nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι Σάββατο 6. Μπερδεύτηκα. Την κλήρωση θα την κάνω μαζί με κάποιον που θα είναι online εκείνη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 νταξει μωρε, καντην κ μονος σου, σε εμπιστευομαστε αρκει να μην βγαλεις καναν εαυτουλη σου πρωτο, σε φαγαμε λαχανο χωρις πλακα παιζει να ειμαι κ εγω, θα ξαναμιλησουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Άμα θέλεις την κάνουμε και τώρα. Όποιος είναι online να μου στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 PM γιατί; Θα τη στήσουμε ευθέως στο thread για να δείξουμε τη δύναμη μας στο παρασκήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ναι ρε, ας την κανουμε κ τωρα, ωστε να ειμαστε ετοιμοι για το σαββατο να ξεκιναμε να επιλεγουμε σιγα σιγα με την σειρα, χωρις να πελαγωσουμε οπως περσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έγινε η κλήρωση. Ο μόνος που γνωρίζει τα αποτελέσματα είναι ο Chrisxxx αναμένουμε να τα ποστάρει μόλις τα δεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω σκάσει από το κακό μου ρεεεεεεε. Η αγωνία στο κατακόρυφο :-D :-D . Τώρα με το draft θα ανοίξουμε καινούργιο νήμα ή θα γίνει επεξεργασία του πρώτου μηνύματος; Απλά θα ήταν κα΄λο να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς με τους παίκτες που έχει πάρει ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Που σαι ρε chrisxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω σκάσει από το κακό μου ρεεεεεεε. Η αγωνία στο κατακόρυφο :-D :-D . Τώρα με το draft θα ανοίξουμε καινούργιο νήμα ή θα γίνει επεξεργασία του πρώτου μηνύματος; Απλά θα ήταν κα΄λο να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς με τους παίκτες που έχει πάρει ο καθένας. ας γραφει κ εδω μωρε, λες να μην μπορουμε να τα βρουμε οι επομενοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Περιμένουμε τον David Stern να ανοικοινώσει τα αποτελέσματα: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον, σε λίγο αρχίζει η διαδικασία του ντραφτ. Καντε λίγο ησυχία παρακαλω.. Στις 13 κ 43 ώρα Ελλάδας έλαβα μήνυμα απο τον Πατρικ που ορισε τη θεση των παιχτων: Συγκεκριμένα έλεγε με κάθε επισημότητα: ελα ρε, μου πε ο νικος να σου στειλω την λιστα για το draft και θα σου στειλει εκεινος τυχαιους αριθμους, εγω εκανα το ανακατεμα δλδ: 11)sentoner 6)Andy 13)Team 13 5)DKNI 3)patrickdrd 7)Chrisxxx 8)Anubis13 4)nikos21aek 1)alexdelpiero 13)Team 13 10)Basilisc 14)Team 14 2)3c0r1z 9)theok2005 4 λεπτά αργότερα έλαβα τον φάκελο με τα τυχαία νούμερα από τον Νικο. Να σημειώσω εδώ ότι τα νουμερα αυτά βγήκαν από γεννητρια αριθμών με πολλά αιζο, 2 νομπελ και 3 όσκαρ και είναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 χαχα τελευταιος.Δεν πειραζει ειμαι προετοιμασμενος για ολα τα ενδεχομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ που είμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πότε ξεκινάμε τις επιλογές; Εγώ που είμαι; Μάλλον είσαι η Team 13 ή η Team 13. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα