Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά θα μπώ και εγώ. Βάλτε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Tέλεια. Εγώ λέω να το κάνουμε το πρωτάθλημα με τα άτομα που είμαστε. Η σειρά των ατόμων που θα διαλέξουν παίκτες ποία είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Eτοιμος εγω!αυριο θα γινει το ντραφτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 1)alexdelpiero 2)3c0r1z 3)patrickdrd 4)nikos21aek 5)DKNI 6)Andy 7)Chrisxxx 8)Anubis13 9)theok2005 10)Basilisc 11)sentoner 12)Tilemaxx Εγώ λέω να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη μην βρούμε άλλους 2 να είμαστε 14. Ούτως ή άλλως το ίδιο κρατάει όσοι και να είμαστε. Στην χειρότερη μέχρι τις 1 του μηνός. Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ 31 Οκτωβρίου ξεκινάει. Έχουμε μέρες και για το ντράφτ και σήμερα να το τελειώναμε το ντράφτ πάλι μέχρι τότε θα περιμέναμε. Θα πρότεινα πάντως μιας και μαζευτήκαμε 12άδα τόσο γρήγορα να του δώσουμε άλλες λίγες μέρες διορία μπας και μαζευτούμε πιο πολλοί και αν δεν το έχουμε τελειώσει το ντράφτ μέχρι τις 30 που δεν νομίζω, τρέχουμε λίγο τελευταίες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω τα εχω καταστρωσει τα πλανα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 1)alexdelpiero 2)3c0r1z 3)patrickdrd 4)nikos21aek 5)DKNI 6)Andy 7)Chrisxxx 8)Anubis13 9)theok2005 10)Basilisc 11)sentoner 12)Tilemaxx Εγώ λέω να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη μην βρούμε άλλους 2 να είμαστε 14. Ούτως ή άλλως το ίδιο κρατάει όσοι και να είμαστε. Στην χειρότερη μέχρι τις 1 του μηνός. Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ 31 Οκτωβρίου ξεκινάει. Έχουμε μέρες και για το ντράφτ και σήμερα να το τελειώναμε το ντράφτ πάλι μέχρι τότε θα περιμέναμε. Θα πρότεινα πάντως μιας και μαζευτήκαμε 12άδα τόσο γρήγορα να του δώσουμε άλλες λίγες μέρες διορία μπας και μαζευτούμε πιο πολλοί και αν δεν το έχουμε τελειώσει το ντράφτ μέχρι τις 30 που δεν νομίζω, τρέχουμε λίγο τελευταίες μέρες. Αν είναι αυτή η σειρά μπορώ να φανταστώ από τώρα ποίες θα είναι οι πρώτες δυο επιλογές :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω Βασιλια στο ενα θα παρω αν ειμαι φυσικα εγω πρωτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει βγει η σειρά ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλη η αποφαση σου Νικο για 8 ομαδες στα πλευ οφ.Η καλυτερη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ναι γιατί το θέμα είναι να παίζουμε όσο πιο πολλοί γίνεται μέχρι τέλους. Άλλη μια απόφαση που παίρνω. Το ντράφτ παίρνει παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για να δώσουμε λίγο ακόμη χρόνο στον TarouTatsou o οποίος ήταν πολύ ενεργός πέρυσι και μπορεί απλά να μην έχει χρόνο να μπεί στο insomnia αυτές τις μέρες και να ξενερώσει μόλις δεί ότι ξεκινήσαμε. Παίζουν και εξεταστικές αυτές τις μέρες οπότε μπορεί να έχει τον λόγο του ο άλλος που δεν το έχει δει μέχρι τώρα. Και γενικά ο στόχος είναι να βρεθούν άλλοι 2 παίχτες για να είμαστε 14. Σάβατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 12 το βράδυ (δηλαδή βράδυ Παρασκευής) θα ανακοινωθεί σε νέο thread η σειρά που θα διαλέξουμε παίχτες και αυτομάτως θα ξεκινήσει και το ντραφτ. Σε περίπτωση που βρεθούν οι 2 παίχτες πιο νωρίς, το ντράφτ θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της μέρας που θα υπάρξει η 14η συμμετοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δούμε ποιοί θα είναι οι τυχεροί στις υψηλές θέσεις του draft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ναι γιατί το θέμα είναι να παίζουμε όσο πιο πολλοί γίνεται μέχρι τέλους. Άλλη μια απόφαση που παίρνω. Το ντράφτ παίρνει παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για να δώσουμε λίγο ακόμη χρόνο στον TarouTatsou o οποίος ήταν πολύ ενεργός πέρυσι και μπορεί απλά να μην έχει χρόνο να μπεί στο insomnia αυτές τις μέρες και να ξενερώσει μόλις δεί ότι ξεκινήσαμε. Παίζουν και εξεταστικές αυτές τις μέρες οπότε μπορεί να έχει τον λόγο του ο άλλος που δεν το έχει δει μέχρι τώρα. Και γενικά ο στόχος είναι να βρεθούν άλλοι 2 παίχτες για να είμαστε 14. Σάβατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 12 το βράδυ (δηλαδή βράδυ Παρασκευής) θα ανακοινωθεί σε νέο thread η σειρά που θα διαλέξουμε παίχτες και αυτομάτως θα ξεκινήσει και το ντραφτ. Σε περίπτωση που βρεθούν οι 2 παίχτες πιο νωρίς, το ντράφτ θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της μέρας που θα υπάρξει η 14η συμμετοχή. το σαββατο εχουμε 6 η σειρα του ντραφτ πως θα αποφασιστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το άθροισμα των πόντων που μας προσφέρει ο κάθε παίκτης,θα το υπολογίζουμε μονοι μας η θα μας το δίνει στο πιάτο το espn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κραταει αναλυτικοτατη στατιστικη για τα παντα, μη φοβασαι.. Την κληρωση θα την στήσει, εεεεε, θα την κανει ο Νικος.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κραταει αναλυτικοτατη στατιστικη για τα παντα, μη φοβασαι.. Την κληρωση θα την στήσει, εεεεε, θα την κανει ο Νικος.. Ευχαριστω.Δεν βλεπω την ωρα να ξεκινησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα