Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το no. 12 είμαι που λείπει απο την κλήρωση... Ρε μλκες τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πότε ξεκινάμε τις επιλογές; Απο οτι εχω καταλαβει Σαββατο βραδυ. Ένα ακόμα θεματάκι πούθα ήθελα να συζητήσουμε είναι αν υπάρχει καταλυτική ημερομηνία για trade.Άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει κάπου μέχρι αρχές Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Την έκανε τη μλκία ο πάτρικ τι να γίνει. Άκυρη η κλήρωση. Να μου στείλουν 2 άτομα που είναι τώρα ονλάιν πμ να την ξανακάνουμε Η να δώσουμε στον τηλέμαχο το πρώτο νο 13 να τελειώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τελικά τι θα κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 1)sentoner 2)anubis13 3)theok 4)patrickdrd 5)team 13 6)team 14 7)chrisxxx 8)Andy 9)Basilisc 10)Tilemaxx 11)nikos21aek 12)alexdelpiero 13)3c0r1z 14)DKNI Δημοσιευμένη Εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 6o pick, not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Με λιγο περιπετεια και λιγο τσαπατσουλικα αλλα τα καταφερα. 6o pick, not bad Το 6 εγω δεν ειμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 OK κάνε edit το μήνυμα και σβήσε τα περιτά όλα γιατί με εκνευρίζει και μόνο που το βλέπω. H τελική σειρά είναι αυτή. Σε καλό του έκατσε του άλλου η μλκία του. Να δω τώρα ποιός θα μπεί 13ος και 14ος άμα ξέρει ότι θα διαλλέγει τόσο κάτω. 1)DKNI 2)anubis13 3)theok 4)patrickdrd 5)Tilemaxx 6)alexdelpiero 7)nikos21aek 8)Andy 9)team 14 10)chrisxxx 11)Basilisc 12)team 13 13)sentoner 14)3c0r1z 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 8o pick..μπορουσε και χειροτερα...αλλα θα μου παρουν τον αγαπημενο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Α οκ 5o είμαι Χρήστο, δικό μου το λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σιγρα ρε Τιμο.καλυτερα εισαι.ΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Άνοιξα και το thread για το ντραφτ. http://www.insomnia.gr/topic/460558-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-fantasy-league-draft/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ρε, τι στησιματα ειναι αυτα, ρε; Απο 2ος, 10ος; Ουτε ο Μαρινακης ετσι.. Να τη χαίρεστε τη σαπια λίγκα σας!!! Τεσπα θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε! btw αυτον τον καιρο ειμαι σε φαση μετακόμισης οπότε ιντερνετ μπαινω το βραδακι και αυτό κλεμμένο, αρα παιζει να αργω να ποσταρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τα παράπονά σου σε αυτόν που σου έστειλε τη λίστα με τα δύο team 13. Και από 13ος πήγε 4ος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα