρις πλακα, αν δεν κατσει ας παιξουμε ετσι μωρε, καλυτερο νομιζω ειναι απο το ροτο, ας εχει ενας ρεπο να ξεκουραζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ακυρο δεν γινεται αυτο που λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Διαλεγω η περιμενουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα