nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι Σάββατο 6. Μπερδεύτηκα. Την κλήρωση θα την κάνω μαζί με κάποιον που θα είναι online εκείνη την ώρα.
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 νταξει μωρε, καντην κ μονος σου, σε εμπιστευομαστε αρκει να μην βγαλεις καναν εαυτουλη σου πρωτο, σε φαγαμε λαχανο χωρις πλακα παιζει να ειμαι κ εγω, θα ξαναμιλησουμε 1
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Άμα θέλεις την κάνουμε και τώρα. Όποιος είναι online να μου στείλει pm.
Basilisc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 PM γιατί; Θα τη στήσουμε ευθέως στο thread για να δείξουμε τη δύναμη μας στο παρασκήνιο.
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ναι ρε, ας την κανουμε κ τωρα, ωστε να ειμαστε ετοιμοι για το σαββατο να ξεκιναμε να επιλεγουμε σιγα σιγα με την σειρα, χωρις να πελαγωσουμε οπως περσυ
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έγινε η κλήρωση. Ο μόνος που γνωρίζει τα αποτελέσματα είναι ο Chrisxxx αναμένουμε να τα ποστάρει μόλις τα δεί.
3c0r1z Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω σκάσει από το κακό μου ρεεεεεεε. Η αγωνία στο κατακόρυφο :-D :-D . Τώρα με το draft θα ανοίξουμε καινούργιο νήμα ή θα γίνει επεξεργασία του πρώτου μηνύματος; Απλά θα ήταν κα΄λο να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς με τους παίκτες που έχει πάρει ο καθένας. 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω σκάσει από το κακό μου ρεεεεεεε. Η αγωνία στο κατακόρυφο :-D :-D . Τώρα με το draft θα ανοίξουμε καινούργιο νήμα ή θα γίνει επεξεργασία του πρώτου μηνύματος; Απλά θα ήταν κα΄λο να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς με τους παίκτες που έχει πάρει ο καθένας. ας γραφει κ εδω μωρε, λες να μην μπορουμε να τα βρουμε οι επομενοι;
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Περιμένουμε τον David Stern να ανοικοινώσει τα αποτελέσματα: 2
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον, σε λίγο αρχίζει η διαδικασία του ντραφτ. Καντε λίγο ησυχία παρακαλω.. Στις 13 κ 43 ώρα Ελλάδας έλαβα μήνυμα απο τον Πατρικ που ορισε τη θεση των παιχτων: Συγκεκριμένα έλεγε με κάθε επισημότητα: ελα ρε, μου πε ο νικος να σου στειλω την λιστα για το draft και θα σου στειλει εκεινος τυχαιους αριθμους, εγω εκανα το ανακατεμα δλδ: 11)sentoner 6)Andy 13)Team 13 5)DKNI 3)patrickdrd 7)Chrisxxx 8)Anubis13 4)nikos21aek 1)alexdelpiero 13)Team 13 10)Basilisc 14)Team 14 2)3c0r1z 9)theok2005 4 λεπτά αργότερα έλαβα τον φάκελο με τα τυχαία νούμερα από τον Νικο. Να σημειώσω εδώ ότι τα νουμερα αυτά βγήκαν από γεννητρια αριθμών με πολλά αιζο, 2 νομπελ και 3 όσκαρ και είναι:
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 χαχα τελευταιος.Δεν πειραζει ειμαι προετοιμασμενος για ολα τα ενδεχομενα.
Basilisc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πότε ξεκινάμε τις επιλογές; Εγώ που είμαι; Μάλλον είσαι η Team 13 ή η Team 13. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα